FantasticFabio Odesláno pátek v 07:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:50 před 8 hodinami, Tos napsal: Čéče, mně naopak snad každý hodinky podobnýho vzhledu na náramku připadaj k uzoufání nudný... Ten karbonovej oranžovej Hirsch (je-li to on) z nich dělá magnet pro oko, aniž by urážel můj vkus. A jestli bude Kasprikův novej šedej nylon nějak hezky texturovanej, tak to taky nemůže dopadnout blbě. Holt každej to má jinak Víž že máž recht! Sem na to koukal večerem a teď ráno musim uznat že na tom spojení něco je….. holt ….IQ - AM > IQ-PM neboli ráno moudřejší večera tak ještě počkáme na šedivku …… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno pátek v 07:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:53 před 18 hodinami, Kasprik napsal: Dnes dorazil balíček z Chronoshopu. Radost veliká i bez předchozího vyzkoušení. Za ty peníze asi nic lepšího není. Pro mě plus, že nemá datumovku, protože na ní stejně pořádně nevidím. Zpracování parádní. A že se to podobá dražší značce je jedno. Tady na skoro vesnici si myslí, že Rolex je počítačová hra. Zatím chodí 8 sekund do plusu, uvidíme za pár měsíců. Na běžné nošení do práce OK. Mě to připomíná Smiths Everest, ale tlencty sou hežčí …..navíc ještě k tomu ta dostupnost servízu a podpory Chronošopu ….. myslím žes udělál náramně dobře moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno pátek v 19:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:52 Nylonový, světle šedý, voděodolný. Nevím no. Taková nevýrazná kombinace. Mobil mi tu šedou nějak neumí moc vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno pátek v 23:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:01 GUWNO! Chtěls malý nevýrazný hodinky s širokou leštěnou lunetou? Máš je! A mně na tom nylonu připadají asi stokrát hezčí, než na braceletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno sobota v 07:09 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:09 Dobrý to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se