varjag Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Cau tommi, dik. Ode dneska uz jsou na ruce ofiko, dal jsem si je pod vetev :-)). Doufam ze me vydrzi. Koukej se dat do kupy, klidny svatky preju ;-)
Návštěvník cecil Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak jsem nakonec sehnal Oceany 44 s keramikou z druhé ruky jako nové.Musim říct že jsou to moc pěkný hodinky a kvalita zpracování mile překvapila jediné co snad považuji za trošku slabinku je plechová spona jinak paráda a nádherně sedí na ruce.Presnost zatim vynikajicí,chod lunety parádní,lumi slušná.Opravdu velmi slušné tool hodinky za ty peníze.Chci se zeptat máte nekdo tento gumový tah s tímto uchycením na oceanech?Pokud ano jaký je jak se nosí děkuji.http://www.chronoshop.cz/remeny-steinhart/steinhart-gumovy-remen-22mm
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 V 2. 1. 2016 v 0:33, cecil napsal: Tak jsem nakonec sehnal Oceany 44 s keramikou z druhé ruky jako nové.Musim říct že jsou to moc pěkný hodinky a kvalita zpracování mile překvapila jediné co snad považuji za trošku slabinku je plechová spona jinak paráda a nádherně sedí na ruce.Presnost zatim vynikajicí,chod lunety parádní,lumi slušná.Opravdu velmi slušné tool hodinky za ty peníze.Chci se zeptat máte nekdo tento gumový tah s tímto uchycením na oceanech?Pokud ano jaký je jak se nosí děkuji.http://www.chronoshop.cz/remeny-steinhart/steinhart-gumovy-remen-22mmNevím jak na oceánech ale na Tritonech pohodlný nebyl vůbec. Vzhledem ke sve tloušťce se z kombinace tahu a hodinek vytvořil jakýsi nepoddajny kulatý náramek a to se skoro nedalo nosit. Doporučuji urcite nejdřív vyzkoušet.
Návštěvník cecil Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Je to možné hrubý je teda dost.Je fakt že na fotkách nevypadá nejhůř a zaujalo mně to použití koncovek.
Liqid Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 smirková houbička je velice jemná, ale asi pak bude vidět směr brusu, nebo podepit jinak musím uznat, že ty osobně máš asi nejzajímavější problém fóra
Liqid Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Vybírat Rolby, tak tyhle problémy nemáš Hele a co spona, nepodřezává ti žíly? Steiny jsou asi hodně zákeřný hodinky koukám
wizard-ov Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Já si třeba korunkou řežu salám. Velmi praktické.
Marosc72 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Zdravím vospolok, mám dva roky Tritony a tak ma oslovili, ze som k nim pridal teraz White Shark. Na vačšiu ruku parádne.. Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
honza440 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Já cca rok denně ocean 1 - naprostá spokojenost, za týden dělají cca minutu do mínusu. Bál jsem se té spony ale pořád drží stejně dobře, bez vůle.
honza440 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 No jsem zvyklý na tu s čepem a tlačítky na uvolnění. Chvíli jsem měl cukání naroubovat tam jinou ale jak říkáš - drží, tak to neřeším a jenom nosím
Leviathann Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Zdarte všeci. Díky ctěnému členu této chronokomunity jsem získal několik měsíců staré a téměř netknuté Tritony, 30ATM. Mám je na zápěstí pár dní (slovy pár - dva) a musím se Vám svěřit s prvními dojmy.Je to kus železa, ale kupodivu to na ruce nevypadá nijak zle a hlavně se to dobře nosí. Trvalo to jen několik minut si zvyknout na trochu jinou hmotnost. Design je osobitý a myslím že i docela neokoukaný, nepůsobí to nijak lacině a přitom jsou to opravdu hodinky, co říkají že by mohly něco vydržet. Bomba je barva ciferníku, na sluníčku se mění od šedé, přes hnědou do modra, to se Steinům ve fabrice podařilo. Trochu mě naštvala lumi, nevím jak se na hodinky mám koukat v zakalené české vodě, když to tak jako pomrkává (nasvícení denním světlem). Když se nasvítí pořádným zdrojem, lumi je pěkně zřetelná, ale moc dlouho zase nevydrží, ale jsem rozmlsaný z potápek Citizen a Seiko, no holt nic není dokonalé. Nicméně vnitřní pocit z nich je skvělý a koupě nelituju. Za ty peníze je poměr kvalita a cena opravdu parádní. Tož tak....
