Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, Tos napsal:

Čéče, mně naopak snad každý hodinky podobnýho vzhledu na náramku připadaj k uzoufání nudný... Ten karbonovej oranžovej Hirsch (je-li to on) z nich dělá magnet pro oko, aniž by urážel můj vkus. A jestli bude Kasprikův novej šedej nylon nějak hezky texturovanej, tak to taky nemůže dopadnout blbě. Holt každej to má jinak 🙂

Víž že máž recht! Sem na to koukal večerem a teď ráno musim uznat že na tom spojení něco je…..
holt ….IQ - AM > IQ-PM neboli ráno moudřejší večera ✌️tak ještě počkáme na šedivku …… 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Kasprik napsal:

Dnes dorazil balíček z Chronoshopu. Radost veliká i bez předchozího vyzkoušení. Za ty peníze asi nic lepšího není. Pro mě plus, že nemá datumovku, protože na ní stejně pořádně nevidím. Zpracování parádní. A že se to podobá dražší značce je jedno. Tady na skoro vesnici si myslí, že Rolex je počítačová hra. Zatím chodí 8 sekund do plusu, uvidíme za pár měsíců. Na běžné nošení do práce OK.

20250206_142114.jpg

20250206_143803.jpg

Mě to připomíná Smiths Everest, ale  tlencty sou hežčí …..navíc ještě k tomu  ta dostupnost servízu a podpory Chronošopu ….. myslím žes udělál náramně dobře moc🥳👍✌️😁🤟

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...