Ondraj Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) Vůbec by mi nevadily. Brand Longines Series Sport Legends Style Number L27134130 Designed For Men Movement Type Automatic Mechanical Crystal Sapphire Case Material Stainless Steel Case Width 47.5 mm Dial Color White Band Material Leather Clasp Type Fold Over Clasp with Safety Water Resistance 30 M Warranty 2-Years Manufacturer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem Ondraj
Ondraj Odesláno 16. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) našel jsem je akorát zde http://www.thetimezone.com/Longines-Watches/L27134130.html Price: $3,700.00 a ty vintage http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...;anzahlgesamt=1 EUR 23.000,- Což jde, ne? Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem Ondraj
ZJ Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 ...jo,jo Lindberghy se mi taky líbí.Je tam zajímavé resetování toho vnitřního vteřinového číselníku.....ale v reále jsm je ještě neviděl
Karloss Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) Jsou pěkné, ale přiznám se, že se mi na nich nejvíc líbí to odklápěcí dýnko, které se zas tak často nevidí. Říká se tomu nějak?? Vyrábí hodinky s tím odklápěcím víčkem standardně ještě někdo? Naposledy jsem to viděl na těhlech Eberhardech a mohl jsem na tom oči nechat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem Karloss
farářskej Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 ...jo,jo Lindberghy se mi taky líbí.Je tam zajímavé resetování toho vnitřního vteřinového číselníku.....ale v reále jsm je ještě neviděl Ne Lindberghy - to jsou klasický Longines Weems. V podstatě první model, ve kterým byla jakás takás možnost ochuzenýho hackingu. Otočná stupnice uprostřed se nulovala na pozici vteřinovky, aby si pilot mohl odečíst přesnej čas. V podstatě jedny z prvních pilotních hodinek...
ZJ Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Ne Lindberghy - to jsou klasický Longines Weems. V podstatě první model, ve kterým byla jakás takás možnost ochuzenýho hackingu. Otočná stupnice uprostřed se nulovala na pozici vteřinovky, aby si pilot mohl odečíst přesnej čas. V podstatě jedny z prvních pilotních hodinek... OK.Jen jsem chtěl připomenout první přelet Atlantiku
midloch Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Jsou pěkné, ale přiznám se, že se mi na nich nejvíc líbí to odklápěcí dýnko, které se zas tak často nevidí. Říká se tomu nějak?? Vyrábí hodinky s tím odklápěcím víčkem standardně ještě někdo? Naposledy jsem to viděl na těhlech Eberhardech a mohl jsem na tom oči nechat. Ty jsou opravdu nádherný, nevíš kolik stojí?
Karloss Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Ty jsou opravdu nádherný, nevíš kolik stojí? List price by měla být 3850 Euro, na Timezone se prodaly za 1790. viz.: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...77323&rid=0
midloch Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 List price by měla být 3850 Euro, na Timezone se prodaly za 1790. viz.: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...77323&rid=0 díky moc za info, opravdu krásný kousek!
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 pro ty, co rozumi reci zabozroutu http://montres-de-luxe.com/The-Longines-We...bergh_a489.html
organic Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Pánové ty Londžíny i Eberhardy - to je ztělesněná nádhera...Dokázal bych si představit jak mi vykukují z manžety košile, ale kde na to brát?
Roger Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Pánové ty Londžíny i Eberhardy - to je ztělesněná nádhera...Dokázal bych si představit jak mi vykukují z manžety košile, ale kde na to brát? Copak kde na to brát, ale přece kvůli tomu nebudu nosit košile! Ale on by to byl i tak hezký pohled, jen tak, holá ruka kouká z trička a na zápěstí tenhle skvost...
organic Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Copak kde na to brát, ale přece kvůli tomu nebudu nosit košile! Ale on by to byl i tak hezký pohled, jen tak, holá ruka kouká z trička a na zápěstí tenhle skvost... Já nevim...takove hodinky, to chce 'klasicky' vohoz. Proste oblekovky jak vysite... Ale co clovek to nazor, ze. Jak rika anglicke prislovi: 'Opinions are like an assholes - everybody's got one'
Viktor Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Jak rika anglicke prislovi: 'Opinions are like an assholes - everybody's got one' To říká Dirty Harry Callahan v Dead Pool (samozřejmě bez toho neurčitýho členu navíc)
Roger Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Já nevim...takove hodinky, to chce 'klasicky' vohoz. Proste oblekovky jak vysite... Ale co clovek to nazor, ze. Jak rika anglicke prislovi: 'Opinions are like an assholes - everybody's got one' Jasně, já s tebou naprosto souhlasím, ale když mě se taky líběj, ale košile nosím minimálně... tak jo, holt si je nekoupim Ale jednou, až vyrostu, tak si je pořídím a pak ti pošlu fotku, jak sou hezký i na chlupatý ruce s vykasanými rukávy
Ondraj Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 ještě nějaké foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 (upraveno) Díky Ondraji, krásné fotografie, Eberhard je výborná firma, jak jsem se nedávno dočetl osazuje hodinky svými kalibry a jen zřídkakdy si vypomáhá ETOU. Upraveno 18. ledna 2008 uživatelem Snow
Ondraj Odesláno 18. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Snad první hodinky, kde mi nějak nevadí přerušení čísel subciferníky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se