Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 https://www.vertex-watches.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Budou výhrady k useknuté 5 a 7, ale vynahradí to provedení indexů.U mě dobrý.Tu šipku můžu....
AndyAaron Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Nejak tam k tomu nevidim zadne info. Velikost, materialy, strojek, cena. Ty stranky maji nadech takoveho klasickeho startupu. Budeme se ohanet hodne historii a nekdo se chyti. Mozna to tak neni (znacka mi ale nic nerika).Hodinky jinak pekne. Prave, ze me zaujaly, tak me mrzi, ze tam nevidim dalsi info.
Dokusan Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Nejak tam k tomu nevidim zadne info. Velikost, materialy, strojek, cena. Ty stranky maji nadech takoveho klasickeho startupu. Budeme se ohanet hodne historii a nekdo se chyti. Mozna to tak neni (znacka mi ale nic nerika).Hodinky jinak pekne. Prave, ze me zaujaly, tak me mrzi, ze tam nevidim dalsi info.Podstatné je, že prodej těch hodinek bude pouze pro zvané, které vybírá osobně pravnuk zakladatele značkyCena lidová ?2,500První várka bude 60 kusů Zde nějaké info:The M100 has a 40-millimeter 316L stainless steel case (up from its forebearer's 35mm), a double-curved anti-reflective sapphire crystal (no more acrylic), and will boast 100 meters of water resistance, a fair upgrade to that of its "waterproof" ancestor. Inside is a hand-wound, top-grade ETA 7001 movement with rhodium finish and Cotes de Gen?ve decoration.https://www.hodinkee.com/articles/vertex-dirty-dozen-watch-reborn-military
Dokusan Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Jinak malý exkurz do historie zde:https://www.hodinkee.com/articles/the-dirty-dozen-a-collection-of-twelve-mostly-inexpensive-military-watches-thats-almost-impossibly-difficult-to-put-together
Kid_A Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Korunka by snesla logo ale chapu ze zadny nemaj
Blues Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Sorry, ale žádné emoce. Už i ledajací asijati jsou invenčnější při slušné kvalitě.
kuncák7 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Klasicke vojenske hodinky, ktere se diky cene do terenu nikdy nepodivaj. Mne se libej- citelne, jednoduche, presne tak bych si predstavil sve pracovky.
Argon Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Co mi ten ciselnik jen pripomina....ahaaa, uz vim :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 a to jako vážně?Podivej se na styl ciselniku, ne pouzdra. To by videl i slepej...
geometr Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Tak nevim, Delawere, ale to mi přijde uplně jiný, pokud teda nemáš na mysli arabské číslice, dvě centrální ručky a excentrickou vteřinovku. Edit: To už vidím podobnost (ciferníku) spíš tady: https://www.google.cz/search?q=British+army+hamilton&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiztMWvuMvSAhUBIJoKHfRPD1UQ_AUIBigB&biw=1680&bih=932 nebo tady: https://www.google.cz/search?q=Zenith+German+Military&sa=X&tbm=isch&imgil=Ti20cN1hevJczM%253A%253BOczxGQPvzn8ERM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.pinterest.com%25252Fpin%25252F503558802059480068%25252F&source=iu&pf=m&fir=Ti20cN1hevJczM%253A%252COczxGQPvzn8ERM%252C_&usg=__uc4eMaRiCMcxbux_uSeEgq6wm5Q%3D&biw=1680&bih=932&ved=0ahUKEwiAyrLst8vSAhWkBZoKHf0kCVQQyjcIKg&ei=rFjCWIDEGKSL6AT9yaSgBQ#imgrc=_ Upraveno 10. března 2017 uživatelem geometr
Argon Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Tady je to videt jeste vic, ciselnik mimostredne vterinovky je trochu jiny nez muj...podobnost je v mimostredne vterinovce, samozrejme v arabskych cislech, v useknutne 5 a 7.... Jinak ty Zenith jsou stejny styl, Hamiltony bych v podobnosti nevidel.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Tady je to videt jeste vic, ciselnik mimostredne vterinovky je trochu jiny nez muj...podobnost je v mimostredne vterinovce, samozrejme v arabskych cislech, v useknutne 5 a 7.... Jinak ty Zenith jsou stejny styl, Hamiltony bych v podobnosti nevidel.. IMG_20170310_134657_537.jpgDostuduj si něco o vzniku těch hodinek, post mám výše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Dostuduj si něco o vzniku těch hodinek, post mám výše. Dostudováno, pochopil, že se jedná o hodinky, které vznikly pro potřebu britské armády, někdy během druhé světové. Původní požadavky byly černý cifr, neradioaktiv.barvy, odolnost nárazu a vodě.... jo a ocelové pouzdro, co jaksi Vertex nesplnil... původní verze se dají sehnat na ebay cca 2 500,- euro Teď bys mi mohl prozradit co to má společného s hodinkama, které vznikly už v roce 1935 - 6 a se kterými srovnávám podobnost číselníku? Sice to asi nemůžeš překosnout, ale já v tom tu podobnost prostě vidím.....
Dokusan Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Vertex se inspiruje svým vlastním modelem, nikoliv Omegou. Nic víc jsem tím říci nechtěl.
zekon7302 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Tady je to videt jeste vic, ciselnik mimostredne vterinovky je trochu jiny nez muj...podobnost je v mimostredne vterinovce, samozrejme v arabskych cislech, v useknutne 5 a 7.... Jinak ty Zenith jsou stejny styl, Hamiltony bych v podobnosti nevidel.. IMG_20170310_134657_537.jpgFurt nevím, jakou podobnost máš na mysli. Ono vlastně máš pravdu, i octávka je skoro stejná jako mercedes, přeci má čtyři kola, okna, a aby to bylo na chlup stejné tak třeba i tu černou barvu trefí.
Argon Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 (upraveno) Chlapi, skoro všechny diversky jsou pro vás kopie Rolex subů, Zodiac zase kopie Eterny.... a tady se podivujete nad podobností. Tak je to možná mj subjetivní dojem, že i původní Vertex se mohl inspirova u konkurence. Tím neříkám, že je na tom něco špatného.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2017 uživatelem Delawer
AndyAaron Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Jenze ty vidis jen cifernik (kde tedy i ja vidim rozdily, jako font pisna, jina kolejnice atd.). Jenze ony jsou jine hlavne i ve tvaru pouzdra a v realu to bude mit dojem uplne jinych hodinek.Je to jak srovnavat suby a steiny podle mercedes rucky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se