Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 http://eterna-movement.com/en/calibres/39/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 cenovka 3200 CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Podle mě sou pěkný. Moc. Akorát ty kulky na 12 si mohli nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Podle mě sou pěkný. Moc. Akorát ty kulky na 12 si mohli nechat.No tak já si naopak myslím,že bez nich by to nebyla Eterna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Chápu ,že to k Eterně pátří. Její logo. Jen to umístění se mě prostě nelíbí.Žabí nohu apod. taky necpou na indexi. Upraveno 24. února 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ani nevim co si mam o nich myslet. Takto z fotky divne. Na jednu stranu vypadaji jako bronz tool, na druhou stranu rekneme slusne damsky ( indexy ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 ta dekompresní luneta je hustá ... to sem eště nikdy neviděl ... japak se to asi používá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Domnívám se, že v okamžiku ponoru nastavíš lumi bod na minutovou ručku.Od té doby ti pak ta ukazuje, jak dlouho můžeš být bez dekomprese v hloubce uvedené na lunetě.Např. 6O m necelých 5 min. a 18 m pak 55 minut. Upraveno 25. února 2017 uživatelem leon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 jo ... to dává smysl .... nastavit by se to ale asi mělo až dosáhneš uvedené hloubky .... přeci jenom než se dohrabeš do 60m chvilku trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Jak říkáš, asi to tak bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Líbí se mi, ale jsou příliš velké. Snad každý nový model u Eterny je alespoň 44 mm, což je pro většinu lidí nenositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Podle mě sou pěkný. Moc. Akorát ty kulky na 12 si mohli nechat. souhlas. Dal bych je jen na korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ta luneta je fakt haluz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 par sekund som na nich cumel a prisli mi velmi sympaticke. A dokonca je aj damska verzia, ktoru by mohli nosit miestny hobbiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Fajne čiňáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmrc Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Není to úplně špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 (upraveno) Na fotce ZDE se mi líbí.Zdroj: Die 8 coolsten Bronze-Uhren Bronz se i při větším průměru nosí na menší ruce lépe než ocel, protože její odstín se blíží barvě lidské kůže.Pouzdro hodinek je méně nápadné. Upraveno 17. července 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak jsme se konečně po Baselu dočkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Jestli se tenhle model začne dělat i v jiným matroši než bronzu, budu mít o čem přemýšlet. Hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 O víkendu jsem na ně koukal. Z fotek mi přišly hrozný, ale naživo se to obrátilo, jsou fakt dobrý.https://www.instagram.com/p/Bb7UV2ihC1S/?taken-by=koscomhodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se