kaktusář Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2024 apropo mt-g už jsou na cestě k novému majiteli, tu velikost jsem prostě nedával...obrovské bubliny s mizernou čiteností měl jsem je jen na výstavce a tak jsem to s nima vzdal... chci hodinky nosit.. ne jen na ně koukat 2
jendazhor Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 Nízkorozpočtové Casio Argenty ARG-110 na novém, taktéž nízkorozpočtovém, řemenu a s novým akumulátorem. Nějak si nemůžu pomoct, ale tenhle poduškový tvar a krásně čitelný displej, 100metrová voděodolnost, šroubovací dýnko i ten solár z nich v mých očích dělají příjemnou nositelnost. Pokud byl akmulátor původní, a to asi byl, dal nějakých 13 let. Za týden provozu na nový aku jedou přesně na vteřinu. Koukám, že datum jsem zatím nenastavil. Tak jdu na to. 2
Mazda99 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 Dnes, výlet do Koscomu a takhle to dopadlo Safír a zajímavý cifr 1
jendazhor Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna To budou spíš MRG-G2000R. Ne "B", ale "G". Jestli se nepletu. Jinak pěkný kus titanu. Ale nositel už musí mít pořádnou tlapu, aby pouzdro o šířce 49 mm a výšce 17 mm unosil.
Ondraj Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Ano, jsou to "G", jak píšeš, mají GPS, už to nešlo opravit. Zápěstí mám 22 cm a taková velikost hodinek mi sedí.
Variant86 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna (upraveno) Upraveno 2. ledna uživatelem Variant86
jendazhor Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Starší titan se solárem, budíkem a rádiem (JP). Lehoučké. 1
Toblin Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna před 7 hodinami, t.p napsal: Revajvly To se řekne!
t.p Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna před 5 hodinami, Toblin napsal: To se řekne! Už jsem se před chvílí přiznal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se