Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Airsofťák je takovej ten dobrovolnej voják s kuličkovou pekelně drahou automatickou zbraní, kterej se sdružuje a bojuje s ostatníma podobně zatíženejma chlapama v lesích v plné zbroji. Můj syn je taky podobně postižen, proto vím o co de :)))

Odesláno

Airsofťáci jsou slabší odvar zbytku "zbraňařů", ale neodsuzuju je. a k těm F- pokud se ti líbí, proč ne?

Dobrá cena, zvučná značka, sice pro mě ukecaný ciferník a designově složité vzezření, ( oko si neodpočine) jinak souhlas.

Odesláno

Jerrys má pravdu :D je to postižení a i ten popis sedí. V podstatě je to jako peintball, akorát ty flinty jsou hezčí (na metr je ani profík nerozezná snadno od pravejch), míň to bolí a dá se to provozovat na více místech.

Odesláno
  PanzerBear napsal:
ale no zas tak hrozny to neni. ja jako dite jsem ty skopcaky mydlil kolem baraku taky o sto pero. Anebo policajti a zlodeji, taky podobna hra, hlavne ze se strili.

ano jako ... jako dite, v tom je ten zasadni rozdil, to je klasicke rozdeleni dobra a zla

Odesláno

> steel

chápu, jste asi pacifista, ale to je právě ono. Já totiž taky. Už jsem viděl, co taková věc dokáže udělat a to nemusím koukat na CNN. Střílím závodně z ostré zbraně, tzn - sport. Chodíme s kamarády po sobě střílet plastovými kuličkami, ale taky je to sport. Po celodenním sezení v kanclu znám jen málo zábav, kde člověk jednak běhá, jednak přemýšlí a ještě k tomu je na čerstvém vzduchu :)

Odesláno

Abych se zastal Jeremy:

Je málo sportů, kde se člověk tak zklidní a oprostí od jiných starostí a aktivit, jako je střelba!!

Ať je to air, nebo otrá, pořád je to zbraň a normální člověk k ní tak přistupuje.

Nevěřím pacifistům. Jedí maso? Většinou jo, takže zabíjí, nebo nechaj za sebe zabíjet jiné.

Pryč od tohoto tématu!!!

A jinak pro znalé- Colt 1911 A1!!! Co je víc??

Odesláno

po celodennim sezeni v kanclu chodim na squash :-) tam se za hodinku vyridim, na vic stejne nemam cas; k tomu pacifismu (kdyz to chcete tak nazyvat) - je to muj postoj od roku ´88 kdy jsem musel absolovovat zakladni vojenskou sluzbu - vetsi kretenismus jsem asi od te doby nevidel a nikdo by me neprinutil natahnout na sebe nejaky vojensky hadry a vzit do ruky kver; jinak nechapu co by mel pacifismus spolecneho s vegetarianstvim, chapal bych to jako divne v kanibalske spolecnosti to ano to bych byl vydedenec :-)

Odesláno

Je to věc názoru. Zbraň může zabít, to ano. Jestli zvíře nebo člověka.. tam já vidím střet.

Já to vidím jinak hodinky jsou krásný kus mechaniky ( fyziky) ale to zbraně taky. Mechanický proces spojený s chemií... nechme toho.

Odesláno

to Radimk: Ptáš se co je víc? Možná můj SW 686 357 Mag. Klasika jako ta Tvoje 1911 to neni, ale jsem s ním moc spokojenej =) . Uplně s tebou souhlasím. U zbraní jde taky o technické zajímavosti.

Odesláno

pánové, s tím dělením světa na "pacifistický" a "hrdlořezný" tvory jste vedle jak ta jedle - mam důkaz, že existuje HYBRID ! :

- kolega z práce taky pěstuje airsoft, tuhle prej ležel po zuby ozbrojenej, travou celej obalenej někde v lese, připraven "kuličkama" povraždit vše živé, když se znenadání objevila kousíček od něj stará bába - houbařka. Chudákovi se jí zželelo a tak neměl to srdce sebou pohnout, aby ji nepřivodil infarkt (a přes časově-taktickou ztrátu vyčkal, než se osoba vzdálí).

Jednoznačně z toho plyne poučení, že ten člověk je živoucím příkladem obého v jednom... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...