Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Áno aj to som skúšal a vôbec žiadna zmena..nechal som ich vonku, nie na priamom slnku a tiež bez zmeny
tano Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 (upraveno) Nemohla se tam dostat jina latka (jar, sapon atd.?). Me napadl opalovaci krem? Upraveno 10. července 2017 uživatelem tano
Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Bol som s nimi v sprche, je mozne ze sa tam dostal sampon..ale nikdy predtym sa to nestalo..znamena to potom to, ze je niekde nejaka netesnost? Luneta musela tym padom niekde povolit
Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Ano este do decembra tohto roku su v zaruke
tano Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Ja Ti pisal kolega, skoc s nima k prodejci. Bude tam nejaka netesnost, mezi vlozkou a lunetou. Na hodinky to nema zadny vliv. Dostalo se tam neco jineho, nez voda a i kdyz to odparis, tak tam zustava film. Drzim palce.
Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Dakujem za Vase odpovede, rady, postrehy..kupoval som to priamo z DE, takze toto ma moc nepotesilo ale co už..budem musiet riesit..este raz vdaka
tano Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Tak nekoho sikovneho, kdo vynda jen vlozku a vycisti to. Tento problem se ale bude zrejme opakovat.
Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 No ak by to malo byt tak, že sa to bude opakovať, tak to radšej pošlem do DE na reklamáciu..neskôr sa mi to môže hodiť Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Micey Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Steinhart má mezinárodní záruku ne? Takže bych je vzal normálka do Chronoshopu..
Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Aha tak toto som nevedel, skúsim vyzistit nejaký kontakt tu na Slovensku cez koho by som mohol riešiť reklamáciu. Diky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Marhi Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Není to vodotěsný, luneta se dá sejmout. Když se na to necítíš dones to k prodejci či distributorovi.Já si to tak jednou za půl roku rozhodim a pak složim. Ale chce to grif. Nejde to tam úplně samo.
Tomi06 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Pôjdu na reklamáciu, keď už sú v záruke, nech to vyriešia v rámci nej..uvidím ako to dopadne..akurát sa zamýšľam, čo budem dovtedy nosiť na ruke..seiko skx009 skončili u priateľky, hádam mi ich na ten čas požičia ... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
MíraMíra Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Slibovaná fotka na světle.Spona je prostě stejně lesklá jako tah.
Dokusan Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 No to sice je, ale zase je o trošku jinej odstín....to už si ji nechám raděj kartáčovanou v tom matu.
siwi Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Tak ona je v matu pořád, jenom o něco světlejší než původně. Studenější odstín spony oproti článkům zůstal, to je jasný, s tím se ni neudělá.
Dokusan Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Tak v matu rozhodně není, když se tak leskne
Panchart Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Pôjdu na reklamáciu, keď už sú v záruke, nech to vyriešia v rámci nej..uvidím ako to dopadne..akurát sa zamýšľam, čo budem dovtedy nosiť na ruke..seiko skx009 skončili u priateľky, hádam mi ich na ten čas požičia ... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkNo já bych to asi neřešil ukvapeně, neni to nic vážnýho, jen estetická drobná vada kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak ti vložku lunety vymění na počkání a já myslim, že problém neni mezi vložkou a lunetou, ale přímo ve vložce, z nějakýho důvodu se rozštěpila, nebo jak to nazvat? Neni průhledná a neni skrz vidět pod žádnym úhlem na lunetu. Možná na ně nějakou dobu přímo svítilo slunce a pak jsi dal studenou sprchu? Nevim, ale připadá mi to pravděpodobný
siwi Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Tak v matu rozhodně není, když se tak leskne V matu rozhodně je, i jdyž se leskne o trochu víc než před tím
Dokusan Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Kdyz se to leskne , tak už to holt není mat, ale polomat. Ale to je detail, jsem modelář, tak to vnímám touto optikou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se