Andrew Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Když někdo tluče a někdo na něj zatluče, tak na něj tluče proto aby netlouk, to přece musí pochopit každej magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Já objevil teď úžasný album, co se týká sestavy tak možná ještě vyměním svoje 803 za něco jiného a zůstanu jak jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ty jo, 1973, to jsem byl ve druhé třídě :-)Já po té bouračce ujíždím na Snarky Puppy a podobných ansámblech.A občas si vybavím hlášku:"Hlavní rozdíl mezi jazzovým a rockovým muzikantem? Jazzový zahraje v jedné skladbě sto akordů a prodá tisíc cédéček. Rockový dá tři akordy a prodá milion alb" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Pokud si někdo chce ověřit svoji "schopnost slyšet", tak např. tady je dost materiálu na dlouhé zimní večeryhttps://www.audiocheck.net/audiotests_mosquito.phphttps://www.audiocheck.net/blindtests_index.phphttps://www.audiocheck.net/soundtests_headphones.php jak muze nekdo v tom sumu cokoliv slyset? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ty jo, 1973, to jsem byl ve druhé třídě :-)Já po té bouračce ujíždím na Snarky Puppy a podobných ansámblech.A občas si vybavím hlášku:"Hlavní rozdíl mezi jazzovým a rockovým muzikantem? Jazzový zahraje v jedné skladbě sto akordů a prodá tisíc cédéček. Rockový dá tři akordy a prodá milion alb" Jak s tou Tvojí teorií (hláškou) koresponduje toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 jak muze nekdo v tom sumu cokoliv slyset? No dokud slyšíš aspoň ten sum, je to ještě dobrý Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ty jo, 1973, to jsem byl ve druhé třídě :-)Já po té bouračce ujíždím na Snarky Puppy a podobných ansámblech.A občas si vybavím hlášku:"Hlavní rozdíl mezi jazzovým a rockovým muzikantem? Jazzový zahraje v jedné skladbě sto akordů a prodá tisíc cédéček. Rockový dá tři akordy a prodá milion alb"Rockovy muzikant je schopny udrzat rytmus. V jazze staci ak ho udrzi bubenik.. muzikanti sa raz za cas zrovnaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jak s tou Tvojí teorií (hláškou) koresponduje toto? Ta hláška není moje, to jsem někde četl...Zkus někdy album We Like It Here, je to na Tidalu i na Youtube, živě nahrané celé album, to se dá slyšet 10x po sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ta hláška není moje, to jsem někde četl...Zkus někdy album We Like It Here, je to na Tidalu i na Youtube, živě nahrané celé album, to se dá slyšet 10x po soběSnarky Puppy, hm máme stejný vkus, je to pecka. Akorát mi ta nahrávka na CD nepříjde úplně ok, jak to vnímáš přes Tidal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Přes Tidal s tím nemám problém. A rád si pouštím video ze studia, bubeník je můj geroj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jj taky jsem si ho všimnul:-) CD bylo pro mne fajn objev.Dělali jsem s kamarádem test nové aparatury, korekce vyplé, na plné kule, celý večer chlapi sobě, a chtěl jsem se mu pochlubit jaké fajn CDčko jsem našel, no ale v tom ostatním trochu zaniklo, bylo takové zastřenější.On už si streamer pořídil, a já se budu muset polepšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 My se s Afrim jen tak popichujeme a myslím, že oběma nám jde o stejný cíl (muziku) akorát ty cestičky volíme úplně jiné... V práci teď jedu Nightwish / Live at Wacken 2013 Tidal / TEAC AI-301DA / KEF iQ3 a už se těším, jak si to pustím doma... ze sousedního kanclu se ozývá bušení na zeď, zjevně se jim to taky líbí :-)Přesně, za mě také na pohodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Když už jsme nakousli ty sedmdesátky:Yes - album Fragile 1971 - masterpiece Roundabout ..kamarád když to poprvé slyšel na koleji zmateně pobíhal kolem kotoučáku Tesla a vyřvával ?odjebalo mi dekel odjebalo mi dekel!!!