gabrielmilan Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 za chvilku padla, tak dám dvě hořký ve výčepu jako za starejch časů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Úplně jsem se lekl, kde se na mojí ruce vzala kérka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Opravdu rád pracuji v těchto hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Ahoj chrono šílenci:), chtěl bych si pořídit Casio Duro. Pokud se nepletu, tak jsou k sehnání pouze přes zahraniční e-shopy. Rád bych se proto zeptal, zdali nemáte zkušenosti s nákupem přes Amazon US nebo Ebay a popřípadě jaká je lepši varianta. Předem díky za radu a přeji dnes plno nových přírůstku do chrono šperkovnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Jéža naježil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 nový přírustek, po dlouhé době digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Chtěl jsem G, dušička má pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 18 hodinami, DavidLC napsal: Jéža naježil Tyhle Mudmastery se mi moc líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 37 minutami, DavidLC napsal: Chtěl jsem G, dušička má pokoj Škoda, že je průvlekové poutko plastové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Nemám možnost porovnat, jestli to z kovu líp drží pásek. Zatím o.k. I když jsem se zařekl že jen tah, tak u G to je holt takhle, uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Nemám možnost porovnat, jestli to z kovu líp drží pásek. Zatím o.k. I když jsem se zařekl že jen tah, tak u G to je holt takhle, uvidím... To ovšem není úplně o lepším držení, ale trvanlivosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Na prechádzke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) Jedna předvánoční za mlhy a šera - to se hodí dobrá čitelnost - asi nejlepší ze všech hodinek, co mám. Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jedna předvánoční za mlhy a šera - to se hodí dobrá čitelnost - asi nejlepší ze všech hodinek, co mám. Jj, na Casio parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 4 hodinami, Frostie napsal: To ovšem není úplně o lepším držení, ale trvanlivosti Jo ták, jasný, já jim asi takový záhul dávat nebudu. Spíš mě štve že se nedaří chytit signál A včera jsem nějak rozjebal ručky, ale vrátily se. Asi to pro digitální dilinu jako jsem já bude ořech Zvládnu nastavit leda pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jo ták, jasný, já jim asi takový záhul dávat nebudu. Spíš mě štve že se nedaří chytit signál A včera jsem nějak rozjebal ručky, ale vrátily se. Asi to pro digitální dilinu jako jsem já bude ořech Zvládnu nastavit leda pětky Tak snad se holky umoudřejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se