MíraMíra Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Jsou to oboje úplně jiný hodinky, ale oboje jsou moc podařený. Hlavně v rámci své ceny.
Šnuptychl Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Opravdu moc krasne hodinky, oboje dvoje, ticha zavist Jinak po spatne zkusenosti se stezejkou, jsem to vse prehodnotil, a tehle znacce dam jeste sanci. V utery bych mel mit nove Oceany Black s keramickou lunetou. Tak jsem opravdu moc zvedav a nemuzu se dockat V chronoshopu mi udelali exkluzivni nabidku, takze jsem nemohl odolat, opravdu si vazim jejich pristupu Jak dorazi, tak urcite dam foto, at nejsem tady jen za pisalka Ale plnohodnotny clen konecne Upraveno 5. května 2017 uživatelem Šnuptychl
MíraMíra Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 V 5. 5. 2017 v 18:06, siwi napsal: Míro, jsi dobře zaštajněnej A tak nestěžuju si.
AKUC Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 V 5. 5. 2017 v 20:25, Harwey napsal: Tak som sa konecne dockal aj ja:)stará dobrá klasika, veľmi pekné gratulujem momentálne to nemá ani RLX
Randy Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Ty pilotky na těch živých fotkách jsou fakt moc povedené, dobrá kombinace hodinek .
Miroslávek Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 (upraveno) Tady jsou jedny z mých Steinhartů.... Upraveno 7. května 2017 uživatelem Miroslávek
Miroslávek Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 (upraveno) Bohužel nevím , tady je info, co mám od prodávajícího : Koupeny v Chronoshopu, v 07/2011 ,uvnitř tepe klasická ETA 2824-2, jsou inspirované designem Dienstuhr der Wehrmacht, průměr je 42 mm. Upraveno 7. května 2017 uživatelem Miroslávek
Šnuptychl Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Nejsem teda fotograf, ale tak snaha se snad ceni, foceno mobilem. Dneska prisly druhe hodinky, tentokrat jsou s keramickou lunetou. Uz tikaji pekne na ruce. Opravdu velice pekne, mam konecne z nich velikou radost, asi na predchozi zklamani rychle zapomenu Nebojte se, na strelnici je brat nebudu, na to mam digose kterym otresy nevadi.
siwi Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 No tak hurá! Ať ti radost z nich dlouho vydrží.
Harwey Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 V 9. 5. 2017 v 17:24, Šnuptychl napsal: Nejsem teda fotograf, ale tak snaha se snad ceni, foceno mobilem. Dneska prisly druhe hodinky, tentokrat jsou s keramickou lunetou. Uz tikaji pekne na ruce. Opravdu velice pekne, mam konecne z nich velikou radost, asi na predchozi zklamani rychle zapomenu Nebojte se, na strelnici je brat nebudu, na to mam digose kterym otresy nevadi.vyborne, gratulujem, nech dlho sluzia.
Šnuptychl Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 diky, doufam ze radost bude pretrvavat. Dalsi hodinky ted neplanuju, takze je budu nosit nejcasteji. Mozna casem by me nevadily nejake pilotky jak se tak divam, ale to je hudba budoucnosti.Kazdopadne dekuji tomuto foru, dalo mi to opravdu hodne, jako zacatecnik mam kapanek rozsirenejsi obzory.
AKUC Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 V 9. 5. 2017 v 17:24, Šnuptychl napsal: Nejsem teda fotograf, ale tak snaha se snad ceni, foceno mobilem. Dneska prisly druhe hodinky, tentokrat jsou s keramickou lunetou. Uz tikaji pekne na ruce. Opravdu velice pekne, mam konecne z nich velikou radost, asi na predchozi zklamani rychle zapomenu Nebojte se, na strelnici je brat nebudu, na to mam digose kterym otresy nevadi.pekné kombo s HK, gratulujem k obom ...
Tomi06 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
MíraMíra Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Tak jsem je zkušebně hodil na černý zulu, co jsem měl doma a není to špatný.Jen má 20mm místo 22mm, ale ani to není moc vidět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se