ohrenstein Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 https://tidal.com/track/17484768 "1812" nutno vyslechnout až do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Zapojení džamahy se odkládá, kluk mi spadnul do řeky a doma není ta správná nálada :-( Nějak nám ty kameny na druhou stranu prostě jenom nevyšli, to se stává, ale ženský to holt vidí jinak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 https://tidal.com/track/17484768 "1812" nutno vyslechnout až do konceNa konci si dirígent prdne nebo proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) hele Duku .... potřebuju votevřít voči ...... nevím proč, ale žiju v domnění, že FLAC mi sežere z disku nejvíc místa a vona to není asi pravda jedno album x možnosti stažení ........ co mi k tomu povíš ? * tak nic už jsem k tomu našel povídání Upraveno 20. března 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Kterej flac? Cca 5 minut stereo Upraveno 20. března 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) @DukeNo nevim jestli si prdne páč to přes ten orchestr není slyšet Verze od Speakers corner(původně anglická Decca) má hutnější spodek tak je tam ten vow efekt nástupu orchestru do plnejch efektnější ( a opravdu nevím jestli je to LP, přenoskou, korekčním předzesilovačem)1957 minimum mikrofonů, žádnej les a slepovačka z mnoha stop, prostě Hi-FiNo a pak je tu klasika od Telarcu kde děla už poškodila pěkných pár repráků. Upraveno 20. března 2019 uživatelem ohrenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 jedno album x možnosti stažení ........ co mi k tomu povíš ? To je na libovůli každého soudruha. Pár stránek dozadu byl link na web s porovnáním mp3 vs flac - pokud je nerozeznáš, asi ti bude stačit mp3 / 320kbpsKdyž mám na výběr, volím flac. Když ne, přežvýkám i mp3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Tak teď bez srandy: kdybys sehnal tohoto mrňouse TEAC na ebay za dobrou cenu, měl bys na dlouho vystaránohttps://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/streamery/114-teac-nt-503 https://www.ebay.de/itm/Teac-NT-503-Netzwerk-Player-wie-neu-OVP-TOP/293010373433?hash=item4438c77b39%3Ag%3ADcgAAOSwCCpcjUau&LH_Auction=1 Cena 500 ? je OK, problém je absence WIFI a paradoxně velikost... rád bych klasický rozměry ať to můžu stavit na sebe, nebo schovanou krabičku někam dozadu (alá WXAD) ... BTW: má cenu měnit tu WXAD? Je to nejlevnější část řetězce, ale nemám pocit, že bych tím strádal, přesto pokud by se to posunulo do nějakých výšin, můžu na něčem přitlačit. BTW 2: Dnes mi truhlář upravil skříňku, takže jsem opravdu happy... stále dokola poslouchám stejné věci a jsem z nich děsně odvařenej... zítra ještě přijdou kabely od Hogyho a pak už vážně jen ten gramec a pěnič mléka na kapučínko. Upraveno 20. března 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak takto u mě aktuálně vypadá výsledek tohoto vlákna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Koukám na detaily toho TEACu a je to malá bestie, na které se žaponský inženýr pěkně vyřádil. Dual mono, fully balanced, čistá práce. Musím vymyslet jak natáhnu do obýváku ethernetový kabel a snad si to fakt koupím... ale za 500 éček to asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Tak takto u mě aktuálně vypadá výsledek tohoto vlákna: poradite.jpg U Tebe mě to ani příliš nepřekvapuje... co tam pod rouškou tmy vlastně máš? Já jsem zatím někde tady Upraveno 20. března 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Neřídím se radami zkušených a jdu svou vlastní cestou :-)Staré jsem prodal a kupuju jen nové, jako Afri.Integráč Advance Acoustic X-i125 a streamer X-Stream 9, gramo DUAL. Bedny budou ještě jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ondro, chybí Ti tam lebka a dvě flašky Jacka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Tak takto u mě aktuálně vypadá výsledek tohoto vlákna: poradite.jpgAle vypadá to opravdu krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ondro, chybí Ti tam lebka a dvě flašky Jacka... To je nějaký voodoo rituál, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ondro nezlob a koukej tam dát pořádně huňatej koberec... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) U Tebe mě to ani příliš nepřekvapuje... co tam pod rouškou tmy vlastně máš? Já jsem zatím někde tady Pěkné, to repro vypadá pompézně :-)Já jsem byl s těmito "velkými krámy" už před nějakou dobou vyhozený z obýváku, takže nestavím TV :-) Edit: já koberec mám :-) Upraveno 20. března 2019 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 To je nějaký voodoo rituál, nebo? To nám vysvětlí pouze dratenik :-) Jinak baza, co na to říct, máš to prostě super fajnové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 The Very Best od Fleetwood Mac / tracky 8. Go Insane a 16. Big Love... Lék na HiFi-neurozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Jestli se mluví o mně, tak já medvěda mámSent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 20. března 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se