JaRooN Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Hele, to, jakého máme prezidenta, to bych sem netahal - to svědčí o tom, žes ještě nevychladl...Nikdo neříká, že to bylo v pořádku a jelikož sis s tím neuměl poradit sám - přišel moderátor a Ypo dostal trest - co víc chceš řešit? Pokud chceš off topic smazat, nahlaš příspěvky moderátorovi a smaže je - to je tady také vyřešeno. A také se koukni na těch odborných fórech, kolik lidí tam diskutuje. Každý přijde, zeptá se, dva tři lidi mu odpoví a je konec. Tady se dokáže spousta lidí bavit téměř nonstop. To chceš omezit? Jsi blázen???
ensi Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Já souhlasím, pryč s lidskou hloupostí!
little_w Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Regulaci k vetsi slusnosti? To nebude fungovat. Napada ma citat: "Proto říkám, že jsou lidi chybující, že se mejlejí, ať je učenej, nebo pitomej, nevzdělanej blbec. Mejlejí se i ministři." Takze v klidu... ono to tady funguje docela dobre. Moderatori odvadeji dobrou praci.
Dee Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Na všech fórech kde jsem modoval a kde se takováhle pravidla zaváděla to způsobilo jen větší hádky a problémy. Je to nesmysl, maximálně má mod v případě, že hádka hijackuje celé vlákno, upozornit na možnost nadávat si přes SZ.
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Zdar kolegove,zaznely zde ruzne myslenky a nechci se v tom nejak vyrazne hrabat. Jedno ale vim jiste, jsem mnoho let clenem modelarskeho fora (rc modely) a ac se to tam neprezentuje jako forum gentlemanu, ani za rok sem tam nezazil tolik konfliktu, agresivniho chovani, nadavek, offtopic jednani, povysene "gestikulace", atd., jako zde za tyden.Nezazil sem tam, ze kdyz prijde nekdo novy, aby byl hned "urcitymi starymi mazaky uzemnen". To, co zde bezne predvadeji nekteri "obecni prudici" je tam nevidane. Je pravdepodobne, ze i tam se obcas nekdo takovy (asi vetsinou novacek) objevi, ale pokud by se jen jednou projevil jako se opakovane projevuji urciti jedinci zde, rekl bych, ze trvaly ban ho nemine. A to okamzite.Jen sem tim chtel rict, ze zdaleka neni pravdou, ze je to obecny model komunikace na diskuznim foru. Podle mne je to jen projev hulvatstvi, hlouposti a prebujelych mindraku.
Micey Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Xenomorfe, budu parafrázovat Bokštefla.. "Chceš-li slušnost modelářskýho fóra, mazej na modelářský fórum!"
dlubix Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 7:59, JaRooN napsal: A také se koukni na těch odborných fórech, kolik lidí tam diskutuje. Každý přijde, zeptá se, dva tři lidi mu odpoví a je konec. Tady se dokáže spousta lidí bavit téměř nonstop. V 15. 2. 2017 v 8:23, Xenomorfus napsal: Zdar kolegove,zaznely zde ruzne myslenky a nechci se v tom nejak vyrazne hrabat. Jedno ale vim jiste, jsem mnoho let clenem modelarskeho fora (rc modely) a ac se to tam neprezentuje jako forum gentlemanu, ani za rok sem tam nezazil tolik konfliktu, agresivniho chovani, nadavek, offtopic jednani, povysene "gestikulace", atd., jako zde za tyden.Nezazil sem tam, ze kdyz prijde nekdo novy, aby byl hned "urcitymi starymi mazaky uzemnen". To, co zde bezne predvadeji nekteri "obecni prudici" je tam nevidane. Je pravdepodobne, ze i tam se obcas nekdo takovy (asi vetsinou novacek) objevi, ale pokud by se jen jednou projevil jako se opakovane projevuji urciti jedinci zde, rekl bych, ze trvaly ban ho nemine. A to okamzite.Jen sem tim chtel rict, ze zdaleka neni pravdou, ze je to obecny model komunikace na diskuznim foru. Podle mne je to jen projev hulvatstvi, hlouposti a prebujelych mindraku.
