Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nemohla se tam dostat jina latka (jar, sapon atd.?). Me napadl opalovaci krem?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Bol som s nimi v sprche, je mozne ze sa tam dostal sampon..ale nikdy predtym sa to nestalo..znamena to potom to, ze je niekde nejaka netesnost? Luneta musela tym padom niekde povolit

Odesláno

Ja Ti pisal kolega, skoc s nima k prodejci. Bude tam nejaka netesnost, mezi vlozkou a lunetou. Na hodinky to nema zadny vliv. Dostalo se tam neco jineho, nez voda a i kdyz to odparis, tak tam zustava film. Drzim palce.

Odesláno

Tak nekoho sikovneho, kdo vynda jen vlozku a vycisti to. Tento problem se ale bude zrejme opakovat.

Odesláno

No ak by to malo byt tak, že sa to bude opakovať, tak to radšej pošlem do DE na reklamáciu..neskôr sa mi to môže hodiť

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Aha tak toto som nevedel, skúsim vyzistit nejaký kontakt tu na Slovensku cez koho by som mohol riešiť reklamáciu. Diky

Odesláno

Není to vodotěsný,  luneta se dá sejmout.  Když se na to necítíš dones to k prodejci či distributorovi.

Já si to tak jednou za půl roku rozhodim a pak složim.  Ale chce to grif.  Nejde to tam úplně samo.

Odesláno

Pôjdu na reklamáciu, keď už sú v záruke, nech to vyriešia v rámci nej..uvidím ako to dopadne..akurát sa zamýšľam, čo budem dovtedy nosiť na ruke..seiko skx009 skončili u priateľky, hádam mi ich na ten čas požičia :)...

Odesláno

Tak ona je v matu pořád, jenom o něco světlejší než původně. Studenější odstín spony oproti článkům zůstal, to je jasný, s tím se ni neudělá. 

Odesláno

Pôjdu na reklamáciu, keď už sú v záruke, nech to vyriešia v rámci nej..uvidím ako to dopadne..akurát sa zamýšľam, čo budem dovtedy nosiť na ruke..seiko skx009 skončili u priateľky, hádam mi ich na ten čas požičia :)...

No já bych to asi neřešil ukvapeně, neni to nic vážnýho, jen estetická drobná vada <_<  kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak ti vložku lunety vymění na počkání a já myslim, že problém neni mezi vložkou a lunetou, ale přímo ve vložce, z nějakýho důvodu se rozštěpila, nebo jak to nazvat? Neni průhledná a neni skrz vidět pod žádnym úhlem na lunetu. Možná na ně nějakou dobu přímo svítilo slunce a pak jsi dal studenou sprchu? Nevim, ale připadá mi to pravděpodobný :crying_anim02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...