kaktusář Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 já si právě furt řikám, že barometr a další věci mám na mobilu a tak marně hledám důvod pořídit si hodinky s barometrem a výškoměrem jako chtěl bych je, chtěl bych zkusit digitálky s většíma písmenama, protože je ještě nemám. ale mobil mám dycky u sebe, takže ten "zásadní" důvod stále nemůžu najít... potřebuju si náup obhájit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 (upraveno) … na ruce jen pro fotku (zatim se na ruku nedostaly- mám toho moc) - Edifice Honda Racing - solary řízené rádiem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgee Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Poslední den na Kypru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 prší tak,že pes nechce venku ani kadit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Tahle jednotka "pršivosti" se mi líbí. Předpokládám, že úroveň srážek je vyšší, než u úrovně "že by ani psa nevyhnal" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 náš pes nechce ve vlhku ven, nesnáší jakékoli množství vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 ...Odesláno z mého STV100-4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Já právě dnes tento nový přírustek do sbírky. Rangeman. Četl jsem na ně velmi pozitivní recenze a clanky. Nezklamaly. Masivní kus hodinek s dvojitým jištěním na sponě. Kombinace černá se žlutou mě zaujala na první pohled. Design velmi atraktivní, robustní, tlačítka vroubkovaná a solární pohon, činí tento model velmi atraktivním. Cena byla více než přátelská. Opravdu velké a těžší na ruce. Překvapila mě funkce automatického vypínání displeje v případě nenošení hodinek? ( zůstane zcela prázdný). Zprvu jsem se lekl, že nejdou ale po zmáčknutí tlačítka znovu běžely....Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 ...Odesláno z mého STV100-4 pomocí TapatalkSorry, tady to byla zkouška. Nějak mi nešel vložit příspěvek....a smazat to nejde...Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 Já právě dnes tento nový přírustek do sbírky. Rangeman. Četl jsem na ně velmi pozitivní recenze a clanky. Nezklamaly. Masivní kus hodinek s dvojitým jištěním na sponě. Kombinace černá se žlutou mě zaujala na první pohled. Design velmi atraktivní, robustní, tlačítka vroubkovaná a solární pohon, činí tento model velmi atraktivním. Cena byla více než přátelská. Opravdu velké a těžší na ruce. Překvapila mě funkce automatického vypínání displeje v případě nenošení hodinek? ( zůstane zcela prázdný). Zprvu jsem se lekl, že nejdou ale po zmáčknutí tlačítka znovu běžely....Odesláno z mého S60 Lite pomocí TapatalkJo to jsou super G-Shocky! Gratulace Ta funkce PS (Power Save) je u G´s myslím standard.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 Nedělovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Dnes nostalgie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Konečně se mi podařilo dopasovat alternativní velejemný silikonový řemínek. Origo guma byla tvrdá. Tenhle je myslím určen na Amazfit T-Rex a nefungoval s origo Casio stěžejkami, svlékal se z nich. Naopak stěžejky k Amazfitu pasují do Protreků úplně přesně a řemínek drží výborně (mají trochu větší hlavičky na torx). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Vybroušená Casia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Oaky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonius Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 MTS-100 1,500,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 si kupil, ci predavas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se