Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych potřeboval Afriho navnadit na něco, co bych chtěl v budoucnu já :)

Afri, nějakej bytelnej streamer, nebo gramofon bez zelený barvy?  :photo:

Odesláno

Kluci, pozdravuje vás Kukura-san :-) :-) :-)

rači vyfoť tu anténu na střeše ...... já si teda myslím, žes tu yamahu stejně koupil jenom pro to abys měl doma nějakou yamahu :D

Odesláno (upraveno)

Vždyť jsou to jen tři škatule kuci, Bluray, zesík a cédéčko, žádný stres, navíc to bylo celé levnější než jeté Seamastery :-) Tedy na cestě ještě jedna od Pionýra, ale to nestojí ani za řeč :-) :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

A jakej má význam CDčko a SACD/BD v jedné sestavě - lepší optika, převodník?

význam to nemá vůbec žádnej ..... já sem to CD co ho mám (měsíc?) pustil jednou ..... vyhozený peníze, ale zase to dobře vypadá .... to jo :D

Odesláno

Přesně jak píše YPO, nahoru postavím umělou kytičku od Vietnamce a bude to moc hezké :-) Yamahu mám primárně na koncerty a filmy, ale samozřejmě pokud bude cédéčko hrát stejně dobře jako NAD, tak ho prodám. Ale osobně tomu moc nevěřím, protože ten NAD hraje perfektně, navíc ten design se mi strašně líbí...asi ho jen tak nepustím :-)

Odesláno

teda já dopad 

Tidal super ..... už mi to nabízí i různý mixy, ale občas tam prostě nenajdu to co bych chtěl a po čem toužím :D

takže jsem objevil Bandcamp https://bandcamp.com/ a utratil svých prvních 5 liber skrzeva paypal za FLAC CD ...... 

..... takže .... děte mi do prdele  :lol2:

Odesláno

Afri.... gramofon bez zelený barvy?  :photo:

Hele já vím, že práskat se nemá, ale hlásit se to musí :-)

Jeden člen - nebudu jmenovat - má dva gramofony!! Až Brusel vyhlásí kvóty na turntable, tak ti jeden určitě rád prodá

Odesláno

Hele já vím, že práskat se nemá, ale hlásit se to musí :-)

Jeden člen - nebudu jmenovat - má dva gramofony!! Až Brusel vyhlásí kvóty na turntable, tak ti jeden určitě rád prodá

nic se prodávat nebude,mám tři a ke všem mám citový vztah ... :)

to s Tidalem ani s Bandcampem nemůžete zažít a Brusel to má u mne dlouhodobě nahnuté ..:-)

Odesláno

to s Tidalem ani s Bandcampem nemůžete zažít a Brusel to má u mne dlouhodobě nahnuté ..:-)

až se to všechno posere, tak budeš vyrábět keramiku (hrnky, vázy a hluboký talíře) ...... najmeš lidi a budete točit vo sto péro

Odesláno

Přesně jak píše YPO, nahoru postavím umělou kytičku od Vietnamce a bude to moc hezké :-)

tys mě nepochopil ..... postavit vietnamskou růži na digestoř není to samý jako postavit vietnamskou růži na Denon

Odesláno

až se to všechno posere, tak budeš vyrábět keramiku (hrnky, vázy a hluboký talíře) ...... najmeš lidi a budete točit vo sto péro

... :lol2: ale i to už dnes děláme,chceš nějaké pořídit ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...