mars65 Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Dnes jsem se potřeboval pořádně odreagovat. Tudíž jsem brouzdal a brouzdal.... a to jsem neměl dělat. Co si myslíte o těchto dvou kouscích. ZR1 a C7 a ještě obrázky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dali Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 nádhera hlavně to žlutý vypadá dost dobře.
Toams Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 fajn, ale klasika je klasika 1961 alebo 1968 ... ale Mako Shark je uplne najviac:) zaklad pre Batmobil
mars65 Odesláno 12. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 fajn, ale klasika je klasika 1961 alebo 1968 ... ale Mako Shark je uplne najviac:) zaklad pre Batmobil jojo to je nepřekonaný žraločí design. Bohužel jízdní vlastosti ani zdaleka neodpovídají onomu mořskému predátoru. Mít na to ty prachy, tak je mám ve "stodole" a slintám v pozadí usazen na židličce. Já spíš chtěl ukázat, ža americký sen a jejich"muscle car" asi neumřel. Bohužel už nebudem ala redneck gumovat zadní kola, ale v rámci 4x4 a dalších fines oceníme úplně jiné jízní vlastosti. A to mě nutí přehodnotit situaci. Takže haťa paťa... už v tom všichni lítáme
koblih69 Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 (upraveno) Dnes jsem se potřeboval pořádně odreagovat. Tudíž jsem brouzdal a brouzdal.... a to jsem neměl dělat. Co si myslíte o těchto dvou kouscích. ZR1 a C7 a ještě obrázky Ta modrá je moc pěkná.... to bych se nechal ukecat, ale kdybych si měl splnít svůj Americký sen tak asi spíš tohle. I když raději asi v tmavé modré... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2008 uživatelem koblih69
mars65 Odesláno 12. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 (upraveno) Ta modrá je moc pěkná.... to bych se nechal ukecat, ale kdybych si měl splnít svůj Americký sen tak asi spíš tohle. I když raději asi v tmavé modré... Mustanga jsem měl, ale z roku 96. Bohužel ne v úpravě tohoto geniálního tuningáře. Upraveno 12. ledna 2008 uživatelem mars65
Toams Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Ta modrá je moc pěkná.... to bych se nechal ukecat, ale kdybych si měl splnít svůj Americký sen tak asi spíš tohle. I když raději asi v tmavé modré... njn, ale ked konika, tak tohto ...
koblih69 Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 (upraveno) njn, ale ked konika, tak tohto ... ... pěknej, ale pro mě prosím bez tý piknikový poličky na nápoje vzadu.... Upraveno 12. ledna 2008 uživatelem koblih69
Jakubisko Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Panove, pokud radi Corvetky a ´Stangy, doporucuji vam video od Jeremyho Clarksona - The Good The Bad And The Ugly. Je to asi hodinovy film, kde porovnava americka auta s evropskymi. Moc, moc, moc zajimava podivana. Kdyz byste to nemohli najit, poslete SZ...
farářskej Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Panove, pokud radi Corvetky a ´Stangy, doporucuji vam video od Jeremyho Clarksona - The Good The Bad And The Ugly. Je to asi hodinovy film, kde porovnava americka auta s evropskymi. Moc, moc, moc zajimava podivana. Kdyz byste to nemohli najit, poslete SZ... Jasně, Jeremy - ten to má osahaný... :-) Jinak chlapi nevím, co na takovejchhle autech vidíte. To si vybíráte podle toho, kolik dlažebních kostek to dokáže vytrhnout z ulice na sto metrech? :-)))
mechano Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Jen mě tak napadlo , kdyby někdo měl opravdu neodbytnou touhu , tak můj kamarád dělá Fordy GT 40.
New X-Bob Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 já tedy jsem platonicky zamilovaný do tohoto , ale chybí mi na to drobné.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Panove, pokud radi Corvetky a ´Stangy, doporucuji vam video od Jeremyho Clarksona - The Good The Bad And The Ugly. Je to asi hodinovy film, kde porovnava americka auta s evropskymi. Moc, moc, moc zajimava podivana. Kdyz byste to nemohli najit, poslete SZ... zatím jsem viděl asi půlku ale výborný!
