kaktusář Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna já bych řek, že jakmile bude plná baterie, tak se to spustí. tyhle funkce jsou náročné na energii, tak je to asi v nějakém spacím režimu... divil bych se, kdyby to bylo "rozbité" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Casioaky na Brači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna tak nejhorší manuální práce snad mám, díkybohu, za sebou a vracím se postupně k sezení za kompem, avšak ae1500 zůstávají. hrozně jsem si na ně zvykl díky té skvělé čitelnosti a třeba takhle večír za soumraku se to rozhodně hodí. navíc se mi pořád neokoukaly, ten design se povedl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Tomu já říkám “ciferníkovo-ručičkomechanická vyhořelost”, digošky na ruce přinášejí prostě změněný stav mysli - konečně naprostý klid Divím se, jak sem to dřív mohl nevidět… A jo, sou opravdu, opravdu moc povedený O takovýmhle pokoukání si můžu já nechat leda tak zdát. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna tady na tom vidim celkem nicmoc... takze si taky necham zdat :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna pritom se mi ten negativni displej strasne libi esteticky... rikal jsem si: je to lepsi typ displeje, bude to cajk... jako odecist cas lze, ale nekdy je to utrpeni. proste za modu se musi trpet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 10 hodinami, gargamel napsal: Tomu já říkám “ciferníkovo-ručičkomechanická vyhořelost”, digošky na ruce přinášejí prostě změněný stav mysli - konečně naprostý klid asi jo . vona ta chuť na mechaniky zase přijde..snad. před 5 minutami, kaktusář napsal: pritom se mi ten negativni displej strasne libi esteticky... rikal jsem si: je to lepsi typ displeje, bude to cajk... jako odecist cas lze, ale nekdy je to utrpeni. proste za modu se musi trpet... já už jdu jen po funkčnosti a praktičnosti, estetiku nechám mladším a nadšenějším jinak u AE1500 mi přijde vtipná ta inspirace chytrými hodinkami co se týká tvaru a velikosti pouzdra a jak do toho prdli obyč. displej. lehkou inspiraci z vlastních řad vidím i v modelech GBD-100 a GW-9500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Nakonec jsem také neodolal a dnes mi dorazila dodávka až z dálného východu kolem Bratislavy jako vždy secondhand a zase spokojený ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Skvělá volba, gratulace! Co tak koukám: sklo čisté, jen na lunetě a u tlačítka mode cosi, volil bych překrytovat novým ktytem + třeba novej řemen a máš je za pár šupů úplně nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Včera dorazily a dneska už na 8mi hodinové cestě na dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Taky dovolená a G-shock. Ten odstín stěny v hotelu k nim skoro trefili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Slunko zalezlo a nastává ten spávný čas na můj oblíbený boj proti virům a baktétiím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna MT-G na dovolené. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Tak jsem po dlouhé době vytáhl svoje EF-121D-1AVEF, které jsem dostal od svého otce před deseti lety k patnáctinám. Byly to moje první hodinky, a teda až na původní řemínek, který jsem vyměnil, jsou pořád pecka 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna jsou to fakt pěkný hodinky, naprosto mi tendle model unikl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiCRA Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Foťák si tu modrou dost vymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna V 25. 8. 2024 v 12:54, kaktusář napsal: jsou to fakt pěkný hodinky, naprosto mi tendle model unikl Kolega je má v modré na tahu. Nezničitelné univerzální hodinky hodinky s desetiletou baterkou. Model EF 121D 1a nebo 2a podle barvy. Co se týče nositelnosti a střízlivého designu asi nejlepší casia. Ciferník má pěknou karbonovou strukturu. A hlavně ta baterka. Neměnil ji co se známe. Ofiko shopy jako Koscom a Helveti už je nemají, ale pár shopů jo. Tyhle střízlivé designy mizí jak starý pětky od Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se