brownwld Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Neuděláme po vzoru Seika/Rolexu něco podobného? Myslím, že je tu spousta členů, kteří jsou fanoušky a mají o hodinkách značky Omega obsáhlé znalosti (martar, malda, Seamaster...), krom toho se na fóru nalezne spousta zajímavých modelů, ať už jsou to původní PloProfy, SHOMy, Speedmastery s cal. 321, tritiový Moony... a spousty dalších. Vstupenka by byla asi jasná - hodinky značky Omega a zbytek bychom snad domluvili.Co vy na to? Ja bych se aktuálně dostavil s tímto.
prischera Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Obecně ano, záleží na místě a datu.
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Taky bych se pripadne pridal. Zalezi na teeminu a miste.
martar Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Zájem určitě mám, záleží na termínu. Kluci, nepište mě prosím jako odborníka mezi matadory jako Seamaster nebo Malda, já fakt nic nevím, jen jsem si v létě koupil pár knížek a dělám chytrýho. Aby člověk něčemu rozum?l, na to knihy nestačí, musí téma dlouhodobě sledovat a znát souvislosti. Abyste teda ze mne nebyli zklamaní. Ale jako Omega fanda - začátečník se hlásím
xjr1 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Byl bych pro, i když nejsem omega znalec;-)...
Londoner Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Pokud budu v CR, tak by jsem se pridal.
martar Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) V 31. 1. 2017 v 16:20, xjr1 napsal: Byl bych pro, i když nejsem omega znalec;-)...Iksjéerko, mluvili jsme spolu na srazu? To ty máš ty moonphase Moony, kvůli kterým nemůžu spát? ..já ty přezdívky nějak nedávám... Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem martar
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Rad se zucastnim. Prijedu navic Oplem Omega a namazu se kremem s Omega mastnymi kyselinami :-)
xjr1 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 V 31. 1. 2017 v 18:04, martar napsal: Iksjéerko, mluvili jsme spolu na srazu? To ty máš ty moonphase Moony, kvůli kterým nemůžu spát? ..já ty přezdívky nějak nedávám... Jo jo, mluvili jsme spolu a moonphase moony taky sedí. I když podle některých už to nejsou moony, ale mám je rád, jsou to jedny z definitivních. Až nebude na chleba, tyhle půjdou z domu poslední:-)
xjr1 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 V 31. 1. 2017 v 18:51, Murphy97 napsal: Rad se zucastnim. Prijedu navic Oplem Omega a namazu se kremem s Omega mastnymi kyselinami :-)A ještě pozveme tuhle kapelu :
martar Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Mimochodem, není nutné za každou cenu čekat na nějaký masivní zájem a dlouhý seznam účastníků - občas děláme v Praze komorní Moonwatch srázky, a není problém jeden z nich pojmout jako širší Omega sraz (nebo Omega srázek, to už záleží na počtu účastníků ) ... stejně s sebou kromě moonů vždycky někdo přitáhne i jiné Omegy, minule PO, Railmastery, GMT "Afrika" Seamastery apod...
kuncák7 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 To by nevadilo. Jelikoz tedy nemam moony tak toto je pro mne novinka, ale klidne bych se pridal.
martar Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Tak já dám vědět, az se něco bude chystat, nebo můžeme domluvit termín rovnou tady a moonisti se přidají, když budou mít čas.
brownwld Odesláno 6. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Ono tezko domlouvat termin, vzdacky bude nekdo komu se to hodit nebude...
Tittus Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Sakra, zrovna jsem dal Railmastery do servisu, ale vzal bych si teda vintage Geneve.
Kid_A Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Kolegové, pojďme tomu srazu dát nějaké jasnější obrysy:) Co čtvrtek 16.2 od 19.00? Lokace In Loco Florenc?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se