Murphy97 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Tohle forum je unikatni poctem uzivatelu, poctem prispevku, jejich intenzitou, atd. Takove jine forum v CR neni!V prime umernosti tomu odpovida i pocet "konfliktu".Nic dramatickeho.Uz se na to vykaslete, vzmuzte se, ozerte se, vychladnete a tady to priblbly vlakno nekdo zamknete.
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Micey: Ja sice ty chlapy z druhe smeny neznam, ale to bude nejaky "chytry" muz Me osobne to zase tolik netrapi, v zivote jsem zazil horsi veci a tohle neresim. Jen sem chtel vyjadrit nazor, ze to rozhodne neni vsude, ac to mnohym prijde jako normalni.
Kristian.nov Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 8:23, Xenomorfus napsal: Zdar kolegove,zaznely zde ruzne myslenky a nechci se v tom nejak vyrazne hrabat. Jedno ale vim jiste, jsem mnoho let clenem modelarskeho fora (rc modely) a ac se to tam neprezentuje jako forum gentlemanu, ani za rok sem tam nezazil tolik konfliktu, agresivniho chovani, nadavek, offtopic jednani, povysene "gestikulace", atd., jako zde za tyden.Nezazil sem tam, ze kdyz prijde nekdo novy, aby byl hned "urcitymi starymi mazaky uzemnen". To, co zde bezne predvadeji nekteri "obecni prudici" je tam nevidane. Je pravdepodobne, ze i tam se obcas nekdo takovy (asi vetsinou novacek) objevi, ale pokud by se jen jednou projevil jako se opakovane projevuji urciti jedinci zde, rekl bych, ze trvaly ban ho nemine. A to okamzite.Jen sem tim chtel rict, ze zdaleka neni pravdou, ze je to obecny model komunikace na diskuznim foru. Podle mne je to jen projev hulvatstvi, hlouposti a prebujelych mindraku.Je tu jen víc sebevědomějších lidí s vlastním názorem. To je celý... A myslim, že je to celkem logický... Věřím, že v RC klubu je víc "uťáplejších" lidí :-)Pořád je to ale nějaký vzorek běžný populace jako třeba v hospodě.
Sphinxx Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Tomassi, s YPOvými názory souhlasím tak napůl, jeho příspěvky mě osobně baví (například vlákno Ze života). To, co napsal vůči Tobě včera nechci hodnotit, ale to, co napsal ve vlákně s hodinkami RAF, které věnujete generálu Bočkovi, tam s ním souhlasím. Neříkám, že je to a priori špatné, ale vidím v tom z Tvé strany také záměr. Nevnímám Tě nijak špatně, ale to co navrhuješ je blbost. To by tady totiž muselo zaniknout/vymazat se 70% obsahu. Já to tady mám rád a považuji to za forum s širokým záběrem/přehledem. Proč měnit, co funguje? Jinak pěkně to napsal Jarett, na tom se asi všeci shodnem ...
Valderek Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 8:29, Murphy97 napsal: Tohle forum je unikatni poctem uzivatelu, poctem prispevku, jejich intenzitou, atd. Takove jine forum v CR neni!V prime umernosti tomu odpovida i pocet "konfliktu".Nic dramatickeho.Uz se na to vykaslete, vzmuzte se, ozerte se, vychladnete a tady to priblbly vlakno nekdo zamknete. Moje řeč
Frantik Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Ja asi teda mam nejakej mindrak a nekdy ho tady ventiluju. Taky jsem starej mazak a nekdy se navazim do novacku, zvlast když mi pripadaj blbí! A samozrejme se k nim chovam povysene, mam na to narok - teda aspoň si to myslim. Taky jsem nekdy agresivni a dostal jsem uz asi 3 bany. Často jsem taky offtopic, proste rychleji pisu, nez myslim. Jo a chodim s Ypem na pivo, no. Proste sem takovej, nemuzu za to. Prosimvas nechte si me tady, nedavejte mi dozivotni ban, co ja bych bez tohodle fora delal!
