Bigglee Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Žluťásci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Rok jsem odolával....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Na výstavku primek pana hovorky jedině s protrekama :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 V 22. 6. 2020 v 8:17, rimidalvlark napsal: Rok jsem odolával....... Paráda, gratuluju, já odolával asi dva dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 41 minutami, Daemonultimate napsal: Paráda, gratuluju, já odolával asi dva dny Jsem spokojeny. Pertektni citelnost. Jen nemuzu dobit slunkem na vsechny carky. Mam porad tri. A to byly dve hodiny na primem slunci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 14 minutami, rimidalvlark napsal: Jsem spokojeny. Pertektni citelnost... Měl jsem u novejch taky tři, hned doma jsem je hodil do sítě, nechal nabít a od té doby stále full. Navi jsem použil jen párkrát na zkoušku a jinak si s nima hraju pořád. Taky jsem spokojenej, splňují víc než jsem očekával. Jo, nevím jestli to víš. Když zapneš akustickou signalizaci informující o změně tlaku, nepřihlásí se Ti k satelitu. Ani automaticky, ani ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 14 minutami, Daemonultimate napsal: Měl jsem u novejch taky tři, hned doma jsem je hodil do sítě, nechal nabít a od té doby stále full. Navi jsem použil jen párkrát na zkoušku a jinak si s nima hraju pořád. Taky jsem spokojenej, splňují víc než jsem očekával. Jo, nevím jestli to víš. Když zapneš akustickou signalizaci informující o změně tlaku, nepřihlásí se Ti k satelitu. Ani automaticky, ani ručně. Ok. S tou signalizaci jsem to uz zjistil. Jen me stvou dve veci. Nepipnou v celou a nejde datum ve formatu den, mesic. Ale mozna to jen neumim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 1 minutou, rimidalvlark napsal: Ok. S tou signalizaci jsem to uz zjistil. Jen me stvou dve veci. Nepipnou v celou a nejde datum ve formatu den, mesic. Ale mozna to jen neumim.... Umíš, ty hodinky to neumí. Mně to nevadí. Jediný co mi vadí je díky robustnosti tichej alarm. Ale všechny chyby jsem znal už před koupí, jako vždycky. A stejně jsem do nich šel a jsem tomu rád. Skoro všechny mechaniky vylítly z hnízda a všechny windery skončily v krabicích. Dlouho jsem nebyl tak dlouho spkojen s jedněma hodinkama na ruce. Točil jsem tak osmery. Owg mě moc uspokojuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 4 minutami, Daemonultimate napsal: Umíš, ty hodinky to neumí. Mně to nevadí. Jediný co mi vadí je díky robustnosti tichej alarm. Ale všechny chyby jsem znal už před koupí, jako vždycky. A stejně jsem do nich šel a jsem tomu rád. Skoro všechny mechaniky vylítly z hnízda a všechny windery skončily v krabicích. Dlouho jsem nebyl tak dlouho spkojen s jedněma hodinkama na ruce. Točil jsem tak osmery. Owg mě moc uspokojuje. Taky tak. Denne jsem menil i ctvery hodinky a klidne i dva pasky. Ted tyden klid a pohoda. Ale to se vrati. Je to jak chripka...... Cau.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 V 22. 6. 2020 v 8:17, rimidalvlark napsal: Rok jsem odolával....... Ještě koukám, to je nějak zajímavě upravená fotka, nebo máš ten řemen prohozenej? Vypadá to divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 před 34 minutami, Daemonultimate napsal: Ještě koukám, to je nějak zajímavě upravená fotka, nebo máš ten řemen prohozenej? Vypadá to divně... Ja musim mit vsechny remeny opacne, jinak se mi zegarky pretaceji ode mne. Ne mudmanech to treba neslo prehodit protoze tam je tlacitko svetla, tak sly pryc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Aha, díky za vysvětlení. Já bych nedal ty nápisy vzhůru nohama ani to opačné zapínání. Všechny nosim dost volně a to přetáčení mi naštěstí nevadí. Ale nesmí se mi samovolně otočit kolem ruky. To už by byly volný moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak a už mám i casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Ty nesmí v hodinkovnici chybět.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Taky to je tvoje práce! Nebýt tvých fotek,tak je asi nemám, ale jsem rád, jsou hrozne pohodlné. Tak dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 No, rádo se stalo Ale tyhle hodinky opravdu nedávají moc důvodů ke stížnostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se