Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To je nějaká novinka z Baselu? Na Nomos webu ani zmínka...

edit: Aha, odpovím si sám: Jo. 

Upraveno uživatelem Tea
Odesláno

Proc, proboha proc tohle delaji? Vzdyt to je totalni paskvil... Uz stavajici nova produkce je trochu na hrane designu hravy vs. infantilni. A timhle se jasne preklopili do te horsi polohy navic s konotacema do kopirovani cizich designovejch motivu. Asi slusnej matros...

Odesláno

Nemyslel som si, že to niekedy napíšem, ale za mňa fakt palec dolu. Mám dvoje Nomosy a ešte pred tromi rokmi som im ohromne fandil, no každým rokom fandím o niečo menej... Úplne by mi stačilo, keby hodinky s kalibrom, ktorý predstavili pred dvomi rokmi mali čakačku kratšiu, než pár mesiacov.

Odesláno

Půjdu asi teda proti proudu, ale mi se líbí. Sice mám mnoho jiných favoritů a na Nomos asi nikdy nevýjde řada, ale někdo mi je dát, tak je nosím a s radostí :)

Odesláno

Ten podivny virus silenstvi, ktery se projevuje u Jorga Schauera ze Stowa uz asi 3 roky, ocividne letos preskocil i na jeho byvale kolegy z Nomos.

Odesláno

Hruza to neni, ale klasicke Club jsou urco lepsi.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mne sa pacia. Menej sice ako klasicke Cluby, ale pekne su. Ako velke plus vidim pouzitie luminovy, co mi pri standardnych Cluboch chyba. Cena samozrejme tiez potesi.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...