Přejít na obsah

Nova pravidla na foru - STOP AGRESI!

TOMASS

Doporučené příspěvky

Odesláno

mam veskery respekt a bezmeznou uctu ke vsem kteri zde a kdekoli jinde cokoli aktivne vlastnima rukama, vlastni havou delaji, to beru jako samozrejmost..

muj obdiv maji i ceske firmy vyrabejici veci v CR a libi se mi, ze jsou na to i patricne hrde a ze jim fandi cim dal vic lidi..

vedu zde diskusi zda nevylepsit pro tyto cinnosti prostor.. a cast reakci se misto toho zaobira mymi pohnutkami k tomuto vlaknu - to byvala domena zen, resit pocity,pohnutky... ja jsem pragmatik,technik, tak je mi to cizi....

Od někoho kdo se tady ohání tím jak chce jenom korektnost, mi tohle Tvoje prohlášení příjde dost genderově nevyvážené a až bych si troufal tvrdit nekorektní :-p Měl by ses nad sebou zamyslet, šlo by to totiž považovat za nenávistný útok proti skupině "osob" atd.. tady z těch výmyslů mě jednou jebne. Stejně jako z toho umění některých členů automaticky spojit ve vlákně k Tvé limitce Vaše doprasené hodiny s imigranty :D 

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tomassi, mít máslo na hlavě, odmítat situaci i pro ostatní objednatele promptně řešit a myslet si naivně, že se Němec po.ere z pár mailů + poučovat po půl roce na fóru ostatní o nepřiměřené agresi, to už chce kuwa fištróna... Sice nejsem účastník sluneční limitky, ale tento názor jsem ventilovat musel.

Odesláno

Jestli dostal YPOus 15 dnu banana tak je Manta fakt vosel.

Jednoznačně. Doufám, že ostatní modi ho trochu zchladí a ban zruší. Už jeho samotné udělení je v tomhle případě hovadina. 15 dnů je pyčovina.
Odesláno

Este tu zanho orodujte. Umysleny pokus o vyvolanie flajmu, ktory trva doteraz, opakovane navazanie sa do moderatora atd a naposledy mal banan mesiac. Kazdy dalsi Ban by mal byt dlhsi.

Odesláno

za uplne zbytecne a OT a neprijemne vnimam kdyz se diskuse presune z veci na lidi/osoby a vyjadruji se pak i osobni sympatie ve vlaknech k tomu neslouzicich, viz diskuse od YPO a dale v solarkach, hodne drsna a zbytecna mi prisla i diskuse u Kristianovy limitky.

nic to nikomu ani nicemu nepridava, nic to nevylepsuje...

a Kristiane, kritika predmetu at uz jakakoli je vpohode, kritika cloveka uz je pro mne OT.

Ale však prostor máš. Co chceš více měnit? Agrese je tady jakém slova smyslu? Já ji nevnímám nějak extra a už vůbec ne ve zvýšené míře, tak by mě to zajímalo.

Odesláno

tady se clovek koukam posuzuje dle mn. prispevku, doby na foru, zajimave...

Tomassi, mít máslo na hlavě, odmítat situaci i pro ostatní objednatele promptně řešit a myslet si naivně, že se Němec po.ere z pár mailů + poučovat po půl roce na fóru ostatní o nepřiměřené agresi, to už chce kuwa fištróna... Sice nejsem účastník sluneční limitky, ale tento názor jsem ventilovat musel.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Simtě už radši nic nepiš.

Odesláno

Ale kdepak, tebe například mnozí posuzují dle tvých dvou "projektů" :D

Návštěvník qoyi
Odesláno

Tyvole takhle veřejně se zastávat represe. To si můžeme rovnou vzít příklad z dopravně-represivních opatření. Co takhle pokuta 200 korun a když člověk nezaplatí tak se mu smaže účet? Ne? A nebo zákaz prodeje na 2 roky za to že sem vleze po dvou pivech.

Odesláno

Ne posuzuji tě celkově a prosil bych tě, aby sis blbé kecy nechal na koledu

Odesláno

Tomass

Oprávněná kritika člověka je naprosto v pořádku...

S každým tvým novým příspěvkem se čím dál víc vybarvuješ, už nic radši nepiš...

Nebo si začnu myslet, že ban za blbost není špatnej nápad...

Odesláno

pujdu zuzovat/upresnovat muj nastrel na zaklade teto diaskuse, cimz treba zuzime i diskusi:

rad bych kvalitnejsi obsah ve tvorivych vlaknech-nech je tam jeco tam patri at je tam prijemna atmosfera,dobra nalada...

ve vlaknech tvorivych-jako limitky - by se mi libilo,

• ze OT zpravy nebudou  - OT rozumny clovek pozna, 
  • ze nebude agrese - coz lze definovat jako komentovani osoby (ne veci) negativnim zpusbem 
Odesláno

Takže příklad: něco/cokoliv vymyslím, zcela nesebekriticky uznám, že je to bezvýhradně to nejlepší pod sluncem a absolutně (navíc pod pohrůžkou) si nepřeji, aby někdo rušil mé kruhy? No, opravdu se snaž snížit počet tvých příspěvků zde na minimum a raději desetkrát počítej každé písmenko

Odesláno

mas pravdu,toto slovickareni nas nikam neposouva:( ja asi o koze a ty o voze

"myslim si, ze je hloupe postupovat timto zpusobem" a nebo "jsi hlupak" je rozdil rikat, myslim :)

"vec" versus "osoba"

Tomass
Oprávněná kritika člověka je naprosto v pořádku...
S každým tvým novým příspěvkem se čím dál víc vybarvuješ, už nic radši nepiš...
Nebo si začnu myslet, že ban za blbost není špatnej nápad...

Odesláno

• ze nebude agrese - coz lze definovat jako komentovani osoby (ne veci) negativnim zpusbem 

To jako když mě tu někdo vytočí, tak už bych ho nemohl nazvat oslem a poslat do prdele?  :crying_anim:

Odesláno

Tvl, chvilku jsem tu nebyl, čtu a nestíhám se divit. Myslím, že by tady ty myšlenkové pochody a postupy konkrétní osoby vyžadovaly pozornost doktora Chocholouška (všiml sis? nekritizuji konkrétní osobu, ale jenom tvé pochody a postupy...)

Odesláno

ve vlaknech tvorivych-jako limitky - by se mi libilo,

Furt čekám, jak se postavíš k tomu, že jsi Ypa označil za psychopata... :D 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...