mates0102 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Zdravím.mužete mi prozradit,zda li je velký rozdíl mezi strojky ETA 2824-2 a 2893-2??
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Jo - ten druhý umožňuje jednu komplikaci navíc - většinou buď day-date nebo GMT.
Mupa Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Koupil jsem tady na CHM Steinharty GMT a protože jsou ještě v záruce, dal jsem je na hodinku do umyvadla ( napuštěnýho . Bez problémů. Ale do 300m s nima nepolezu .
roman_d Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Ja mam ocean 2 a vodotenost,zpracovani,lumi..vse ok jen ta luneta jde hodne ztuha..uz se to tu resilo
Mupa Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Mohu potvrdit. Zpracování velmi kvalitní, dokonce mám kliku na pochod. Za týden udělá neudělá víc jak 7 vt. +.
Čajíček Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 U některejch potápek to jde za sucha hůř. Neni to tak pouze u STEINŮ. Zkus jestli ti to půjde líp když budou namočený. Pokud půjde lunetka za mokra dobře, tak bych to dál neřešil.
Kluk jako buk Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Za mokra jde ještě hůř. Samotnej odpor není takovej problém, jako spíš že luneta nejde pořádně chytit. V mokru prostě v prstech víc prokluzuje.
Mupa Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 To je dnešní doba. Není problém cokoli vyrobit, problém je to zobchodovat, zaslat, vyreklamovat a podobně...A konečně, je to jeho soukr firma, proč by tam neměl 1000 sekretářek
Mupa Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Mimochodem, Gunter má asi smysl pro humor. Pracuje tam společně Roxana a Oxana
Čajíček Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Za mokra jde ještě hůř. Samotnej odpor není takovej problém, jako spíš že luneta nejde pořádně chytit. V mokru prostě v prstech víc prokluzuje.Já myslel, že ti to jde hodně stuha. U nich je vlastně strukturovaný povrch a pár prohlubní po okraji. Jsem rád, žes to napsal, potože jsem nad nima uvažoval. Díky
Návštěvník Castrol Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Steinhart Ocean-1 GMT - velká spokojenost!
Kluk jako buk Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já myslel, že ti to jde hodně stuha. U nich je vlastně strukturovaný povrch a pár prohlubní po okraji. Jsem rád, žes to napsal, potože jsem nad nima uvažoval. Díky Roli bude hrát zřejmě obojí. Pokud je pro tebe funkčnost lunety zásadním faktorem při rozhodování a plánuješ si na ní měřit časy při plavání, tak bych se asi poohlídnul po jiným modelu. Ale pro většinu lidí tohle není žádnej dealbreaker. Pořád jsou to hodně povedený univerzální hodinky.
Mupa Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V porovnání s Omegama SMP jde na GMT Steinhart ta luneta opravdu o něco víc ztuha. Pravda je, že taky na Steinhartech daleko víc vyčnívá a každým zavaděním o cokoli ( rukáv, kapsa...) by se pootočila, kdyby šla až moc lehce. Z mojeho pohledu jede tak akorát...
patprom Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Poměr cena - výkon je u Steinů podle mně odpovídající a vypadají hezky. Měl jsem dvoje. Nedávno Pepsiny. Co jsem ale nezkousl je slabé lumi a tah, co mi neustále trhal chlupy. Holit si ruce fakt nebudu :-)
Mupa Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Souhlas, poměr cena / výkon je nadstandard. Dokonce mám štěstí, že mi ani nedepilujou ruku Lumi nějak neprožívám, ale chápu, že pro někoho je to důležitej parametr.
tano Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Souhlas, poměr cena / výkon je nadstandard. Dokonce mám štěstí, že mi ani nedepilujou ruku Lumi nějak neprožívám, ale chápu, že pro někoho je to důležitej parametr.Nevite jaky model od Steinhartu ma nej.lumi?
stepecken Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Nevite jaky model od Steinhartu ma nej.lumi?Mal som ich dost a najviac Ocean one vintage red podla mna
tano Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Mal som ich dost a najviac Ocean one vintage red podla mnaFotecka by nahodou nebyla ))?
Návštěvník cecil Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Mám již 5-té Steiny,momentálně Nav-b uhry 47bronze a spokojenost.Kvalita výtečná,zpracoavaní je opravdu na velmi dobré úrovni o servisu(chronoshop) nemluvě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se