Micey Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Jestli je tohle pravda a je to nova ne-limitovana edice, tak to se teda podle mne moc nepovedlo. Limitka je ale bozi. Tyjo to sou hnusný hodinky:D Ta limitka je boží, no. Ale invence teda přesně 0, moc sympatický mi to neni.
kloubik Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Souhlas. Limitka reedice fajn, je to limitka. Ale jinak jsem cekal nove moderni railmastery bez patiny, s odkazem na predchozi design ale v modernim havu. Tohle je strasna preplacana patlanice z kazdyho neco, vcetne pouzdra.
brownwld Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tyjo to sou hnusný hodinky:D Ta limitka je boží, no. Ale invence teda přesně 0, moc sympatický mi to neni.Myslis ze investice u limetek Railmasteru je nula nebo u vsech 3modelu? Ja bych se teda divil, kdyby to nahoru neslo...
brownwld Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Invence:)Bez komentare...Se musim naucit cist, no
Toom Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Vidím, že jsem udělal moc dobře, že jsem Kida připravil o předposlední model. Už teď je to legenda.
Návštěvník dabelM Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Jsem zvědav naživo...ale speedy tuesday je hezčí nez tahle limitka..uz mi to přijde že se limitky vzdaluji vic a vic od klasiky.. teda za me je tohle docela zklamaniTak by to snad nemuselo v oceli bejt tak špatný.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 (upraveno) [ Upraveno 23. března 2017 uživatelem brownwld
tenge Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tak by to snad nemuselo v oceli bejt tak špatný....Nevidel jsem detailni foto ale prijde mi to jako natisteny dial, cifr bez struktury proti klasickým moonum.
Kristian.nov Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tady nějaký živý fotky... Trochu mě ta touha opouští... https://instagram.com/p/BR-jE3slVGG/
methlo Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tie moony mi pripadaju cirkusantske..
ensi Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 By mě zajímalo kdo vymyslel, že u toho setu budou tisknout číslo přímo na ciferník...
bandicoot Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Já ty zažloutlý indexy nechápu. Doprdele, že je něco ve stylu retro přece neznamená, že to uměle ostařim.Šunkovej salám vzor 1974 se taky prodává čerstvej a ne zelenej...
sashator Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tak když jsem to dneska pořádně všechno zkouknul, tak se mi paradoxně začaly hodně líbit nelimitovaný Railmastery- ten broušenej cifr je povedenej, jsou to takový nenápadný hodinky a to se mi na nich líbí. Vintage kolekci zatím nemá smysl moc komentovat- vypadaj dobře, ale trochu naleštěně, uvidíme naživo...a Apollo limitka se mi taky líbí, kolotoče já rád...a souhlas s ensim- číslo přímo na cifru u toho setu není moc povedenej krok
blackhead Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Mne se take ty nonLE raily libi, jen se obavam tloustky ...
martar Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Nevidel jsem detailni foto ale prijde mi to jako natisteny dial, cifr bez struktury proti klasickým moonum.Jasně, že je to natišt?ný dial s aplikacemi (indexy)... je to ZrO2, stejně jako u PO nebo 44mm "Moonů". Tam taky Omega zahloubená pole subdialů neumí a imituje je aplikovanými kolečky kolem subcifrů na trojce a devítce... akorát tady jsou subcifry tak blízko, že by aplikovaná kolečka vypadala blbě, tak subcifry jen natiskli. Edit: typo Upraveno 24. března 2017 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se