MJ. Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Mam Tritony DualTime a s lumi nemam vůbec žádnej problém. Lumi drží dlouho
Leviathann Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Jak jsem řek, možná jsem rozmazlenej se Seiko, SKX mi svítily jak reflektor celou noc (no, přeháním, ale ráno byly v klidu čitelný, tady u Tritonů už ne). No, když překonám svou lenost, mohl bych nafotit srovnání....
varjag Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Volali z chronoshopu ze si mam vyzvednout zbozi...Aviation Chrono. Tak tam jedu a jsem zvedavy, hlavne na tu vysku :-) Upraveno 12. května 2016 uživatelem varjag
tano Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Pak nahod fota, jsem taky zvedav. Ja tam dnes byl taky. Vyborny obchod, musim kluky tam pochvalit!! Upraveno 12. května 2016 uživatelem tano
varjag Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 (upraveno) Tak tady je výsledek mé audience v Chronoshopu. Už jsem měl čtvery Steiharty, mezi nimi taky Aviation GMT který jsem neuváženě prodal kamarádovi a pak mě trochu chyběly. Hlavně ten originální tvar pouzdra. A říkal jsem si, že když do toho jít znovu, tak rovnou do modelu Chrono, protože ty oranžové detaily a hlavně krásný dvojitý sčítače mě prostě brali. Nulování je díky těm dvojitým ručkám úplnej koncert :-) Měl jsem strach z výšky a oprávněný, už GMT jsou pořádný hodinky a Chrono jsou ještě vyšší, kvůli Valjoux. Ale dám to, prostě se mě líbí a jako volnočasovky k tričku vypadají super. Pokud tedy nespadnu do vody :-) Cena lehce přes 25K mě přijde za Valjoux, originalitu provedení a kvalitu Steinhartu naprosto odpovídající. Kupuju jen hodinky, nikoli auru věhlasné značky (nic proti, taky mám pár kousků s "věhlasem" a tradicí značky. Spodní safír ukazuje už tradiční zlacený rotor a zmiňovaný Valjoux. Za mě tedy na pilotky moc nepatří, ale je to hezký, no... :-) Jsou to dělníci, který si díky příznivé cenové politice Steinhartu na nic nehrajou. Maximálně tedy na kokpit letadla :-)) Velikost 44 je naprosto OK, výška nakonec taky. Pro srovnání foto s limitkou Silver edition 47mm. Jako mínusy bych uvedl snad jen tuhý chod tlačítek, což může být úmysl, nevim. Není to nic zásadního, jen musím prostě trochu zabrat. Řemen je pěknej, s oranžovým prošitím hodinky dobře doplňuje. Zpracování řekl bych nadstandartní, boky řemenu jsou opravdu dobře opracovaný, zaoblený, nemám strach o praskání. Ale uvidíme.. Takže za mě zatím spokojenost a palec nahoru pro Steinhart. Jejich kreace ala submariner mě trochu dráždily, ale co jdou svou cestou, mají moje plný sympatie. A tyhle hodinky žeru! :-) ...sry za fotky, jsou to mobilovky, nejsem moc fotograf... Upraveno 14. května 2016 uživatelem varjag
xcmaniax Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Originalni model, gratulace. Ty rucicky jsou kruty:) jinak souhlas, ze jen dobre ze maji i jiny kousky nez kopirky rolad.
tano Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Tak to je maso, originalita kazdym coulem, at dobre slouzi. Palec nahoru .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se