PaloZV Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 ...aby ste si z toho necvrkli...gumu som testoval na o1 premium, na ceste su o1 black a tam to bude ladit aj hnidopichom ako ste vy dvaja... :-) :-) :-) :-) ...a osobne sa mi to nazivo pacilo aj takto... :-)
Valderek Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 ...aby ste si z toho necvrkli...gumu som testoval na o1 premium, na ceste su o1 black a tam to bude ladit aj hnidopichom ako ste vy dvaja... :-) :-) :-) :-) ...a osobne sa mi to nazivo pacilo aj takto... :-) Jo, to už bude OK
MJ. Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 ten odpor nesměřoval na barevnou neshodu řemenu s lunetou. musim se k týhle grupě přidat.hned sem si vzpoměl na tohle
siwi Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Takže, jdu postupným zdoláním výsledné kóty a tedy - nejdříve jsem měl Alphy, pak Sandozy ( bohužel jen velikost 40, jinak jim nebylo co vytknout ) a teď mám tyhle krásky. Nic nechrastí, jdou přesně, vše licuje jak má, kyklop zvětšuje a hlavně, je to konečně "nositelná" velikost 42 mm. Martine, paráda! Už jsem se těch fotek nemohl dočkat. Ještě, že něco zveřejnil v předstihu Příšera ve svém vlákně. Užívej, ať dělají radost. Je to fajn hodinka.
Valderek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak co ještě nepřišly ty blacky, že bys tu hodil fotku ?
Gulas Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Konečně jsem se dokopal k vyzkoušení nějakýho online editoru a teď pořádně nevím, kam s výsledkem
zlatmen Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Zdarec,hned na začátku vlákna tady zaznělo toto:"Právě jsem zjistil, že mám zespodu na průhledu drobné škrábance. A to hodinky leží jen na stole a ještě na papíře. Takže to minerální sklíčko bude hodně měkké."Ikdyž jsem četl pozorně nikdo na to nereagoval.Já mám Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug cca 3/4 roku a su spokojenej, ale po pár dnech nošení se mi na průhledu taky objevily drobný škrábance, popravdě vůbec netuším kde se tam vzali. To spodní sklíčko teda určitě nebude safír protože to vrchní ikdyž už asi pár zásahů dostalo je úplně čistý až mě to překvapuje.Podle popisu na Chronoshopu kde jsem je kupoval jsem čekal, že budou safír obě, možná sem špatně pochopil, ale i tak se mi to spodní sklíčko zdá teda hodně zranitelný, protože se mohlo poškrábat leda tak od mých chlupů, nebo dřevěné poličky kam je dávám na noc.Máte někdo podobnou zkušenost? Dá se to přeleštit? Na strojek koukám často a dycky mě ty škrábance znova naštvou. Má smysl zkoušet reklamaci?
Sphinxx Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Přidávám se do klubu SUPER!!! Nakonec to dopadlo trochu jinak, ale řekl bych že lépe .
fed_ex Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 SUPER!!! Nakonec to dopadlo trochu jinak, ale řekl bych že lépe . Díky, dospěl jsem ke stejnému závěru :-) Pan Sivek opětuje pozdrav :-)
DaveG17 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 ...Máte někdo podobnou zkušenost? Dá se to přeleštit? Na strojek koukám často a dycky mě ty škrábance znova naštvou. Má smysl zkoušet reklamaci? Přeleštit jde všechno, koupil jsem diamantové brusné pasty různých zrnitostí a leštil takhle dokonce škrábanec na Hardlexu u Seika, naprosto v klidu. Jeslti je to spodní sklíčko tak měkké, půjde to úplně samo. Akorát netlač na pilu, pokud si dáš filcový kotouček na dremmelku - ať to sklíčko moc nepřehřeješ.
M-72 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Mám druhý Štajny..... první byly limited gold edition a teď premiový pilotky moje zkušenost je pozitivní . Upraveno 14. června 2015 uživatelem M-72
Roland Sands Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 To se nedivím, jsou parádní. Gratulace.
fed_ex Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Až si příště pojedete do Chronoshopu nejen pro Steiny, dávejte si pozor :-)) http://postimg.org/image/yn21kbcet/
backtothedrive Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Vůbec jsem netušil že,že hodinky pro Steinhart vyrábí vlastně REVUE THOMMEN..............
farkyostrava Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Vůbec jsem netušil že,že hodinky pro Steinhart vyrábí vlastně REVUE THOMMEN..............to me zajima...neni to jen klasicka prazdninova kachna ?
tano Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Vůbec jsem netušil že,že hodinky pro Steinhart vyrábí vlastně REVUE THOMMEN..............Coze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se