Jenkiz Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 (upraveno) Já musím potvrdit, že nová spona je hezčí a podstatně bytelnější (alespoň na mých OVR). Když jsem se na ně byl v chronoshopu podívat, tak mi přišlo, že v porovnání s jinými modely ocean je z mnohem tenšího plechu. Tak jsem požádal o objednání nového kusu od výrobce a spona je o něčem jiném..plech má snad dvojnásobnou tloušťku a působí víc jako vysoustružená (asi byl skladem starší kus) Upraveno 20. března 2017 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 docdan- moc pěkná chrona, to se musí nechat ( je k nim i tah? ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Já musím potvrdit, že nová spona je hezčí a podstatně bytelnější (alespoň na mých OVR). Když jsem se na ně byl v chronoshopu podívat, tak mi přišlo, že v porovnání s jinými modely ocean je z mnohem tenšího plechu. Tak jsem požádal o objednání nového kusu od výrobce a spona je o něčem jiném..plech má snad dvojnásobnou tloušťku a působí víc jako vysoustružená (asi byl skladem starší kus)Přesně a platí to i pro titan? Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 docdan- moc pěkná chrona, to se musí nechat ( je k nim i tah? ).Který myslíš ty co mám na sobě já nebo pejsek? Ty co má pejsek mají tah, ty co já nemají. Peggca je na tom proste lip má dražší a může kombinovat 3 barvy lunety a tah, gumu a kůži a různé spony. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Prostě mi jeden kus chybí a nevím čím to doplnit chtěl jsem sehnat Steinhart Mach1 ale nynější obdoba Ocean 2 chronograph se mi tolik nelíbí a Mach1 nesezenu. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Nenahral s k tomu obrazek Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jinak ta spona.....jde to špatně nafotit. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Tady je detail spony na novych OVR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Já taky přidám sponu. Tentokráte titanovou z Oceanů 500. Tenká se mi nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 S extenzi souhlasim, cekam na ni tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 OVR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 21. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Vycházková. OV Legacy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Dnešní pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 U obou modelů je spona rozhodně ze silnějšího plechu než sem měl na hodinkách předloni. Ale extenzi tam dát už konečně mohli.Z Chronoshopu mi odepsali, že o žádné masivnější či nové silnější sponě nic nevědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Dnešní pracovní Super nato. Máš to vychytaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Z Chronoshopu mi odepsali, že o žádné masivnější či nové silnější sponě nic nevědi Mě napsali to stejné...když sem tam byl, tak sem si všiml, že vystavený kus má sponu tenší než ostatní oceany, tak sem jim psal, jestli jde spona vyměnit..na to mi odepsali, že sou všechny spony stejné..tak sem je požádal, aby mi přesto objednali u výrobce nový kus a přišel mi model už s tou silnější sponou (viz fotky spony výše) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Děkuji, zajedu tam tedy taky, doufám že u tý silnější spony zmizelo to cvakání při položení ruky třeba na stůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Vypadá to že je silnější, zajedu tam a porovnám. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Tak tady jsou moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se