Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau tommi, dik. Ode dneska uz jsou na ruce ofiko, dal jsem si je pod vetev :-)). Doufam ze me vydrzi.

Koukej se dat do kupy, klidny svatky preju ;-)

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník cecil
Odesláno

Tak jsem nakonec sehnal Oceany 44 s keramikou z druhé ruky jako nové.Musim říct že jsou to moc pěkný hodinky a kvalita zpracování mile překvapila jediné co snad považuji za trošku slabinku je plechová spona jinak paráda a nádherně sedí na ruce.Presnost zatim vynikajicí,chod lunety parádní,lumi slušná.Opravdu velmi slušné tool hodinky za ty peníze.Chci se zeptat máte nekdo tento gumový tah s tímto uchycením na oceanech?Pokud ano jaký je jak se nosí děkuji.http://www.chronoshop.cz/remeny-steinhart/steinhart-gumovy-remen-22mm

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 2. 1. 2016 v 0:33, cecil napsal:

Tak jsem nakonec sehnal Oceany 44 s keramikou z druhé ruky jako nové.Musim říct že jsou to moc pěkný hodinky a kvalita zpracování mile překvapila jediné co snad považuji za trošku slabinku je plechová spona jinak paráda a nádherně sedí na ruce.Presnost zatim vynikajicí,chod lunety parádní,lumi slušná.Opravdu velmi slušné tool hodinky za ty peníze.Chci se zeptat máte nekdo tento gumový tah s tímto uchycením na oceanech?Pokud ano jaký je jak se nosí děkuji.http://www.chronoshop.cz/remeny-steinhart/steinhart-gumovy-remen-22mm

Nevím jak na oceánech ale na Tritonech pohodlný nebyl vůbec. Vzhledem ke sve tloušťce se z kombinace tahu a hodinek vytvořil jakýsi nepoddajny kulatý náramek a to se skoro nedalo nosit. Doporučuji urcite nejdřív vyzkoušet.

Návštěvník cecil
Odesláno

Je to možné hrubý je teda dost.Je fakt že na fotkách nevypadá nejhůř a zaujalo mně to použití koncovek.

• po měsíci...
Odesláno

smirková houbička je velice jemná, ale asi pak bude vidět směr brusu, nebo podepit

jinak musím uznat, že ty osobně máš asi nejzajímavější problém fóra

Odesláno

Vybírat Rolby, tak tyhle problémy nemáš :) 

Hele a co spona, nepodřezává ti žíly? Steiny jsou asi hodně zákeřný hodinky koukám  :lol2:

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím vospolok, mám dva roky Tritony a tak ma oslovili, ze som k nim pridal teraz White Shark. Na vačšiu ruku parádne..

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Odesláno

No jsem zvyklý na tu s čepem a tlačítky na uvolnění. Chvíli jsem měl cukání naroubovat tam jinou ale jak říkáš - drží, tak to neřeším a jenom nosím :guitar:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdarte všeci. Díky ctěnému členu této chronokomunity jsem získal několik měsíců staré a téměř netknuté Tritony, 30ATM. Mám je na zápěstí pár dní (slovy pár - dva) a musím se Vám svěřit s prvními dojmy.

Je to kus železa, ale kupodivu to na ruce nevypadá nijak zle a hlavně se to dobře nosí. Trvalo to jen několik minut si zvyknout na trochu jinou hmotnost. Design je osobitý a myslím že i docela neokoukaný, nepůsobí to nijak lacině a přitom jsou to opravdu hodinky, co říkají že by mohly něco vydržet. Bomba je barva ciferníku, na sluníčku se mění od šedé, přes hnědou do modra, to se Steinům ve fabrice podařilo.  Trochu mě naštvala lumi, nevím jak se na hodinky mám koukat v zakalené české vodě, když to tak jako pomrkává (nasvícení denním světlem). Když se nasvítí pořádným zdrojem, lumi je pěkně zřetelná, ale moc dlouho zase nevydrží, ale jsem rozmlsaný z potápek Citizen a Seiko, no holt nic není dokonalé. Nicméně vnitřní pocit z nich je skvělý a koupě nelituju. Za ty peníze je poměr kvalita a cena opravdu parádní.

Tož tak....

Odesláno

Jak jsem řek, možná jsem rozmazlenej se Seiko, SKX mi svítily jak reflektor celou noc (no, přeháním, ale ráno byly v klidu čitelný, tady u Tritonů už ne). No, když překonám svou lenost, mohl bych nafotit srovnání....  

Odesláno (upraveno)

Volali z chronoshopu ze si mam vyzvednout zbozi...Aviation Chrono. Tak tam jedu a jsem zvedavy, hlavne na tu vysku :-)

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno (upraveno)

Pak nahod fota, jsem taky zvedav. Ja tam dnes byl taky. Vyborny obchod, musim kluky tam pochvalit!! ;)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Tak tady je výsledek mé audience v Chronoshopu. Už jsem měl čtvery Steiharty, mezi nimi taky Aviation GMT který jsem neuváženě prodal kamarádovi a pak mě trochu chyběly. Hlavně ten originální tvar pouzdra. A říkal jsem si, že když do toho jít znovu, tak rovnou do modelu Chrono, protože ty oranžové detaily a hlavně krásný dvojitý sčítače mě prostě brali. Nulování je díky těm dvojitým ručkám úplnej koncert :-)

Měl jsem strach z výšky a oprávněný, už GMT jsou pořádný hodinky a Chrono jsou ještě vyšší, kvůli Valjoux. Ale dám to, prostě se mě líbí a jako volnočasovky k tričku vypadají super. Pokud tedy nespadnu do vody :-) Cena lehce přes 25K mě přijde za Valjoux, originalitu provedení a kvalitu Steinhartu naprosto odpovídající. Kupuju jen hodinky, nikoli auru věhlasné značky (nic proti, taky mám pár kousků s "věhlasem" a tradicí značky. Spodní safír ukazuje už tradiční zlacený rotor a zmiňovaný Valjoux. Za mě tedy na pilotky moc nepatří, ale je to hezký, no... :-)

Jsou to dělníci, který si díky příznivé cenové politice Steinhartu na nic nehrajou. Maximálně tedy na kokpit letadla :-)) Velikost 44 je naprosto OK, výška nakonec taky. Pro srovnání foto s limitkou Silver edition 47mm. 

Jako mínusy bych uvedl snad jen tuhý chod tlačítek, což může být úmysl, nevim. Není to nic zásadního, jen musím prostě trochu zabrat. 

Řemen je pěknej, s oranžovým prošitím hodinky dobře doplňuje. Zpracování řekl bych nadstandartní, boky řemenu jsou opravdu dobře opracovaný, zaoblený, nemám strach o praskání. Ale uvidíme..

Takže za mě zatím spokojenost a palec nahoru pro Steinhart. Jejich kreace ala submariner mě trochu dráždily, ale co jdou svou cestou, mají moje plný sympatie. A tyhle hodinky žeru! :-)

...sry za fotky, jsou to mobilovky, nejsem moc fotograf...

post-30518-0-60168600-1463248624_thumb.jpg

post-30518-0-72045600-1463248635_thumb.jpg

post-30518-0-60855100-1463248641_thumb.jpg

post-30518-0-92283900-1463248647_thumb.jpg

post-30518-0-80392700-1463248652_thumb.jpg

post-30518-0-67219800-1463248656_thumb.jpg

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Tak to je maso, originalita kazdym coulem, at dobre slouzi. Palec nahoru ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...