Návštěvník cecil Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Chlapi chci se zeptat jak jsou asi velké Steiny ocean 1 když mají 42mm.Jsou srovnatelné treba s Monstry nebo jsou vetší?Nemam moznost si je zkusit.A mam zapestí cca 21-22cm a celkem velký ruce..Ted nosím nav b chrona 47mm ty mi padnou perfektně ale chci nejake univerzaly na sport.Jinak doma mam 42mm hodinky Helberch ch-1 ale to je nesrovnatelné ty mají na tahu kolem 330gr a jsou obrovské i pres tento diametr.Pokud by tu nekdo mnel fotku na vetsim zapesti cca 20-21cm byl bych rád.Jinak líbí se mi gmt s pepsi lunetou.
stepecken Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 V 28. 11. 2015 v 7:15, cecil napsal: Chlapi chci se zeptat jak jsou asi velké Steiny ocean 1 když mají 42mm.Jsou srovnatelné treba s Monstry nebo jsou vetší?Nemam moznost si je zkusit.A mam zapestí cca 21-22cm a celkem velký ruce..Ted nosím nav b chrona 47mm ty mi padnou perfektně ale chci nejake univerzaly na sport.Jinak doma mam 42mm hodinky Helberch ch-1 ale to je nesrovnatelné ty mají na tahu kolem 330gr a jsou obrovské i pres tento diametr.Pokud by tu nekdo mnel fotku na vetsim zapesti cca 20-21cm byl bych rád.Jinak líbí se mi gmt s pepsi lunetou.Cau, veľmi dávno som ich mal a sú malé.. Dosť malé.. Skus model 44mm
Sedlin Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 tvl, Cecile, hlavně stepeckenovi nevěř! 26. dubna 86 byl na severu Ukrajiny s hrarnicema s Běloruskem na Dněpru a kácel sekvoje holejma rukama. je to přerostlý hovado vymykající všem možným chápáním výrazů normální, běžný, obvyklý.
McStinger Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Ono sa moc nevie, že bol rúbať stromy aj na Sahare. Áno, už tam žiadne nie sú.
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 V 28. 11. 2015 v 7:15, cecil napsal: Chlapi chci se zeptat jak jsou asi velké Steiny ocean 1 když mají 42mm.Jsou srovnatelné treba s Monstry nebo jsou vetší?Nemam moznost si je zkusit.A mam zapestí cca 21-22cm a celkem velký ruce..Ted nosím nav b chrona 47mm ty mi padnou perfektně ale chci nejake univerzaly na sport.Jinak doma mam 42mm hodinky Helberch ch-1 ale to je nesrovnatelné ty mají na tahu kolem 330gr a jsou obrovské i pres tento diametr.Pokud by tu nekdo mnel fotku na vetsim zapesti cca 20-21cm byl bych rád.Jinak líbí se mi gmt s pepsi lunetou.Jsou malé . Takový přechod z 47>42 si myslím, že nedáš, já se k tomu musím vyloženě nutit a stejně to není ono. Podíval bych se spíš na Ocean 44 nebo Triton. Ty Ocean 44 by měly být i GMT.
Návštěvník cecil Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Ja tomu verim ze ma stepecken ruce jak lopaty,videl jsem fotky.No jak píše David prechod z nav b chrono 47 což je teda heliport pro mouchy tak na ty 42mm to nebude pro mně a navic ty nav b chrona si chci nechat.Líbí se mi pepsi gmt 44mm,ty nevypadaj spatne.Ty by mohly stačit.
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) 44 stopro, to bude akorát. EDIT: máte někdo tyto Steiny? Co je to za limitku? Měl bych zájem . Více do SZ. Děkuji Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem Sphinxx
zdendaa Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Zdar chlapi...- měl bych malej dotaz: mám Steinhart Nav B-Uhr 44 s ručním nátahem a když vytáhnu korunku při natahování, trochu se mi pohne celej strojek, vcětně ciferníku - nějak se mi to asi uvolnilo.. Není nějaká záludnost v utažení strojku? Jak je řešeno upevnění strojku? Poradí si s tím místní hodinář nebo to raději nechat na odbornej servis? Za případné rady dík moc! S pozdravem Zdeněk.
