Návštěvník dabelM Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Zatím není nikde vidět jejich více načančaných fotek. Asi z nich chce Omega udělat těžkou podpultovku, ale na Speedy Tuesday fakt nemají
Kid_A Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Vidím, že jsem udělal moc dobře, že jsem Kida připravil o předposlední model. Už teď je to legenda. teda tah jim sedne:-))
Kid_A Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 (upraveno) jako tyhle se vám líbí? moc ne:((( Upraveno 25. března 2017 uživatelem Kid_A
huhu4d Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 je to take skarede ze to je az pekne. nemuseli by byt zle, su tske trochu "ine". treba pockat ake budu nazivo...
Kid_A Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 (upraveno) Takovy JLC Geophysic trochu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2017 uživatelem Kid_A
Micey Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 No, par rozdilu tam vidim.. treba ze JLC jsou krasny a ty Omegy hnusny:)
huhu4d Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 boha cim viac na to pozeram tym viac sa mi tie railmastery pacia.
Vajt Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Já ty zažloutlý indexy nechápu. Doprdele, že je něco ve stylu retro přece neznamená, že to uměle ostařim.Šunkovej salám vzor 1974 se taky prodává čerstvej a ne zelenej...Moje rec. Hrozne me to irituje uz Tudoru BB. Ale jinak dobry, hlavne konecne normalni velikost Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
skalis Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Non-limited Railmastery nemaji sroubovaci korunku, dalsi negativum vedle vzhledu Upraveno 26. března 2017 uživatelem skalis
Seamaster Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 A proc by ji mely mit? Jsou to Railmastery. Omega umi i 150m bez sroubovaci korunky, takze neco asi preci jen snesou. A aspon maji jako jedine rozumnou vysku, ze to neni stavene jako potapky.
Liqid Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Non-limited Railmastery nemaji sroubovaci korunku, dalsi negativum vedle vzhledu Já to beru jako výhodu, na plavání si mechaniky stejně neberu. A od doby co jsem u bondovek platil opravu šroubovací korunky dávám přednost klasické konstrukci.
Návštěvník dabelM Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Par fotek a informací z prodejního programu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AdaMoss Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Za sebe musím říct, že ta trilogie mě až tolik nenadchla. Jestli má být Omega na BW2017 trhák, tak to bude asi celkem nuda :-).
McLenin Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Mne sa strašne páčia nové Aqua Terra zdroj: Ablogtowatch
Kid_A Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Jo, tohle je moc pekne!!! Jake maji parametry?
patprom Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Taky bych je asi dokázal nosit :-)
tedwine Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Podla mna su peckovne, snad sadnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McLenin Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Jo, tohle je moc pekne!!! Jake maji parametry?Obojstranný AR, 41mm, co-axial 8800 alebo 8900. Na fotke je 41mm steel verzia, ale v sedna golde sú luxusné tiež. Budú od júla dostupné a cena by mala byť niekde okolo 5000Chf.Fakt nad nimi uvažujem ak vydržím do zimy nic nekupovat a dosetrit...Tie oranžové detaily sú na leto ako robené.
warann Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Jo, tohle je moc pekne!!! Jake maji parametry? Obojstranný AR, 41mm, co-axial 8800 alebo 8900. Na fotke je 41mm steel verzia, ale v sedna golde sú luxusné tiež.Budú od júla dostupné a cena by mala byť niekde okolo 5000Chf.Fakt nad nimi uvažujem ak vydržím do zimy nic nekupovat a dosetrit...Tie oranžové detaily sú na leto ako robené.Tady je o tom ještě nějaký povídání :-) https://www.hodinkee.com/articles/omega-seamaster-aqua-terra-master-chronometer-introducing
brownwld Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Jeste dalsi clanek, info nic moc novyho, ale aspon nejaky fotky zase https://www.watchcollectinglifestyle.com/home/baselworld-2017-omega-1957-trilogy-60th-anniversary-limited-editions-seamaster-300-railmaster-speedmaster-1957-live-pictures-hands-on-price
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se