Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxipesfik
Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

Dá se samozřejmě najít. S tím si ale musí dotyčný pohrát.

Upraveno uživatelem maxipesfik
Odesláno

Ty citizeny jsou super i nazivo, muzu rozhodne doporucit. Kdyby na me nebyly velke, tak uz jsou doma.

Jinak byt tebou, tak bud jdu do poradneho homage jako jsou ty Dievas a nebo bych se na podobnost vykaslal a sel do neceho originalniho jako treba ty Citizenky nebo Magrette. Zbytek je takovej kockopes.

Odesláno

Souhlas s Andym, Citizeny vypadají fakt skvěle a dostaneš za své peníze i alespoň trošku originality, byť inspirace je jasná, o tom žádná, ovšem pojali to v celku pěkně a ne jen jako totální okopírování.

Jinak ty Magrette Dual time jsou vážně krásné, nemít ty své, tak by to byl jeden z vážných adeptů i u mě.

Odesláno

Děkuji Maxipsovi za mnoho inspirace... ty poslední jsou parádní ale GMT nemám rád protože to nevyužiji a většinou je to pro mě rušivý element... ale modré ručky miluji :)

Odesláno

Ty precisty jsou na zivo skvele, jedny tu na foru jsou. Snad se majitel neurazi, kdyz sem hodim jejich zivou fotku (fotka moje, hodinky ne )

ca0394fdef2a399a932798c5d66ddd92.jpg

2ba5bac613c5699f934c7c96104abe7f.jpg

Ruka trpaslici, 16,5cm. Pokud jsou k sehnani z ebaye, nevahal bych.

U tech Citizen je nejvetsi inspirace asi to ucho. Pouzdro a cifr jsou dost odlisne, pusobi originalne. Navic je to s inhousem, kdo to dnes ma

Odesláno

Já si k těm Seikám jen dovolím poznamenat, že jsou menší (mají 38mm) a pokud by se je Krytenovi vůbec povedlo sehnat v rozumném stavu, tak se velmi pravděpodobně nevleze do limitu. Ale jako rozšíření obzorů dobrý.

Odesláno

není dlouhodobě k dispozici, píšou

Ahoj zkus nejaky internetovy zdroj jako ebay treba, ja je tam take hledal a nasel jsem je za cca19K se zeleznym tahem a s kozenym reminkem nebo co to bylo cca 16K ale nemam dostatek zkusenosti s timto tipem obchodu tak jsem si je nakonec neobjednaval :(. Drzim palce pri lovu, ty citizeny jsou opravdu krasny dle meho nazoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...