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Jeste tedy k tomu modelarskemu foru, probiha tam dost cily ruch. Netvrdim, ze je to jako tady, ale je tam bezmala 18 tisic clenu, online jsou bezne stovky clenu a je tam pres 64 tisic temat. Neni to zase tak uplne "pokec pro tri lidi". Bezne se tam resi ve vlaknech projekty mnoho mesicu atd. dlubix: Neni tomu tak. Ano, jsou temata, ktera jsou rychle vycerpana (ale to je i tady), ale jsou stovky vlaken, ktere funguji leta a porad je tam co resit.Kristian.nov: Zajimave, jak jsi to hned vyresil, takze tady je vic sebevedomejsich lidi s nazorem, kdezto RC modelari jsou utaplejsi. Ja si nemyslim, ze s tim ma co do cineni ani sebevedomi, ani utaplost. Vetsina RC modelaru musela projit tim, ze si model postavila a naucila se s nim letat. Coz predpoklada urcitou trpelivost, cas a usili. I stari ostrileni mazaci si berou pod sva kridla novacky a uci je vsemu od nuly a nevidi v tom problem. Nepovysuji se nad ne, nedavaji najevo nejake rozdily v tom, ze ma nekdo model za par tisic a nekdo za stovky tisic...Je to zkratka jen a jen o lidskem pristupu, slusnosti a uctě.
Dokusan Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 8:48, Xenomorfus napsal: Jeste tedy k tomu modelarskemu foru, probiha tam dost cily ruch. Netvrdim, ze je to jako tady, ale je tam bezmala 18 tisic clenu, online jsou bezne stovky clenu a je tam pres 64 tisic temat. Neni to zase tak uplne "pokec pro tri lidi". Bezne se tam resi ve vlaknech projekty mnoho mesicu atd. dlubix: Neni tomu tak. Ano, jsou temata, ktera jsou rychle vycerpana (ale to je i tady), ale jsou stovky vlaken, ktere funguji leta a porad je tam co resit.Kristian.nov: Zajimave, jak jsi to hned vyresil, takze tady je vic sebevedomejsich lidi s nazorem, kdezto RC modelari jsou utaplejsi. Ja si nemyslim, ze s tim ma co do cineni ani sebevedomi, ani utaplost. Vetsina RC modelaru musela projit tim, ze si model postavila a naucila se s nim letat. Coz predpoklada urcitou trpelivost, cas a usili. I stari ostrileni mazaci si berou pod sva kridla novacky a uci je vsemu od nuly a nevidi v tom problem. Nepovysuji se nad ne, nedavaji najevo nejake rozdily v tom, ze ma nekdo model za par tisic a nekdo za stovky tisic...Je to zkratka jen a jen o lidskem pristupu, slusnosti a uctě. Já mám podobné zkušenosti z fóra železničních modelářů. Tady jsem byl ze začátku trochu v rozpacích, rozhodně to zde nepovažuji za fórum gentlemanů, ale už jsem si zvykl a mám to tady rád.Regulace v tomto případě nepomůže, člověk si musí zvyknout, že na nějaký dotaz mu někdo občas napíše proč se ptáš na takovou "pitchovinu" a podobně, potažmo k němu někdo bude víc než kritický a podobně.
Xenomorfus Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Dokusan: Ja to tady mam taky rad a o regulaci zde sem nepsal. To je vec modu. Ja ciste jen resil, ze tento model chovani neni stejny jako vsude jinde
sibirnaya Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 na modelarinu musis mit trpelivost, na hodinky ti stacej love ja teda na jiny fora nechodim, takze nemuzu srovnavat, jedine snad autohifi cz kdysi davno, a tam sme se taky dokazali servat do krve, jestli koaxy dozadu jo nebo ne..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.