nividic Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Snažím se přijít na to, proč se ti tenhle líbí víc, ale z fotky mi to nejde. Asi naživo je to i něčem jiným. Každopádně povrchovka dost dobrá! A ten lego čudl tam nech, na korunku kašli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Jo, asi se mi po tom lego prvku bude stýskat Mě se líbil ten starý tah, ten "nový" se mi nelíbí, zejména ty oválné části. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Jak jsem psal, ten lego prvek jim sedi- jako kdyby tam opravdu patril. A ten tah je genialni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Jak jde čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Ten treti subcifr tem novym chybi...ale snesl bych je i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Joo, 140/42 jsem před pár lety moc chtěl . Koukám, že lego už vzal čas a ručky mají po letech tuning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Jo, Tonda mi je vyladil. Na tu vyblitou a flekatou oranžovou nešlo koukat a to mám patinu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrgrmn Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 to sú ale drzé hodinky, DIE TOO bitch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 V 3. 6. 2020 v 13:25, Tikal napsal: Jak jde čas... Rozšířit Ten trojuhelnik na 12h asi neni origo ze? Jinak jsou spickovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Už jsem je nacpal leckam, tak oživím i tohle staré vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 (upraveno) Sto čtyřicítky dvojčičky, hmm... Upraveno 14. března 2023 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Jsou fakt boží, dal jsem je v chronoshopou na ruku jestli nebudou moc velký a už z ní neslezly. Jako bejvá to u novejch hodinek na pár dní běžný, ale tyhle se řadí hodně vysoko tý počáteční zamilovanosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Tohle vydrží dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se