jendazhor Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Podle čísla modulu tvých hodinek, mají příjem signálu z Německa a Británie. Manuální příjem signálu – 2 vteřiny držet vrchní levé tlačítko (A, to jsem ti původně specifikoval špatně) a pak už to jede samo. Synchronizace času by měla proběhnout cca do 10 minut. Ideálně k oknu. Důležité je, že musíš nejdříve nastavit jako domácí město některé v naší časové zóně, v tvém případě tedy třeba Paříž (PAR). Stisknout pravé spodní tlačítko (D) pro režim světového času. Vteřinovka najede na kód vybraného města. Dále mačkat (D) pro výběr města (PAR). A pak, zatímco držíte tlačítko (A), stiskněte (D) pro prohození aktuálních pozic světového času (World Time) a domácího času (Home Time). Tato operace nastaví město světového času, které jste vybrali v kroku 2, jako váš domácí čas a váš dosavadní domácí čas se stane časem světovým. Kompletní návod v angličtině najdeš třeba tady. Zadařilo se?
kaktusář Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března děkuji mám nastaveno město: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pak z toho vyjedu na timekeeping mode; pak držím A až do dvojitého pípnutí a stane se to, že se ručky seřadí nahoru: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a tam setrvají vpozoru a pak se po několika min. vrátí zpět a ukazuje to N čekal bych, že (i dle návodu) bude vteřinovka ukazovat work - ale nic. mrtvo.
kaktusář Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března je to na palici, já tu ručku prostě nemůžu dostat na READY, jak píšou zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. protože když držím A do dvojího pípnutí , tak tam nezapluje
kaktusář Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna hodinky se sice nepodařilo přimět k synchronizaci, nicméně za dva dny je odchylka 0, takže spokojenost. stopky jdou, baterka zatím funkční, duální čas jde, v případě potřeby velmi snadné manuální nastavení času i datumu, takže z nich mám i tak velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomina666 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Včerejší WOHNOUTovka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pciza Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna počasí na draka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna tak jsem se podíval do seznamu - už 12 let je mám a s původní baterkou vibrujou, svítěj a pípaj s neztenčenou silou. přitom to jsou moje asi nejhorší casio šlupky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jendazhor Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 14 hodinami, lub napsal: počasí na draka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Povedená fotka
lub Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna nějak mě ty mechaniky přestaly bavit, takže nějak od února nosím jen casia. snad mě to zase chytne, ale nevim teda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kaktusář Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna ocel a pozitivní displej... dřív byl pozitiv jen s titanem, ocel měla negativ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
lub Odesláno úterý v 11:03 Nahlásit Odesláno úterý v 11:03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno úterý v 13:26 Nahlásit Odesláno úterý v 13:26 dnešní přírůstek. ne ty tulipány, géčka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno úterý v 13:35 Nahlásit Odesláno úterý v 13:35 2x 010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
geometr Odesláno úterý v 16:44 Nahlásit Odesláno úterý v 16:44 V 10. 4. 2026 v 18:16, kaktusář napsal: ocel a pozitivní displej... dřív byl pozitiv jen s titanem, ocel měla negativ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a safír. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se