Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli je tohle pravda a je to nova ne-limitovana edice, tak to se teda podle mne moc nepovedlo. Limitka je ale bozi. 

Tyjo to sou hnusný hodinky:D

Ta limitka je boží, no. Ale invence teda přesně 0, moc sympatický mi to neni.

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Souhlas. Limitka reedice fajn, je to limitka. Ale jinak jsem cekal nove moderni railmastery bez patiny, s odkazem na predchozi design ale v modernim havu. Tohle je strasna preplacana patlanice z kazdyho neco, vcetne pouzdra.

Odesláno

Tyjo to sou hnusný hodinky:D

Ta limitka je boží, no. Ale invence teda přesně 0, moc sympatický mi to neni.

Myslis ze investice u limetek Railmasteru je nula nebo u vsech 3modelu?

Ja bych se teda divil, kdyby to nahoru neslo...

Odesláno

Vidím, že jsem udělal moc dobře, že jsem Kida připravil o předposlední model. Už teď je to legenda.

Omega_Railmaster_05_12_14_a_800_zps3c531

Návštěvník dabelM
Odesláno

Jsem zvědav naživo...ale speedy tuesday je hezčí nez tahle limitka..uz mi to přijde že se limitky vzdaluji vic a vic od klasiky..

teda za me je tohle docela zklamani

Tak by to snad nemuselo v oceli bejt tak špatný....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak by to snad nemuselo v oceli bejt tak špatný....

Nevidel jsem detailni foto ale prijde mi to jako natisteny dial, cifr bez struktury proti klasickým moonum.
Odesláno

Tak když jsem to dneska pořádně všechno zkouknul, tak se mi paradoxně začaly hodně líbit nelimitovaný Railmastery- ten broušenej cifr je povedenej, jsou to takový nenápadný hodinky a to se mi na nich líbí. Vintage kolekci zatím nemá smysl moc komentovat- vypadaj dobře, ale trochu naleštěně, uvidíme naživo...a Apollo limitka se mi taky líbí, kolotoče já rád...a souhlas s ensim- číslo přímo na cifru u toho setu není moc povedenej krok

Odesláno (upraveno)

Nevidel jsem detailni foto ale prijde mi to jako natisteny dial, cifr bez struktury proti klasickým moonum.

Jasně, že je to natišt?ný dial s aplikacemi (indexy)... je to ZrO2, stejně jako u PO nebo 44mm "Moonů". Tam taky Omega zahloubená pole subdialů neumí a imituje je aplikovanými kolečky kolem subcifrů na trojce a devítce... akorát tady jsou subcifry tak blízko, že by aplikovaná kolečka vypadala blbě, tak subcifry jen natiskli.

Edit: typo

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...