Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Dnes se nechávám vozit a je to super sedět na místě, kde není volant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Vidim tu krecovitou ruku a domyslim nohy brzdici s ridicem :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ale prdlačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Takže už druhý tyden v kuse na vteřinu přesně. To celkem ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Takže už druhý tyden v kuse na vteřinu přesně. To celkem ujde.Hlavne ze z nich mas stale radost. Ja ty sve nesleduju tolik, ale bude to neco podobnyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Hlavne ze z nich mas stale radost. Ja ty sve nesleduju tolik, ale bude to neco podobnyho.Ja je sleduju jako každý jiny co mam chvilku. Pak úplně prestanu a minuty pro mne nejsou problem. Každopádně radost se nedostavila a už nedostaví. Ani je nenosim. Válej se v krabici a půjdou do natahovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ja je sleduju jako každý jiny co mam chvilku. Pak úplně prestanu a minuty pro mne nejsou problem. Každopádně radost se nedostavila a už nedostaví. Ani je nenosim. Válej se v krabici a půjdou do natahovace.Aha, tak to je blby. Ja uz taky z novejch nemam takovou radost jako na zacatku ( vyjimka je limitka jen pockej, ac jsem je na ruce nemel, mam z nich velkou radost ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jak to?Jsem prepracovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 To ani náhodou, s tou jsem byl vždy spokojenej. Nemám žádnou špatnou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Demone, po Vanocich bude klid, sednes si v klidu, kouknes na ne a radost prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Aha, tak to je blby. Ja uz taky z novejch nemam takovou radost jako na zacatku ( vyjimka je limitka jen pockej, ac jsem je na ruce nemel, mam z nich velkou radost ).ja uz jsem uplne v loji... mne uz se prakticky nelibi zadny hodinky... snad jedny jediny... Suby... ale dat 200k za hodinky se mi nejak prici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Neděle, až do vanoc jedinej volnej den v tejdnu, takže nakupy, návštěvy, zas žádnej relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WendysCZ Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ahoj, jsem tu nový a chtěl by jsem přidat nějaké fotky. Poradí někdo? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ahoj. Klikni na "Použít rozšířený editor" vpravo dole a pak na "Klikněte pro připojení souboru", označíš obrázek na disku a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WendysCZ Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak zde přidávám fotky, mých prvních automatických hodinek Steinhart OC1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Na první fotopříspěvek moc pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Máš to pěkný, gratuluju Ty moje nechtěj do světa, tak sekaj latinu v podobě absolutní presnosti. Teda takhle jsem ještě nikdy neváhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se