Přejít na obsah

VERTEX

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejak tam k tomu nevidim zadne info. Velikost, materialy, strojek, cena. Ty stranky maji nadech takoveho klasickeho startupu. Budeme se ohanet hodne historii a nekdo se chyti. Mozna to tak neni (znacka mi ale nic nerika).

Hodinky jinak pekne. Prave, ze me zaujaly, tak me mrzi, ze tam nevidim dalsi info.

Odesláno

Nejak tam k tomu nevidim zadne info. Velikost, materialy, strojek, cena. Ty stranky maji nadech takoveho klasickeho startupu. Budeme se ohanet hodne historii a nekdo se chyti. Mozna to tak neni (znacka mi ale nic nerika).

Hodinky jinak pekne. Prave, ze me zaujaly, tak me mrzi, ze tam nevidim dalsi info.

Podstatné je, že prodej těch hodinek bude pouze pro zvané, které vybírá osobně pravnuk zakladatele značky

Cena lidová ?2,500

První várka bude 60 kusů

Zde nějaké info:

The M100 has a 40-millimeter 316L stainless steel case (up from its forebearer's 35mm), a double-curved anti-reflective sapphire crystal (no more acrylic), and will boast 100 meters of water resistance, a fair upgrade to that of its "waterproof" ancestor. Inside is a hand-wound, top-grade ETA 7001 movement with rhodium finish and Cotes de Gen?ve decoration.

https://www.hodinkee.com/articles/vertex-dirty-dozen-watch-reborn-military

Odesláno

Klasicke vojenske hodinky, ktere se diky cene do terenu nikdy nepodivaj. Mne se libej- citelne, jednoduche, presne tak bych si predstavil sve pracovky.

Odesláno

Me se libi, jednoduche a citelne.

Odesláno

a to jako vážně?

Podivej se na styl ciselniku, ne pouzdra. To by videl i slepej...

Odesláno

Tady je to videt jeste vic, ciselnik mimostredne vterinovky je trochu jiny nez muj...podobnost je v mimostredne vterinovce, samozrejme v arabskych cislech, v useknutne 5 a 7.... Jinak ty Zenith jsou stejny styl, Hamiltony bych v podobnosti nevidel..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tady je to videt jeste vic, ciselnik mimostredne vterinovky je trochu jiny nez muj...podobnost je v mimostredne vterinovce, samozrejme v arabskych cislech, v useknutne 5 a 7.... Jinak ty Zenith jsou stejny styl, Hamiltony bych v podobnosti nevidel..

attachicon.gifIMG_20170310_134657_537.jpg

Dostuduj si něco o vzniku těch hodinek, post mám výše.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dostuduj si něco o vzniku těch hodinek, post mám výše.

Dostudováno, pochopil, že se jedná o hodinky, které vznikly pro potřebu britské armády, někdy během druhé světové. Původní požadavky byly černý cifr, neradioaktiv.barvy, odolnost nárazu a vodě.... jo a ocelové pouzdro, co jaksi Vertex nesplnil... původní verze se dají sehnat na ebay cca 2 500,- euro

Teď bys mi mohl prozradit co to má společného s hodinkama, které vznikly už v roce 1935 - 6 a se kterými srovnávám podobnost číselníku? Sice to asi nemůžeš překosnout, ale já v tom tu podobnost prostě vidím.....

Odesláno

attachicon.gifIMG_20170310_134657_537.jpg

Furt nevím, jakou podobnost máš na mysli. Ono vlastně máš pravdu, i octávka je skoro stejná jako mercedes, přeci má čtyři kola, okna, a aby to bylo na chlup stejné tak třeba i tu černou barvu trefí.

Odesláno (upraveno)

Chlapi, skoro všechny diversky jsou pro vás kopie Rolex subů, Zodiac zase kopie Eterny.... a tady se podivujete nad podobností. Tak je to možná mj subjetivní dojem, že i původní Vertex se mohl inspirova u konkurence. Tím neříkám, že je na tom něco špatného....

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

Jenze ty vidis jen cifernik (kde tedy i ja vidim rozdily, jako font pisna, jina kolejnice atd.). Jenze ony jsou jine hlavne i ve tvaru pouzdra a v realu to bude mit dojem uplne jinych hodinek.

Je to jak srovnavat suby a steiny podle mercedes rucky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...