lordsoft Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Já je mám na ruce takto Zustante u 42, mate na to ruku. Hodinky jsou dost nizke a u 39 se bojim, ze na ruce nebudou videt.O tom tahu na 39 vim, jsem s chronoshopem v kontaktu :-). Ty jo, kuncaku, asi mas pravdu. Takto to vyzera tak zvlastne. No nic, ponosim a uvidim ci si zvyknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Takže já se svejma 20-22 cm mám na 39 taky zapomenout?. Taky furten nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Takže já se svejma 20-22 cm mám na 39 taky zapomenout?. Taky furten nevim.S tim na ne ani nepomyslej :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 S tim na ne ani nepomyslej :-).Nojo, ale suby maj 40 a jsou mi ok, ale je pravda že maj jiný pouzdro no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Nojo, ale suby maj 40 a jsou mi ok, ale je pravda že maj jiný pouzdro no.Taky jsem si vystacil ze starejma expama II, taky 40. Ale u steinu mi to prislo pri zkousce na ruce fakt malo ( a komplikace gmt to asi nezachrani, zkousel jsem klasiku ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Se to nezda, ale tvar pouzdra a ten milimetr udela dost.. Navic u steinu 39 je to podle me dane i tvarem lunety, ktera je takova zaoblena do stran az buclata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Pořád mě baví. Upraveno 23. října 2018 uživatelem cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ty je ještě máš? Vypadají pořád skvěle. Jsem rád, že tě neomrzely. Je vidět, že skončily v dobrých rukou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ty jen tak někam nepůjdou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Dnes sa v praci nejdem pretrhnut.. A ten modry sa mi zda byt celkom fajn Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 pekna pohodicka Igor.....stajny tiez fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Ma uz tady nekdo ten novej " dzubili" tah? Kdyby ano, pls par fotecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Dnes sa v praci nejdem pretrhnut.. A ten modry sa mi zda byt celkom fajn Sent from my iPhone using TapatalkPekna kombinace, obcas se mi po nich zasteskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 No to ti verim - stale mi robia radost, kvoli nim skoro nic ine nenosim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Sice jsou to velké cibule, ale ten sunburst sandwich ciferník s černou lumi je dokonalý (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Novy kanvas od Aliho... celkom sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Nakonec proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) kdyby bylo po mém, měli to zkopírovat jako davosa včetně tvaru a velikosti pouzdra. 40 by byly nej. Jinak zpracování se nedá vytknout vůbec nic, absolutně na jedničku. Leštěná zubatice proti broušeny na 42 je pastva pro oči, opticky lip navazuje pouzdro na ochranu korunky, spona je pěkně dotažená, zkosená, má leštěný hrany. Na ruce vypadaj prťavý, ty fotky zkreslujou, pak sem hodim jednu u zrcadla, ale ne tak prťavý, aby to bilo do očí. Velikost, výška i váha, tvar a rozměry tahu a spony křičí do světa pohodlnost až na prvním místě. Ruku mám teď 20, v létě i 22. Prostě kvalita za dobrý peníze, ale pro emoce běžte jinam. I tak mě těší na ruce. Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 To rád věřím. Před časem jsem je zkoušel a líbily se mi moc. Co to dýnko, není ostrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se