palmone1 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Ano, inac mne to strasne pripomina Omega Constellation - myslim ten integrac
Harwey Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Tak tu mame FUSION - FIRST EDITION - 50 KS https://www.biatecwatches.com/t-sk/fusion-preorder 1 1
shewcza Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Líbí se mi to, až na to DLC, ale věřím, že to přijde
actionman1 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 19 hodinami, shewcza napsal: Líbí se mi to, až na to DLC, ale věřím, že to přijde Videl som aj ostatne - ocel + cierny cifer a a rose gold pvd + cierny cifer je zatial planovany. Ja chcem vidiet nazivo to napojenie tahu na puzdro a cenovku oceloveho modelu
Roman-ZA Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července https://www.biatecwatches.com/watches/biatec-fusion-01 2
AndyAaron Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července To je teda hodne pekny, alespon dle renderu.
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Pekne to sice je ale za mna si to mohli odpustit. Myslim ze je toho na trhu viac nez treba. Ja stale cakam kedy Biatec vyjde s nejakymi field hodinkami… slovensko je predsa krajina hor, jaskyn, atd… 1 1
OndraPod Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Biatec Fusion 01 Za mně povedené, ale souhlasím že je to trochu nošení dříví do lesa, mohli se aspoň vytasit lunetou
palmone1 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Je to super pocin, zase tolko "integracov" na trhu nieje, v podstatne menej ako fieldov, tesim sa ked ich nazivo uvidim, ta limitka bude black-toxic, take nevsedne aj ked jedinecne. Pokial si spominal hory tak zopar kuskov mi este zostalo
Campino Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Mne sa to celkom páči, aj keď sa v tom dá vizuálne nájsť viac brandovtéma integrovaných ťahov naprieč výrobcami ešte nie je vyčerpaná, tak prečo nie
palmone1 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Ked som videl prvy nacrt, tak instatnte Omega constellation
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) před 50 minutami, palmone1 napsal: Je to super pocin, zase tolko "integracov" na trhu nieje, v podstatne menej ako fieldov, tesim sa ked ich nazivo uvidim, ta limitka bude black-toxic, take nevsedne aj ked jedinecne. Pokial si spominal hory tak zopar kuskov mi este zostalo No neviem… PRX, Mido Two Crowns, Citizen Tsuyosa, Citizen 8, Certina DS7, ChW Twelve, ML Aikon, Frederique Constant Highlige… a to hadzem len z hlavy a „lacne znacky“. Ak by sme to vzali rad za radom az po Royal Oak tak toho bude celkom dost. Ja Biatecu fandim len mi tam chyba vyraznejsie budovanie vlastnej identity. Nekritizujem skor konstatujem… je mi jasne ze to cele ma aj ekonomicku stranku aj to ze v hodinarstve je bez dlhej historie naozaj tazke zanechat vlastnu stopu… Upraveno 23. července uživatelem Vortex-Tempus
bandicoot Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Když ona ta vlastní identita založená na velkých jménech národa, událostech a přírodních památkách je strašně tenký led. Aby se to nepřeklopilo do laciný pózy, prvoplánový a bez kontextu. Toho už tu máme dost. Za mě je dobře kudy na to chalani jdou. 2 3
Harwey Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Luxusný remienok z pravej aligátorovej kože s integrovaným NFC čipom, vďaka ktorému môžete bezkontaktne platiť priamo remienkom svojich mechanických hodiniek Biatec, bez nabíjania, mobilu či karty. https://www.biatecwatches.com/t-sk/watches/accessories/straps 1 1
actionman1 Odesláno čtvrtek v 12:11 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:11 Dnes som ich vyskúšal, prijemne prekvapenie povolenie postnut foto som dostal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se