JanNovakJan Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 10:38, ivolgin123 napsal: Kdyby jste mel 80 litru, co by jste si koupil?Osobně bych koupil to, co mně udělá radost a cenu neřešil. Stejně s tím na nikoho dojem neuděláš, 99% lidí o hodinkách ví prd (kdyby ti šlo náhodou o toto) a taky není úplně pravidlem, že čím dražší, tím lepší a kvalitnější (jestli to bereš takto). Prostě si něco vyber dle vlastního vkusu, hoď to sem jako tip a nějakého zhodnocení se pak nepochybně dočkáš
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Diky za tip. Seika mam moc rad, ale za ty prachy chci Svycary.
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 10:51, JanNovakJan napsal: Osobně bych koupil to, co mně udělá radost a cenu neřešil. Stejně s tím na nikoho dojem neuděláš, 99% lidí o hodinkách ví prd (kdyby ti šlo náhodou o toto) a taky není úplně pravidlem, že čím dražší, tím lepší a kvalitnější (jestli to bereš takto). Prostě si něco vyber dle vlastního vkusu, hoď to sem jako tip a nějakého zhodnocení se pak nepochybně dočkáš Diky za zpravu! Prave, neumim poznat kvalitu, treba i za nizsi cenu, hned bych po ni sahl. Nejsem moc odbornik ma hodinky, ale spis se mi jedna o to: Koupit starsi tip od Zenithu, nebo IWC a nebo nove Orisi, ale jen se ETA kalibrem. Do ceho by jste sel Vy? Vim, ze hodinky jsou hlavne o osobnim vkusu, koupit si pekne hodinky, ze, ktere se mi libi...
swa Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Říkáš, že se Ti líbí TH Carrera, tak co takhle https://www.hodinky-koscom.cz/cz/tag-heuer-cv201aj-fc6357
JanNovakJan Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Můj vkus jde směrem k jednoduchosti (chrona apod. nejsou mým šálkem kávy), tak buď Steinhart v titanu se strojkem ETA TOP https://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium nebo Traser s ETA Elabore https://www.chronoshop.cz/traser-classic/traser-classic-automatic-master , případně nějaké Tissot a Certina s Powermatic 80 a COSC. Ale to je skutečně ryze individuální, co si kdo vybere
wizard-ov Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Za 80k, nové a mimo Tebou vybrané značky bych se zaměřil na Longines, Eterna, Oris, Sinn, pokud chceš větší exotiku tak Ball, Grand Seiko, Damasko
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Jo, ty Trasery jsou krasny, i ty Steiharty jakoby submariny jsou krasny, libi se mi podobny - Glycine Combat, se zelenou lunetou, ty jsou uzasny. Priznam se, ze me spis imponuji ty chronography, ale prave, ze existuji vyjimky. Jeste jednou dekuji za tipy!
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 11:12, wizard-ov napsal: Za 80k, nové a mimo Tebou vybrané značky bych se zaměřil na Longines, Eterna, Oris, Sinn, pokud chceš větší exotiku tak Ball, Grand Seiko, Damasko Z techto znacek me jednoznacne imponuje jen Oris, mozna Longines. Prave se Vas chci zeptat. Proc treba za ty prachy nekoupit starsi Zenithy El primero, napr., ktere maji svuj kalibr, nebo IWC Flieger? Vami zminene znacky maji vesmes ETA strojky... Proc se zamerujete na ty znacky? Diky za odpoved!
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 11:03, swa napsal: Říkáš, že se Ti líbí TH Carrera, tak co takhle https://www.hodinky-koscom.cz/cz/tag-heuer-cv201aj-fc6357Diky za tip, no jsou vazne hezky, uvidime :-)
ivan_989 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Chod do nejakej predajne a skusaj to postupne na ruke. Uvidis, ze to je nieco ine ako obzerat obrazky
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Taky velka pravda. Asi vtrhnu k Hanakovi zitra a zamestnam pani asistentky na cele odpoledne :-)
colommbo Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Hodinářství Matouš v Mikulandské nabízí za tvou cenu poměrně zajímavé starší šafky... Upraveno 19. března 2017 uživatelem colommbo
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Jj, diky, vim o nich, vim o nich. Pana Matouse znam osobne, obcas tam zajdu, kdyz jsem v Praze... Libi se mi tam vic hodinek z jeho nabidky...
colommbo Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Prostě si vyber/pořiď něco, co tě zaujme a udělá ti radost a pak nás tu všechny překvap...
warann Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 8:28, ivolgin123 napsal: Takhle, nevim, zda koupit Orisy BC4, to je jedna moznost, nebo zainvestovat vic a koupit IWC Flieger, nebi Zenithy el primero. Zeptam se, z hlediska hodnoty. Orisy maji ETA 7750, zatimco IWC i Zenithy maji vlastni kalibry, co je pro me lakave, jsou to velice kvalitni stroje. Takze, koupit nove Oris, bud BC4, nebo GT, nebo koupit IWC, nebo Zenith. Popripade rad uvitam vase nabidky, ktere maji blizko temto vyse uvedenym. Jeste je jedna moznost, ktera me neda spat a to je Tag Heuer Super Proffesional, proste ty hidinky me chytly a nepustily, neco na nich je..., nadcasovost. Diky moc pratele! Já jen aby nedošlo k mýlce, ty IWC mají samozřejmě taky "jen" modifikovanou ETU. Nicméně mně se líbí. Btw nějaký tuším byly (jsou?) tady v prodeji. Jo a pokud jde o ty Zenithy, co máš konkrétně na mysli? Jako který model přesně, či konkrétní kus třeba na Chrono24?
colommbo Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 O "jen" modifikované ETĚ v těch šafkách jsem nevěděl, skoro bych řekl, že je to trochu škoda... Dík za info!
warann Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 viz třeba tady,http://calibercorner.com/iwc-caliber-7922/
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Myslel jsem, ze IWC Fliegerchronograph maji svuj kalibr.... Libi se jeste Zenith El Primero Rainbow za 68000,- z roku 1999, jsou na Chrono24. Je mi jasny, ze novy Zenithy i IWC jsou uplne nekde cenove, ale i kvalitou, vetsinou maji svoje strojky, coz se o drtive vetsine Orisech, Tag Heuerech, Longinesseech, Eternach nebo Glycinech rict neda. No, stejne asi pujdu do tech Orisu BC4 chrono, ty cerny, nebo do Oris GT...
warann Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 13:08, ivolgin123 napsal: Myslel jsem, ze IWC Fliegerchronograph maji svuj kalibr.... Libi se jeste Zenith El Primero Rainbow za 68000,- z roku 1999, jsou na Chrono24. Je mi jasny, ze novy Zenithy i IWC jsou uplne nekde cenove, ale i kvalitou, vetsinou maji svoje strojky, coz se o drtive vetsine Orisech, Tag Heuerech, Longinesseech, Eternach nebo Glycinech rict neda. No, stejne asi pujdu do tech Orisu BC4 chrono, ty cerny, nebo do Oris GT...S touhle premisou bych opravdu pracoval opatrně.
ivolgin123 Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 V 19. 3. 2017 v 13:03, warann napsal: viz třeba tady,http://calibercorner.com/iwc-caliber-7922/Diky! Tak to jsi me vytrel zrak, o tom jsem taky nevedel, tim padem pro me tyhle hodinky za tu cenu zraceji svoji pritazlivost... Jeste se mrknu na ty El Primera Rainbow, jak to tam maji...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se