Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je krasa, voda nádherna, uplne z toho boardu srší rychlost ... ja mám už týždnový absťák

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

• po měsíci...
  • Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přátelé, dobře se podívejte, kde kolega Ajaj pádluje. Myslím, že pokud bychom chtěli uspořádat nějaké větší setkání (nápověda: konferenci), určitě by ve svém okolí našel vhodné prostory ....

Odesláno
před 12 hodinami, Bert napsal:

Přátelé, dobře se podívejte, kde kolega Ajaj pádluje. Myslím, že pokud bychom chtěli uspořádat nějaké větší setkání (nápověda: konferenci), určitě by ve svém okolí našel vhodné prostory ....

Jojo, ňáká konference už tu proběhla, jen si nějak nemůžu vybavit co to bylo za pacienty...

Odesláno

Já vím, je to trochu mimo paddleboard, ale dnes se mi podařilo zlomit kajakářské pádlo. Aneb, Berte, příště Ti nesmí ten eskymák trvat tak dlouho, blbejch šutrů je u dna spousta ....

Odesláno

Borci, jednoduše. To jsem takhle blbě přečetl vodu na jednom rozbořeným jezu (Enns pod Schladmingem), a ocitl jsem se xichtem dolů. No,  a než jsem z toho vyeskimoval, tak jsem to pádlo zlomil o šutr, co číhal dole. Přesně na žerď ... 🙂

Odesláno
před 15 hodinami, Bert napsal:

Borci, jednoduše. To jsem takhle blbě přečetl vodu na jednom rozbořeným jezu (Enns pod Schladmingem), a ocitl jsem se xichtem dolů. No,  a než jsem z toho vyeskimoval, tak jsem to pádlo zlomil o šutr, co číhal dole. Přesně na žerď ... 🙂

Ok ok, takze kdyz zrekapitulujeme fakta -

- udelal‘s U-turn spatnym smerem

- jak‘s byl dole, tak’s nekam na dne narval padlo mezi sutry a zlomil ho

- s kusem klacku v ruce si obratil necky spravnym smerem k slunci

Z toho mi vychazi jedina logicka otazka - proc si to padlo vubec lamal nejakym pokusem o otoceni, kdyz ho k ty otocce vubec nepotrebujes?

No nic, tak ja zase jdu....

Odesláno

Na epické výjazdy po pobreží Hvaru nemam dost času, a popravde vlny aj vietor sa tu často menia tak si až tak neverím na dlhsie trasy

Tak aspon par krat denne 1-2km

Jazdi ale i starsi syn(11) aj manzelka ked je pokojna voda, spokojnost na rok mozno kupim jeden obratnejsi/kratsi pre syna

d998486e646bc9779410bc0f95a97f13.jpg916f00e3bcff66c72877fa26872b4302.jpg

Seiko & Hamilton

a3c447bd4c022110a12cf24e76a4c998.jpg

Odesláno

@ajaj dik, ked je kludna voda tak je to na mori po pobrezi fajn. Dnes som to vychytal, voda kludna, mierne pod mrakom tak na mna od zaciatku nepieklo a na pohodu som si pojazdil.
a498632ef6b9173df2e871663086d267.jpg36762d5b9ca72c1c086493314774d2f5.jpg2fe56478c4df3304f570896a9955e9aa.jpg3bde6af79a063b4a478360f78be590e8.jpg8f5947934a46741ebb87de63e88cabeb.jpg06195a8668b7a6f86c555b157fb6fbd3.jpg

Seiko & Hamilton

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Krasny to dneska bylo. Posledni hodinu uz trochu tahalo rameno, ale zase sel vitr do zad.....proste parada

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...