Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Foundryman - pekny Genevy, tyhle jsem mel v provedeni day/date a nosil jsem je rad, ty tvoje jsou navic skoro jako novy, ty moje byly hodne ok, ale par detailu by se jim dalo vytknout ;)

Odesláno
Ty jsem viděl na živo..jak nový, prostě dotažený. Jaký je chod,přesnost ?

+- 3 s/den, blíže to nezkoumám :) Spojenými silami Hanáka a Mechana (Mechano napravoval zásahy) jsou jako z fabriky :)

Odesláno
achjo, nutně potřebuju nějaké vintážní omegy!

na aukre je ich zopar ;-) ... ale o nich asi vies :-)

Odesláno

Kubsone chápu tvé rozpoložení, trápil jsem se stejně, díky dnešní poště je mé trápení naštěstí u konce :thumbsup_anim:

post-1259-1200085909.jpg

Odesláno (upraveno)

solid gold, paráda, když já ale ty malé hodinky prostě neunosím...

edit: jak vidím na těch hodinkách narvaný nevhodný řemen, chce se mi blejt

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno
Kubsone chápu tvé rozpoložení, trápil jsem se stejně, díky dnešní poště je mé trápení naštěstí u konce :thumbsup_anim:

Já mám ty samé, dobrý výběr :) Ale v poslední době mě začíná trápit ten malý průměr, ne a ne si na to zvyknout. Možná, že brzy skončí v sekci prodej. Nebo že bych je vyměnil za Seiko SCVS003...

Odesláno
jak vidím na těch hodinkách narvaný nevhodný řemen, chce se mi blejt
Já to mam nějak podobně ... B) Nic naplat, hodinky prostě musej bejt jeden harmonickej celek ...
Odesláno

1 a 4 fotka byly moje prvni Omegy Geneve, na 5 fotce jsou druhe, ktere byly temer stejne avsak jeste v o neco lepsim stavu nez ty prvni, Seamastery na 2 a 3 fotce se mi libily avsak byly uz pro me na denni noseni prilis male, 6 fotka je specialne pro simona ;) a na 7 fotce jsou Omegy geneve s logem Syrske zeleznice (to jsem vsak nijak neoveroval, rozsypany caj cist neumim) ;)

Odesláno

Každý potřebuje nějaké vintážní Omegy. Jenom někteří to ještě nevědí ;-)

Další inspirace:

"Ještě více vintage" Omegy - kalibry 30T2 (vlevo) a 30T2SC (vpravo), oboje 40. léta

2x30T2.jpg

Něco novějšího - Omega Constellation "Piepan" (vlevo, 1964) a Omega Geneve Dynamic (vpravo, přelom 60./70. let)

constellation_genevedynamic.jpg

Odesláno (upraveno)

Další inspirace:

"Ještě více vintage" Omegy - kalibry 30T2 (vlevo) a 30T2SC (vpravo), oboje 40. léta ...

Ten kalibr 30T2 je nadhernej.....slinty slinty slinty....

Upraveno uživatelem MAF
Odesláno

Tak jest... Ovšem ne poze jedny... :) Dynamicy (jako na uvedeném obrázku) jsou sice velice zajímavé, no přece jen nějaký ten Seamaster by se ještě hodil... :)

• po měsících...
Odesláno

Další inspirace:

"Ještě více vintage" Omegy - kalibry 30T2 (vlevo) a 30T2SC (vpravo), oboje 40. léta

2x30T2.jpg

Takovou 4 jsem ještě neviděl :jawdrop:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...