Gombo Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Vintage NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Mít na ruce něco jiného než Seiko je pro mě celkem nezvyk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vintage NOSTeraz som si vsimol,ze som nenahral foto.Tak dodatocne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Teraz som si vsimol,ze som nenahral foto.Tak dodatocne:Když vidím všechny ty Tvoje ana-digi, neměl bys náhodou nějaký vrak s funkčním strojem Seiko h557 navíc? Potrebuju dárce orgánu pro baby arnie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vecer pozrem do zdroja nahradnych dielov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Díky a pardon, myslel jsem vlastně strojek H556. Vecer pozrem do zdroja nahradnych dielov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Tak strojcek nemam ,ale za to som vydoloval z bordelu a nasledne rozchodil tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Tak strojcek nemam ,ale za to som vydoloval z bordelu a nasledne rozchodil tietoparáda. To nahrávání je funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Ano nahravanie funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Ano nahravanie funguje no tak výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dnes analog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 nejspolehlivější hodinky a nejhodnější pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 na běžkách po ledových polích.byo nááádherně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Dobrý den, tak jsem si dnes udělal malou radost a to jsem si šel nechat jenom vyměnit baterii a nechat opravit tah na svých starých nesmrtelných hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Konečně se mi podařilo sehnat dlouho vyhlížený kousek v pěkném stavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Moc hezké, povedený kousek do sbírky, já jen doufám, že můj nový přírůstek viz foto výše bude mít minimálně stejnou výdrž jak mé staré otloukánky, značku raději nebudu psát, hodně lidí by se asi pobavilo, ale je úctyhodné, co mé staré hodinky za těch 15 a možná více let se mnou prožily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Určitě vydrží :-). Mě se zatím žádné Casia nepokazily a to třeba tyto moje staré otloukánky toho mají při svém věku už taky hodně za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Díky také v to doufám, předchozí hodinky (otloukánci) jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Ty oceány jsou fakt moc hezoučký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Díky, předchozí hodinky(otloukánci) jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se