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Kazdy sme experimentovali s travosurroundom este pred tym ako sa Ray Dolby nad nami zlutoval, to je v pohodeee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Když už jsme nakousli ty sedmdesátky:Yes - album Fragile 1971 - masterpiece Roundabout ..kamarád když to poprvé slyšel na koleji zmateně pobíhal kolem kotoučáku Tesla a vyřvával ?odjebalo mi dekel odjebalo mi dekel!!!?V sedmdesátkách mě ještě nosil tata v pytlíku, když už jsi zmínil ten věk, ale v devadesátkách tu samou hlášku řval můj zulu kamarád, když jsme spolu dali jointa na JMJ koncertu při otevírání Lost city. Ten koncert se mi jako náctiletému vryl pod kůži na celý život :-) Padesátá minuta - odjebalo mi to dekl, cha :-) :-) :-) Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 LOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tak v návaznosti na nedávné a nečekané stěhování a s tím spojenou větší poslechovou (rozuměj obývací) místnost se mi otevřely nečekané možnosti upgradu. Doteď jsem byl kvůli prostoru v podstatě limitován na regálové bedýnky, ale nyní bych se rád posunul k nějakému pěknému sloupku, co by uměl hrát i pěkně "od podlahy". Relativně nedávno jsem zvažoval upgrade stávajících regálovek, ale nakonec jsem od toho upustil. Byl jsem si poslechnout Dynaudio Contour 20, které sice hrály skvěle, ale subjektivně vnímaný rozdíl v kvalitě reprodukce mě k výměně nedonutil. Nová místnost má cca 40 m2, poslech bude ze vzdálenosti +- 3 až 4 metry. Pozici beden, poslechového bodu a akustické prvky budu řešit s Martinem Vitvarem z VMAudio, tzn. akustika bude do značné míry vyřešena. Důležité je, že bedny budou mít prostor "nadechnout se" a nebudu limitován sousedy, co se hlasitosti poslechu a přenosu rezonancí týče. Zesilovač bych v ideálním případě (či alespoň po nějakou dobu) chtěl ponechat. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně poctivé železo (Hegel H160), problém by to neměl být nijak zásadní. S novými bednami bych se rád posunul do trochu vyšší třídy, cenovou představu mám tedy ideálně kolem 100KKč a limit jsem stanovil na cca 125KKč, pokud by to za to stálo (počítám se second hand / demo kousky). Neextravagantní design je silně preferován (Wife Acceptance Factor je důležitým parametrem). Z žánrů poslouchám nejvíc jazz a klasický rock (PF, LZ, ...), tvrdší věci v podstatě vůbec. Zbývá tedy otázka, kterým směrem se vydat? V návaznosti na Hasňovy rady jsem předběžně vytipoval následující kousky: Dynaudio Contour 30PMC Twenty5.24 Dál však nevím - nebráním se v zásadě ničemu (včetně starších kousků), chybí mi však znalosti. Máte nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Urob si vylet do Rumunska kym je teplo: https://www.audioweb.ro/anunturi/boxe/standfloor/dynaudio-confidence-c2-1/ Alebo na Slovensko a poloz na stol 5tis Eur s tym ze si po ne prisiel prave.. https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/dynaudio/54241-dynaudio-confidence-c4-maple/ Manzelku postav pred hotovu vec. Ked sa bude chciet rozvadzat kvoli reprakom, mal si to urobit uz davno.. V ostatnych pripadoch, trochu asketickeho zivota cloveku len a len prospeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Já bych bral bazarovky Infiniti Rennaissance 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Pár tipů pro inspiracihttps://www.l-e.cz/klipsch-rf-7-iiihttp://www.audiofriend.cz/reprosoustavy/sloupove-reprosoustavy/focal-aria-948.htmlhttps://www.rodel-audio.cz/produkty-kef-r7-detail-11796 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se