Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ty Certiny z předchozí stránky jsem taky jeden čas měl na užším seznamu. Je to sice quartz, ale tenhle strojek ETA 251.264 CEN Precidrive  má 27 kamenů, odchylku 10 sekund za rok, teoretickou životnost baterie 6 let. Já bych si je osobně dal líbit (i když v provedení ocel bez PVD a s ocelovým náramkem).

Ty poslední z ebay mají strojek ETA G10.212, což už není taková hitparáda - jen 4 kameny, nižší předpokládaná životnost baterie... 

Upraveno uživatelem Bushman
Odesláno (upraveno)

Co je špatného na té povrchové úpravě? Nevydrží? Odírá se? Jasně, taky bych raději ocelový náramek, ale přesně tento typ jsem našel na chrono24 za 15 500kč zde v Čr, což si myslím je skvělá nabídka a tah mohu v budoucnu dokoupit. Sice nevím kolik stojí, ale horší než 2000kč to snad nebude.

Edit: a ještě něco? To máš tak našprtaný ty strojky, počty kamenů atd. nebo kde to vyčtu? Děkuji

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Když je to tak, tak podle mne je lepší koupit hodinky rovnou na tahu a pak přikupovat řemeny, než obráceně. Samotný tah totiž většinou stojí nesmyslné peníze.

Odesláno

Edit: a ještě něco? To máš tak našprtaný ty strojky, počty kamenů atd. nebo kde to vyčtu? Děkuji

Jseš tu asi moc krátce, dej tomu čas a pronikni do toho. Občas se vyplatí použít web, google nebo hlavu...

Odesláno

google využívám často :-) tak na ten tah jsem volal do koskomu a tam mi řekli 4900kč za bicolor. To je celkem dost no...

to jo, lepší je vždy kupovat zásadně hodinky na tahu a serepetle typu nato, zulu, kůže a pod. dokupovat následně. Vyjde to podstatně levněji

Odesláno

google využívám často :-) tak na ten tah jsem volal do koskomu a tam mi řekli 4900kč za bicolor. To je celkem dost no...

Podivej se pripadne na ebay, mohl by se tam dat sehnat podstatne levnejc.

Odesláno

Jo taky se mi líbí, ale přijdou mi všechny stejné. Jak model za 5 000kč tak model za 20 000kč nějak sem nepochopil, kde je ta přidaná hodnota?

Jinak s tím nový/zánovní mám takový malý rozpor v sobě. Somozřejmě, že bych raději nové, ale zase na druhou stranu si říkám, že za ty peníze bych mohl pořídit mírně nošené o třídu lepší. Všechno bude záležet co nabídne trh. Ale ze své zkušenosti mohu napsat, že já si vždy navykl rychleji na ty nošené, protože jsem se nebál, že jim nějak ublížím. Protreky jsem si paradoxně koupil nové a rok mi trvalo než jsem je začal nosit, protože jsem je nechtěl poškrábat =D

Na svatbu si kup Casio se safírem a plným tahem za 2t.Kč https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-Collection-26114 :) A pokud jde o jeté hodinky, tak osobně mám takový pocit, že když se někdo hodinek zbavuje a nosil je (nejedná se tedy o úplně nové, které by třeba dostal nebo koupil a nesedly mu), tak důvodem bude spíš to, že je to vrak na odpis (což některé "putovní" splňují na 100%). Je samozřejmě možné, že důvodem prodeje jsou i peníze, kdy se někdo dostane do finanční tísně, ale to bude spíš případ drahých modelů.
Odesláno (upraveno)

A pokud jde o jeté hodinky, tak osobně mám takový pocit, že když se někdo hodinek zbavuje a nosil je (nejedná se tedy o úplně nové, které by třeba dostal nebo koupil a nesedly mu), tak důvodem bude spíš to, že je to vrak na odpis (což některé "putovní" splňují na 100%). Je samozřejmě možné, že důvodem prodeje jsou i peníze, kdy se někdo dostane do finanční tísně, ale to bude spíš případ drahých modelů.

JNJ tomu dal zase korunu :king:

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Spousta lidí tady hodinky ponosí třeba měsíc a pošle je dál. Nevím jak ty, ale mít doma třeba třicet kousků fakt nepotřebuju. A tvrdit, že snad většina prodejní sekce je vrak na odpis je komedie sama o sobě. Sis to tu spletl s aukrem a bazosem.

Odesláno

To ano, ale důvodem "poslání dál" je nejspíš to, že je po nich houby. Pokud by nebylo, tak si je hodinkový fanda klidně nechá a ani 30ks zjevně není problém, jak se lze zde na fóru dočíst :) A že je mnohdy stav prodávaných hodinek tristní, o tom netřeba pochybovat aneb Nic co by nešlo rozleštit :D

Odesláno

To ano, ale důvodem "poslání dál" je nejspíš to, že je po nich houby. Pokud by nebylo, tak si je hodinkový fanda klidně nechá a ani 30ks zjevně není problém, jak se lze zde na fóru dočíst :) A že je mnohdy stav prodávaných hodinek tristní, o tom netřeba pochybovat aneb Nic co by nešlo rozleštit :D

JNJ, neviděli jsme tu v podstatě ani jedny tebou aktuálně vlastněné hodinky. Ok, nic mi po tom není, nemusíš třeba umět fotit. V sekci prodej jsem také od tebe nic nespatřil. Co tedy vadí?

Odesláno

A na ten tristní stav jsi přišel jak? Častokrát tady kluci prodávají hodinky po nákladném servisu. A když se podívám do prodejního vlákna, tak je tam většina zánovních hodinek s krabicema, papírama a občas i zárukou v pěkné stavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...