kaktusář Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 apropo mt-g už jsou na cestě k novému majiteli, tu velikost jsem prostě nedával...obrovské bubliny s mizernou čiteností měl jsem je jen na výstavce a tak jsem to s nima vzdal... chci hodinky nosit.. ne jen na ně koukat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Nízkorozpočtové Casio Argenty ARG-110 na novém, taktéž nízkorozpočtovém, řemenu a s novým akumulátorem. Nějak si nemůžu pomoct, ale tenhle poduškový tvar a krásně čitelný displej, 100metrová voděodolnost, šroubovací dýnko i ten solár z nich v mých očích dělají příjemnou nositelnost. Pokud byl akmulátor původní, a to asi byl, dal nějakých 13 let. Za týden provozu na nový aku jedou přesně na vteřinu. Koukám, že datum jsem zatím nenastavil. Tak jdu na to. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Dnes, výlet do Koscomu a takhle to dopadlo Safír a zajímavý cifr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ItsLukeee Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Mé nejoblíbenější 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna MRG-B2000R 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna To budou spíš MRG-G2000R. Ne "B", ale "G". Jestli se nepletu. Jinak pěkný kus titanu. Ale nositel už musí mít pořádnou tlapu, aby pouzdro o šířce 49 mm a výšce 17 mm unosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Ano, jsou to "G", jak píšeš, mají GPS, už to nešlo opravit. Zápěstí mám 22 cm a taková velikost hodinek mi sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Porovnání s Garmin 8 47mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Upraveno 2. ledna uživatelem Variant86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Starší titan se solárem, budíkem a rádiem (JP). Lehoučké. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Právě teď zaprášené od magnésia, sloužící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Revajvly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 7 hodinami, t.p napsal: Revajvly To se řekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 5 hodinami, Toblin napsal: To se řekne! Už jsem se před chvílí přiznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Dnes pracovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna A na sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna zase mám casioplastodigi periodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Na vzduchu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno sobota v 15:23 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:23 Zlaťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se