Waclav Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Casia umi byt i spolecenska. Dnes na cernem hladkem remenu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2017 uživatelem Waclav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 takhle jsem dopad říkal jsem si: nekupuj si už další hodinky, když tak jen něco levnýho na léto... na kolo, do bazénu. A nějak mi to ujelo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Ty 320 se nějak rozešly, či co. Taky se mi začaly předbíhat, po roce z původních +3 na +8 sec měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 mám je asi 4 měsíce, takže ujíždí jim to dost, pravda. Nejsem si ale jistý, jestli jsem je seřídil nebo byly z obchodu nějak jakž takž a nechal jsem je. Seřídím je a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 mám je asi 4 měsíce, takže ujíždí jim to dost, pravda. Nejsem si ale jistý, jestli jsem je seřídil nebo byly z obchodu nějak jakž takž a nechal jsem je. Seřídím je a uvidím.Tak já to sleduji od jejich příchodu domů loni v červnu absolutně precizně v souladu s DCF 77,5 a jak píši, došlo k mírnému, nikoli však tragickému zrychlení měsíčních hodnot chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Původně jsem sháněl "pracanty" prostě hodinky do nepohody a na všechno, ale po dnešním nasazení na ruku už vím že tomu tak nebude. Orig. tah nahrazen orig. gumou G Shock Protection, váha šla rapidně dolu a na ruce mi sedí lépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Casio W-35 Marlin lepší fotky hledejte tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Po delší době ana-digi AW 80 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Heavy metal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Původně jsem sháněl "pracanty" prostě hodinky do nepohody a na všechno, ale po dnešním nasazení na ruku už vím že tomu tak nebude. Orig. tah nahrazen orig. gumou G Shock Protection, váha šla rapidně dolu a na ruce mi sedí lépe.vypadají mnohem líl jak s tím tahem,pokud jsou to ty ze zdejší inzerce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 První digi po dvaceti letech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 vypadají mnohem líl jak s tím tahem,pokud jsou to ty ze zdejší inzerceJj, jsou odsud, tah šel hned dolů, ani ne kvůli tomu že by si mi to s ním nelíbilo, ale guma je guma, kovový tah nemusím na žádných hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 První digi po dvaceti letech Snapseed.jpgI ty, Brute? Nesynchronizuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 I ty, Brute? Nesynchronizuješ? jj, je treba , na kolo a tak. Co myslis ze nesychnronizuju? mam tam neco blbe nastaveny? Vzal jsem to a nic s tim nenastavoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 jj, je treba , na kolo a tak. Co myslis ze nesychnronizuju? mam tam neco blbe nastaveny? Vzal jsem to a nic s tim nenastavoval.Nemáš v levém horním rohu Rcvd, jsou to přece r/c hodinky. Lze případně vyvolat i ručně. Nebo je máš od rána? Pak by se měly samy nastavit v noci mezi 02.00 a 05.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Mam je asi dve hodiny . Nastavi se teda automaticky? Proto jsem je bral at nemusim nic nastavovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Mam je asi dve hodiny . Nastavi se teda automaticky? Proto jsem je bral at nemusim nic nastavovat Ok. Pokud to máš nastaveno v menu, tak ano. Stiskni horní levé tlačítko na dýl, displej začne blikat. Levým dolním se dostaň na pozici, kde bude auto - man - off (je to myslím druhá nebo třetí pozice) a uvidíš. Já jsem ty moje kupoval v Helveti, nastaveno to nebylo. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Mám tam tohle takže asi Ok ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Dnes opět na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Mám tam tohle takže asi Ok ne?OK, v tom případě budeš synchronizovat v noci, chytíš-li signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se