Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Koupil jsem tady na CHM Steinharty GMT a protože jsou ještě v záruce, dal jsem je na hodinku do umyvadla ( napuštěnýho :). Bez problémů. Ale do 300m s nima nepolezu  :nuke: . 

Odesláno

Mohu potvrdit. Zpracování velmi kvalitní, dokonce mám kliku na pochod. Za týden udělá neudělá víc jak 7 vt. +. 

Odesláno

U některejch potápek to jde za sucha hůř. Neni to tak pouze u STEINŮ. Zkus jestli ti to půjde líp když budou namočený. Pokud půjde lunetka za mokra dobře, tak bych to dál neřešil.

Odesláno

To je dnešní doba. Není problém cokoli vyrobit, problém je to zobchodovat, zaslat, vyreklamovat a podobně...A konečně, je to jeho soukr firma, proč by tam neměl 1000 sekretářek :)

Odesláno

Za mokra jde ještě hůř. Samotnej odpor není takovej problém, jako spíš že luneta nejde pořádně chytit. V mokru prostě v prstech víc prokluzuje.

Já myslel, že ti to jde hodně stuha. U nich je vlastně strukturovaný povrch a pár prohlubní po okraji. Jsem rád, žes to napsal, potože jsem nad nima uvažoval. Díky

Odesláno

Já myslel, že ti to jde hodně stuha. U nich je vlastně strukturovaný povrch a pár prohlubní po okraji. Jsem rád, žes to napsal, potože jsem nad nima uvažoval. Díky

Roli bude hrát zřejmě obojí. Pokud je pro tebe funkčnost lunety zásadním faktorem při rozhodování a plánuješ si na ní měřit časy při plavání, tak bych se asi poohlídnul po jiným modelu. Ale pro většinu lidí tohle není žádnej dealbreaker. Pořád jsou to hodně povedený univerzální hodinky.

Odesláno

V porovnání s Omegama SMP jde na GMT Steinhart ta luneta opravdu o něco víc ztuha. Pravda je, že taky na Steinhartech daleko víc vyčnívá a každým zavaděním o cokoli ( rukáv, kapsa...) by se pootočila, kdyby šla až moc lehce. Z mojeho pohledu jede tak akorát...

Odesláno

Poměr cena - výkon je u Steinů podle mně odpovídající a vypadají hezky. Měl jsem dvoje. Nedávno Pepsiny. Co jsem ale nezkousl je slabé lumi a tah, co mi neustále trhal chlupy. Holit si ruce fakt nebudu :-)

Odesláno

Souhlas, poměr cena / výkon je nadstandard. Dokonce mám štěstí, že mi ani nedepilujou ruku :) Lumi nějak neprožívám, ale chápu, že pro někoho je to důležitej parametr.

Odesláno

Souhlas, poměr cena / výkon je nadstandard. Dokonce mám štěstí, že mi ani nedepilujou ruku :) Lumi nějak neprožívám, ale chápu, že pro někoho je to důležitej parametr.

Nevite jaky model od Steinhartu ma nej.lumi?

Odesláno

Mal som ich dost a najviac Ocean one vintage red podla mna

Fotecka by nahodou nebyla ))?

Návštěvník cecil
Odesláno

Mám již 5-té Steiny,momentálně Nav-b uhry 47bronze a spokojenost.Kvalita výtečná,zpracoavaní je opravdu na velmi dobré úrovni o servisu(chronoshop) nemluvě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...