HondzaX Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Sphinxx: tak ty jsou vskutku povedené! Pokud zjistíš víc, budu rád když se zde podělíš.. zdendaa: nedoporučuji se ti v tom vrtat sám. Pokud je máš v záruce, kontaktuj prodejce. Pokud již po záruce, zaskoč za nějakým slušným hodinářem.
RedAce666 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Koukám, že tu proběhly moje pepsiny Můžu potvrdit, že to jsou super hodinky. Podle mě dokonalá kombinace zajímavého sportovního vzhledu, který se přesto dá nosit i do práce ke košili (oblekovky bych to asi nenazval ). Krásně pohodlné - především tah je podle mě v téhle cenové kategorii vysoce nadprůměrný. Pokud by byl zájem, můžu je vzít na nějaký srázek, pokud do Vánoc nějaký ještě proběhne...
varjag Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Cau, ja je mam, ale ted cerstve. Prodavat nechci, jen provokuju;-). Je to limitka, 333 kusu, myslim z roku 2009-2010, silver edition, sendvicovy cifr se stribrnym sunburstem. Shanel jsem je rok a pul... Jeste je vyrobili v chronu. Vypadaj fakt paradne :-)
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Varjag: jsou parádní, kdyby Tě časem přestaly bavit tak bych se jich ujal, moc se mě líbí
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Moc pekny,pozadoval bych vic fotek- treba spodek,.....dik predem
varjag Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 (upraveno) Dik, kdyztak dam vedet. Ale doufam ze me chvilku vydrzi, mam jinak samy tmavy cifry, tak se me to hodi do portfolia. A taky po takovy době co jsem je chtel a shanel bych byl vemeno hned je prodavat. To se tady na foru nestava...:-))) Fotky nafotim a postnu ;-) Upraveno 18. prosince 2015 uživatelem varjag
Delaney Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Varjag : ahoj, provokace zdařilá, vypadají skvěle, bral bych je hned.
varjag Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Dik. Tady to je, par rychlocvaku mobilem. Poradny naradi bohuzel nemam..
Sphinxx Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 10:27, HondzaX napsal: Sphinxx: tak ty jsou vskutku povedené! Pokud zjistíš víc, budu rád když se zde podělíš..Promiň, že reaguji až teď, ale nějak jsem to tu zapomněl sledovat . Pokud je seženu, rád se podělím, i když Varjag udělal pěkné fotky i nějaký popis. V 18. 12. 2015 v 20:49, varjag napsal: Dik. Tady to je, par rychlocvaku mobilem. Poradny naradi bohuzel nemam.. Moc krásné, také bych měl zájem o koupi v případě, že Tě omrzí. Zrovna si jdu zvednout poptávku . Jsou opravdu moc krásné.
Sphinxx Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Aha, tak já vlastně poptávku nemám, jen tu zmínku nahoře .
varjag Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 OK, kdybych je dával pryč, půjdu přednostně přes toto vlákno :-) Tady je odkaz co jsem teď našel přímo u Štajnů.. http://www.steinhartwatches.de/en/NavB-Uhr-Limited-Silver-Edition,237.html A koukám, že jsem je kupoval za ještě trochu víc než se prodávali nové. I když jsou komplet balení, účet není.. Čert to vem, jsou fakt krásný a já jsem nadšený z vánočního dárku. Tisícovka sem nebo tam :-))
tommi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Varjagu, fakt jsou úžasný. Až na té třetí fotce je pořádně vidět, že jsou stříbrný, nikoliv bílý.Řadím se do seznamu případných zájemců :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se