Přejít na obsah

Vyber vysavace

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, vraby napsal:

Ahoj
Vybíráme new vysavač(pes) a volba asi padla na Miele C3 C&D nebo CX1 C&D a teď jestli sáček nebo bez? Já bych se přiklonil k sáčku. Nějaké vaše zkušenosti ? Na Miele pozitivní ohlasy co jsem tu četl. Případně nějaký tip na něco do 10t. 
Diky.

Miele viz. odkaz C3 máme pár let, dlouhosrstého pejska také 😁 Vysavač asi nejlepší co jsme měli, super vysává a uhlíkový filtr dělá divy, vysavač opravdu nesmrdí. Na druhou stranu stál šest když jsem ho kupoval, dnes kolem deseti a je smutné že jsem musel dokoupit náhubek na tvrdé podlahy za nemalý peníz, bez kterého to nešlo. Už se nám i rozbil, naviják šňůry se nějak hnul a vyrval uvnitř elektroniku. Servis Miele jak všichni pěli ódy? Jedna velká tragédie, horší jsem nezažil, v ČR levá ruka neví co dělá pravá a levné to taky není. Jak píšu, vysavačů jako takový je absolutní pecka, ale deset je upřímně dost, nevím co stojí tedy konkurence a nepřeju ti řešit servis 😅

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď na vánoce donesl Ježíšek Dyson V15s Detect Submarine. Mohu jen doporučit, čuměl jsem kolik bordela vytáhl z koberce po starém vysavači. Vytírání za mě funguje dostatečně.

Odkaz ke komentáři

Já se teda zeptám do pléna, jestli to je jen můj problém, ale u vás nejsou Dysony takový lagric? Myslím tím místa spojů na nástavce a trubky, protože minimálně ten náš má po roce a něco používání vůle jako prase...

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Trňák napsal:

Já se teda zeptám do pléna, jestli to je jen můj problém, ale u vás nejsou Dysony takový lagric? Myslím tím místa spojů na nástavce a trubky, protože minimálně ten náš má po roce a něco používání vůle jako prase...

Je pravda, že za ty kačky mě kvalita plastů překvapila ale od vánoc nemůžu soudit jak na tom budou spoje po roce užívání.

Odkaz ke komentáři

Právě, lidovka to zrovna není. Jako vysává to obstojně, zvlášť se psy doma je ten rotační kartáč super. Ale kvalita některých částí je zarážející. Teda zatím to drží, ale rozhodně bych na to nevsadil...

Upraveno uživatelem Trňák
Odkaz ke komentáři

Taky mám od Vánoc V15D Sub a musím říct, že vysávání skvělý, ale kvalita plastů mě překvapila tolik, že druhý den jsem šel do Datartu připlatit prodlouženou záruku... Stačí jen trošičku silněji chytit v ruce a plastiky zavržou až se bojim. 
PS co to vytírání? Ještě jsem nezkoušel tak jestli se mam na co těšit

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Marty223 napsal:

Taky mám od Vánoc V15D Sub a musím říct, že vysávání skvělý, ale kvalita plastů mě překvapila tolik, že druhý den jsem šel do Datartu připlatit prodlouženou záruku... Stačí jen trošičku silněji chytit v ruce a plastiky zavržou až se bojim. 
PS co to vytírání? Ještě jsem nezkoušel tak jestli se mam na co těšit

Vytírání je za mě srovnatelné s mopem. Když je něco zaschlého, musíš stejně na kolena ať máš mop nebo Dyson. Voda špinavá jako z mopu, takže to hodnotím kladně. Recenze na Submarine hlavici jsem si četl až po zakoupení a ty moc dobré nejsou ale u nás doma je spokojenost a lepší výsledek jsem od toho asi nečekal.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Marty223 napsal:

Používáš jen čistou vodu? Nebo přidáváš saponát či jinou chemii? Zítra vyzkouším a podělim se o zkušenosti. Respektive nechám vyzkoušet a budu sledovat :)

Píšou čistá voda, tak jedu jen to. Měl bych strach, že by tomu dala pěna zabrat. Má to i předehřev, tak tam napustím vlažnou ať s tím nemá tolik práce.

Nutno ještě napsat, že hlavní pokoje mám jen trochu plovoučky a jinak parkety. Lidi v recenzi si stěžovali na dlažbu. Tu ale doma mám jen v koupelně a ještě takový odstín dobrý na šmouhy, tak možná proto jsem spokojený. Uvidíš jak na tom budeš ty.

Odkaz ke komentáři

Když je řeč o vytírání, asi to není úplně k Dysonu, ale někdy od listopadu máme doma rotační mop od Karcheru a manželka si ho nemůže vynachválit. Má to pojezd, takže si ho jen vodí a směruje kam chce aby jel. Ukazovala to dvěma sousedkám a ty si ho hned objednaly, když si to vyzkoušely. 😀

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2024 v 22:03, cubic napsal:

Píšou čistá voda, tak jedu jen to. Měl bych strach, že by tomu dala pěna zabrat. Má to i předehřev, tak tam napustím vlažnou ať s tím nemá tolik práce.

Nutno ještě napsat, že hlavní pokoje mám jen trochu plovoučky a jinak parkety. Lidi v recenzi si stěžovali na dlažbu. Tu ale doma mám jen v koupelně a ještě takový odstín dobrý na šmouhy, tak možná proto jsem spokojený. Uvidíš jak na tom budeš ty.

Vyzkoušeno… první pocity jsou smíšený. Parkety fakt úplně bez problému dokonce ani s dlažbou neměl dyson problém. Ale… je to prostě jen na takovou pravidelnou “udržbu”. Jakmile je někde zaschlá kapka, třeba sladšího pití, tam by se mopem jen trochu přitlačilo, ale dyson si s tím prostě neporadí. A přitlačit se na něj nedá, protože by se rozložil na prvočástice.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Marty223 napsal:

Vyzkoušeno… první pocity jsou smíšený. Parkety fakt úplně bez problému dokonce ani s dlažbou neměl dyson problém. Ale… je to prostě jen na takovou pravidelnou “udržbu”. Jakmile je někde zaschlá kapka, třeba sladšího pití, tam by se mopem jen trochu přitlačilo, ale dyson si s tím prostě neporadí. A přitlačit se na něj nedá, protože by se rozložil na prvočástice.

Jak píšeš! Stejně bych do toho ale šel znovu pač lítat s mopem mě dost sere a toto mi nevadí.

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, cubic napsal:

Jak píšeš! Stejně bych do toho ale šel znovu pač lítat s mopem mě dost sere a toto mi nevadí.

Je pravda že stačí jen držet a nechat to šmrdlat. Takže kdybych měl uklízet já tak to jedu taky timhle… dokud to děla někdo jiny ať vezme mop😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...