Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

já si právě furt řikám, že barometr a další věci mám na mobilu a tak marně hledám důvod pořídit si hodinky s barometrem a výškoměrem :(

jako chtěl bych je, chtěl bych zkusit digitálky s většíma písmenama, protože je ještě nemám. ale mobil mám dycky u sebe, takže ten "zásadní" důvod stále nemůžu najít... potřebuju si náup obhájit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

… na ruce jen pro fotku (zatim se na ruku nedostaly- mám toho moc) - Edifice Honda Racing - solary řízené rádiem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odkaz ke komentáři

Já právě dnes tento nový přírustek do sbírky. Rangeman. Četl jsem na ně velmi pozitivní recenze a clanky. Nezklamaly. Masivní kus hodinek s dvojitým jištěním na sponě. Kombinace černá se žlutou mě zaujala na první pohled. Design velmi atraktivní, robustní, tlačítka vroubkovaná a solární pohon, činí tento model velmi atraktivním. Cena byla více než přátelská. Opravdu velké a těžší na ruce. Překvapila mě funkce automatického vypínání displeje v případě nenošení hodinek? ( zůstane zcela prázdný). Zprvu jsem se lekl, že nejdou ale po zmáčknutí tlačítka znovu běžely....c7cc453e0e14f7008ff7a013b006b248.jpg7012d3c92028ecc50603587254eb7cbc.jpg1059f0181000f3199d7efd1382af1d04.jpg21ac9a8a83c8079fab5f1db2b905653d.jpg0ebba43c5147f76cd084a3703bc41549.jpg

Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já právě dnes tento nový přírustek do sbírky. Rangeman. Četl jsem na ně velmi pozitivní recenze a clanky. Nezklamaly. Masivní kus hodinek s dvojitým jištěním na sponě. Kombinace černá se žlutou mě zaujala na první pohled. Design velmi atraktivní, robustní, tlačítka vroubkovaná a solární pohon, činí tento model velmi atraktivním. Cena byla více než přátelská. Opravdu velké a těžší na ruce. Překvapila mě funkce automatického vypínání displeje v případě nenošení hodinek? ( zůstane zcela prázdný). Zprvu jsem se lekl, že nejdou ale po zmáčknutí tlačítka znovu běžely....

Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk

Jo to jsou super G-Shocky! Gratulace
Ta funkce PS (Power Save) je u G´s myslím standard.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Konečně se mi podařilo dopasovat alternativní velejemný silikonový řemínek. Origo guma byla tvrdá. Tenhle je myslím určen na Amazfit T-Rex a nefungoval s origo Casio stěžejkami, svlékal se z nich. Naopak stěžejky k Amazfitu pasují do Protreků úplně přesně a řemínek drží výborně (mají trochu větší hlavičky na torx). 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...