Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj vejška je mrcha...

ja sem uvažoval o těchto,

image.thumb.jpeg.1c77921e43d7bc3da338210d4c6e4105.jpeg

ale jsou moc velké, esteticky mě  baví,  ale právě ta vejska...

• Odpovědi 2,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

vyzkoušel jsem si je v helveti a jsou. moc velké - a taky mi ta biomasa přijde moc tvrdá - i když to možná není biomasa ale karbon..

image.png.fbb49ce858dfd38c3d58b75390459324.png

takže nakonec možná zkusím ty protreky, akorát samozřejmě už toho mám dost a moc a tak váhám, jestli to unosím :)

ale nemám ještě žádné digitálky s velkejma číslicema :)

Upraveno uživatelem kaktusář
Odesláno

Koukám, že uvažujeme úplně stejně - taky tyhle byly žhavý kandidáti 🙂 

Ale tak zase jestliže se ti líbí,  tak je ber, protože ty ProTreky sou úplně jiný.  A to by tě mohly naopak začít sejřit brzo -vejška nevejška 😉

Odesláno

Tak oni budou velký asi skoro každýmu což o to. A když neunosíš, tak je zatím položíš někam k oknu 🙂 Právě ty velký číslice pro mě byly taky jedna z důležitých kritérií,  takže to úplně chápu. 

Odesláno (upraveno)

Já zase lavíroval mezi tvými Protreky a Rangemany GW-9400Y-1ER. V podstatě jsem se už rozhodl pro géčka a čekal na vhodnou záminku pro jejich koupi, ale teď jsi mě trochu nahlodal @gargamel... 🙂 Sakra! 😁

Upraveno uživatelem MartyH
Odesláno

Podle mě se @kaktusář a @MartyH  vykašlete na to, jaký to má rozměry nebo ne, a berte ty který se vám líběj. Když se vám budou líbit, rozměr si vždycky obhájíte. V opačným případě když budou mít sice skvělý rozměry ale nebude to srdcovka, nebudou vám prostě dělat radost .... To, že mě se to u těch ProTreků tak nějak protnulo, je asi docela náhoda. Pokud bych nenašel tyhle, byly by to jiný a zrovna třeba taky pěkně bachratý. Kdo ví?  🙂

Odesláno

nojo, problém je, že mně se líbí všechny :) každé na trochu jinej účel, to jako jo, ale šmrnc maj celkem všechny ... u tý velikosti mě vadí, když už je to moc velký, že mám pocit, že se mi to blbě nosí, když je mám dlouho na ruce.. ale možná je to jen pocit :) 

Odesláno

Moc pěkný Géčka!

A já zase přidávám rychlocvak displeje ztrestanýho majitele bez toho důležitýho piktogramu - jóó neměl sem si včera v noci hrát s tím barometrem😄 Ale tu 0.001 sec o co se to předchází oproti atomovýmu přesnýmu času za 24 h přežiju. Aspoň vím, jak si stojí s přesností bez seřizování. Dneska žádný hraní, jdu chrnět a voni si to poladí zase samy 😄

IMG_20240208_234813.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...