Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno
před 19 hodinami, shewcza napsal:

Líbí se mi to, až na to DLC, ale věřím, že to přijde 😉

Videl som aj ostatne - ocel + cierny cifer a a rose gold pvd + cierny cifer je zatial planovany. Ja chcem vidiet nazivo to napojenie tahu na puzdro a cenovku oceloveho modelu :) 

Odesláno

Pekne to sice je ale za mna si to mohli odpustit. Myslim ze je toho na trhu viac nez treba. Ja stale cakam kedy Biatec vyjde s nejakymi field hodinkami… slovensko je predsa krajina hor, jaskyn, atd… 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Je to super pocin, zase tolko "integracov" na trhu nieje, v podstatne menej ako fieldov, tesim sa ked ich nazivo uvidim, ta limitka bude black-toxic, take nevsedne aj ked jedinecne. Pokial si spominal hory tak zopar kuskov mi este zostalo 😂😂

Odesláno

Mne sa to celkom páči, aj keď sa v tom dá vizuálne nájsť viac brandov😉téma integrovaných ťahov naprieč výrobcami ešte nie je vyčerpaná, tak prečo nie😉

Odesláno (upraveno)
před 50 minutami, palmone1 napsal:

Je to super pocin, zase tolko "integracov" na trhu nieje, v podstatne menej ako fieldov, tesim sa ked ich nazivo uvidim, ta limitka bude black-toxic, take nevsedne aj ked jedinecne. Pokial si spominal hory tak zopar kuskov mi este zostalo 😂😂

No neviem… PRX, Mido Two Crowns, Citizen Tsuyosa, Citizen 8, Certina DS7, ChW Twelve, ML Aikon, Frederique Constant Highlige… a to hadzem len z hlavy a „lacne znacky“. Ak by sme to vzali rad za radom az po Royal Oak tak toho bude celkom dost. 

Ja Biatecu fandim len mi tam chyba vyraznejsie budovanie vlastnej identity. Nekritizujem skor konstatujem… je mi jasne ze to cele ma aj ekonomicku stranku aj to ze v hodinarstve je bez dlhej historie naozaj tazke zanechat vlastnu stopu…

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odesláno

Když ona ta vlastní identita založená na velkých jménech národa, událostech a přírodních památkách je strašně tenký led. Aby se to nepřeklopilo do laciný pózy, prvoplánový a bez kontextu. Toho už tu máme dost.

Za mě je dobře kudy na to chalani jdou. 

• Like 2
  • Dát hlas 3
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...