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 zatím jsem viděl asi půlku ale výborný! Jeremy je fakt strašněj magor. Stejně jako May a Hammond - prostě správná trojka. Na těch chlapech je fakt vidět, že auta (a skoro vše, co smrdí benzínem) žerou a nestydí se za to, ba naopak. To je na TopGearu to nejlepší - ta jejich zapálenost a dětinské hrátky. A když Vette, tak jedině prototyp Mako Shark I. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Jen mě tak napadlo , kdyby někdo měl opravdu neodbytnou touhu , tak můj kamarád dělá Fordy GT 40. Jako jak je dělá? Opravuje? Staví repliky? Jednoho dne (na hodně stará kolena) so stejně koupím Ford GT ... no ten asi ne, ale Mustang nebo Charger nebo Chalenger nebo nějaký jiný masitý showcar :-) BTW z celého filmu Rychle a zběsile si stejně pamatuju jen tu scénu, jak před sprintem amerika vs. japonec borec polechtal plyn echt ameriky a celé auto se na místě rozkymácelo pod tím náporem osmihrnku ... a ten zvuk... náááádhera
koblih69 Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Jako jak je dělá? Opravuje? Staví repliky? Jednoho dne (na hodně stará kolena) so stejně koupím Ford GT ... no ten asi ne, ale Mustang nebo Charger nebo Chalenger nebo nějaký jiný masitý showcar :-) BTW z celého filmu Rychle a zběsile si stejně pamatuju jen tu scénu, jak před sprintem amerika vs. japonec borec polechtal plyn echt ameriky a celé auto se na místě rozkymácelo pod tím náporem osmihrnku ... a ten zvuk... náááádhera No jo pokud se dobře pamatuju tak to bylo modrý Camaro....
Jakubisko Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 No jo pokud se dobře pamatuju tak to bylo modrý Camaro.... myslite toto video? http://youtube.com/watch?v=Ql36-rql0gU&feature=related ... uzasne libozvucny zazitek, vrrrrrr vs. fiiiiiiii
koblih69 Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 (upraveno) myslite toto video? http://youtube.com/watch?v=Ql36-rql0gU&feature=related ... uzasne libozvucny zazitek, vrrrrrr vs. fiiiiiiii jo to není špatný i když některé záběry jsou trochu k smíchu, já ale myslel auto z týhle scény: http://youtube.com/watch?v=CfqmN5RfSQE Upraveno 14. ledna 2008 uživatelem koblih69
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 myslite toto video? http://youtube.com/watch?v=Ql36-rql0gU&feature=related ... uzasne libozvucny zazitek, vrrrrrr vs. fiiiiiiii JJ, ten portorikánec, bo co to bylo za buznu, jen polechatl plyn, kastle se otřásla, nigga v tuning autíčku ála hotwheels zbledl a ten masér v americe řekl pouze: "American muscle!" A ta modrá kára, to bylo Camaro Yenko. Na ebay jsem našel tohle, ale esli je to origo, nebo replika, jsem nezkoumal: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1969-CAMARO...1QQcmdZViewItem
PepaSFI Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 ten zvuk se musí slyšet naživo,to prostě žádný záznam nepřenese. To je stejné jako s letadlama,člověk může koukat na letecký den v televizi,na Top gun, kochat se jak je to krásný ale když pak stojí pár metrů od startující stíhačky tak má husí kůži ještě třetí den.To je prostě síla o jaké se nediskutuje.Ale z pístových motorů samozřejmě tyhle americký bestie a taky motor ruskýho tanku a nedávno jsem po mnoha letech viděl v provozu ruský vojenský náklaďák KRAZ.Proud plynů z výfuku obracel drny na louce.Prostě objem je objem,nějaký tuningový prdlavý vejfuky jsou směšný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se