YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 správně .... Denon .... zrovna tu drnčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Se mi párkrát stalo, že jsem viděl a slyšel věci, které neexistovali, ale dalo se to lehce vysvětlit a to situací v které jsem se právě nacházel A tak jsem v poledne seděl sám doma, v teple na gauči, pustil si Oldfielda, cvakám filtry a slyším opět rozdíl, co to znamená? Nacházím se snad v zóně smrti? Nenacházím, tam mi prostě jenom hrabe? Nedalo mi to a zavolal třem prodejcům Creeku a prostě se zeptal, zdali filtry jsou slyšitelné. Nikdo nad tím nějak moc nepřemýšlel, všichni je mají k okamžitému poslechu ve studiu a slyšet rozdíl že prý samozřejmě je. Shodli jsme se na dvojce Soft, která ořezává nějak výšky a je asi ze všech nejvýraznější, poté 5, ve které je slyšet více prostoru. Každý výrobce má své nastavení, prý otázka softwaru, třeba Audiolab zvýraznil na osmitisícovce CD tři filtry, které jsou opravdu slyšitelné, zbylé čtyři jsou pro fajnšmejkry, ve studiu slyšeli velké prd. To že Teac neslyšíš, vůbec nic neznamená oproti nastavení filtrů ostatních výrobců. Jedno studio mě doporučilo se s kamarádem vsadit o litr a dovézt ho, no a pokud neusliší rozdíl mezi 2,5 filtrem u Creeku, buď bude lhát protože nebude chtít přijít o litr, anebo je fakt hluchej jak poleno Jméno studia dám do SZ, není na tom tak nějak nic vyloženě tajného, ale zase nechci aby jim každý trotl volal. Kluci, nedělal bych se ze sebe debila, kdybych to opravdu také neslyšel, není mi patnáct. A znovu píšu, změna poslechu je tak minimální, že v mém případě je úplně zbytečná a myslím že ty filtry jsou celkově úplně zbytečné, tedy mluvím za sebe, ale za čím si nadále stojím, že v případě Creek jsou slyšitelné mě to přijde, že popisuješ takovej nějakej pseudo ekvalizér, kterej se u krýku jmenuje filtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 mě to přijde, že popisuješ takovej nějakej pseudo ekvalizér, kterej se u krýku jmenuje filtrHm, nemyslím si že by nazvali něco digitálním filtrem co není, těžko říct. Ale jak říkám, je to tak strašně minimalistické, že mi to přijde zbytečné, zase na druhou stranu pokud je to hlavně otázka repro, což asi bude, může to být třeba slyšitelnější pokud pořídíš nějaký mazec vyšší kvality než ty Oberony co mám.... Ale kvůli filtrům opravdu nové repro si kupovat neplánuji :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ty si pil alkohol ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 YPO: Pěkná sestava, díky za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 YPO: Pěkná sestava, díky za inspiracitím se neinspiruj .... myslím, že jsou na světe lepší věci, ale na ty moje zanešený uši to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Myslím si, že to pro mé účely bude dostačující. Jinak jaká je výhoda toho, když je zesilovač a "síťový přehrávač" samostatně?Třeba oproti tomu Denon AVR-X1500H? Upraveno 31. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Myslím si, že to pro mé účely bude dostačující. Jinak jaká je výhoda toho, když je zesilovač a "síťový přehrávač" samostatně?osobně si myslím, že žádná, akorát to líp vypadá .... teda subjektivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ty si pil alkohol ?Nikdo nereaguje, nikdo mě nepodpoří, sakra sem v tom úplně sám, co napíšu Afrimu teď? :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 co napíšu Afrimu teď? :-) :-) :-)dej si eště jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 dej si eště jednu Správná odpověď :-) Bohužel jsem ještě na skok v práci, takže musím vydržet...doufám že se nedostaví absťák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Třeba oproti tomu Denon AVR-X1500H?před rokem jsem to měl nastudovaný .... teď vím prd ..... mrkni na NEW věci ..... je tam i 800 model https://www.denon.cz/cz/product/homecinema/avreceiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Za mě je výhoda odděleného streameru v jeho větší pravděpodobnosti technického zestarnuti... zatímco zesilovač muže byt lepší nebo horší ale nepodléhá nějakým zásadním inovacím, tak v případě streameru se neustále objevují aktualizované formáty, či služby a ne vždy se dá spolehnout na sw update. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Presne ako pise Andrew. Ak kupis slusny koncak tak nebude dovod ho menit ani o 10r. Kdezto streamer zastara velmi rychlo.Co tak jazvecika + streamer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Dokusane tady je recenze toho co mám doma ..... třeba ti to nějak pomůže (i když mám metrák CD nosičů, tak jsem CD použil jenom jednou v rámci toho jestli stroj funguje) .... takže zbytečnej výdaj, ale je to krásný ..... někteří si kupují CD přehrávač i dvakrát za rok https://www.lite-magazin.de/2019/03/denon-800ne-serie-mehr-als-nur-der-einstieg-in-eine-neue-hifi-aera/ Upraveno 31. října 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 zesilovač - česky : https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/1965-denon-pma-800ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tady to lítá malinko ode zdi ke zdi. Sedmikanálový AV receiver který umí všechno kromě espressa vs separátní streamer + stereo zesík... to by chtělo prvně utřídit priority. ten receiver je lákavý tím, že ?umi všechno? - ale nečekej, že si ze zvuku sedneš na zadek. Ale pokud preferuješ rychlé řešení a nechceš v tomto vlákně ztrácet čas, tak ber ten Denon a budeš mít pár let klid kombo streamer+amp je pro někoho, kdo si rád pohraje s hledáním, porovnáváním, ?špekulováním? co a jak a s čím a proč a tak dále.Pokud je rozpočet na úrovni ceny toho původního zdechlého soňáka, tak asi těžko najdeš kombo s lepším poměrem cena/výkon, než co tady už párkrát zaznělo: nový streamer Yamaha WXAD-10 (pokud kamarádíš se Spotify nebo Tidal) a k němu bazarový zesilovač TEAC AH-500 (nebo 500i). Na stereo muziku bohatě stačí. Telku ani PS4 do toho sice optikou nezapojíš, ale má to dost analogových vstupů na cinchové kabely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Pokud je rozpočet na úrovni ceny toho původního zdechlého soňákavona to ve svý době úplná sračka nebyla https://www.whathifi.com/sony/str-dh810/review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 .. někteří si kupují CD přehrávač i dvakrát za rok Tomu se nedá snad ani věřit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Mě by možná stačil i ten stereo zesilovač. Jinak nejsem limitován cenou toho staryho receivru, pokud by to mělo nějakou přidanou hodnotu, klidně budget zvednu. Upraveno 31. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se