Iggi Kali Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 za kolko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Je nějaká šance, že hodinky budou letos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Ahoj, mojí pozici v LE Classic přebírá @Radim01, ať se brzy dočká hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Kdyby někdo chtěl můj strojek na verzi Sniper, která je ještě víc v nedohlednu, než verze Classic, tak je volný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Má někdo kontakt na Straspola? Byl tady naposled v květnu, tak kdyby aspoň napsal naserte si, strojky zahodíme, nikdy se to realizovat nebude, ale proč z nás dělá blbce tolik let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Dám mu vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Je mimo Prahu. Až se vrátí, tak prý napíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Milí kolegové chronomagoři, Vývoj našich bronzek Classic je teď bohužel ve fázi opětovné tvorby ciferníků. Zdržení v předchozích krocích vzniklo hledáním tiskaře, který by ovládal tamponový tisk ciferníku, když původně domluvený člověk nakonec přiznal, že to nedokáže. Zajistil jsem nástřik ciferníků vyžádanou barvou a pak je odeslal na tisk. Jak víte, s výsledkem jsem byl spokojen. Tisk byl proveden perfektně. Bohužel mě při kontrole nenapadlo vybalit a zkontrolovat všechny kusy, což udělal až hodinář, který měl sestavit hodinky dohromady. Vyšlo najevo, že na některých cifernících jsou povrchové vady, drobné bublinky a nerovnosti, vzniklé zřejmě reakcí povrchového laku s podkladem. Asi bych si mnohých ani sám nevšiml, přece jen mi táhne třiapadesát a zrak není co býval. Ale lupa je neúprosná. Chvíli jsem se zabýval myšlenkou, že to přeberu, nechám ty dobré a v druhé serii tisku opravíme ty vadné. Jenže vada by se mohla projevit i se zpožděním a to nechci. Cílem nyní bylo najít fachmana, který ciferníky opět smyje a následně všechny práce na nich udělá sám. To se nyní podařilo a tak opět putují poštou. V mezičase jsem nakoupil lunety a tak máme už k výsledku vážně blízko. Děkuji Vám za Vaši trpělivost. Jsem prací ve svém oboru nyní tak zavalen, že čas na řešení této věci doslova kradu. Jak vidíte, na Chronomagu už aktivní nejsem. Důvodů je víc, ale pracovní vytížení je asi největší příčinou. Případné dovysvětlení situace rád poskytnu na čísle 608022521 – raději SMS, bývám v učebním procesu a ve studiích. Teď už tisk financuji sám, záleží mi na tom, abych věci dotáhl a nechci, aby vám z toho vznikla nějaká škoda. Zvládnem to, na to vemte jed ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Gunmane, to co píšeš bych fakt neudělal. nejsem ten typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Ahoj a šlo by prosím napsat i informace k sniperům. Zvládne to taky nový tiskař? Nebo se bude volit jiná cesta? Moc děkuji za případné info. S pozdravem David. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Guilt pleasure hereSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tak jsem zase tady. Nové ciferníky jsou jak mají být a zbývá dotáhnout armovák, vteřinovku a PVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Nepochybuji o tom, že tisk sniperů zvládne. Teď se ale soustředím ba tyhle a jsem rád, že jsme s tím hnuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Super, popojedem !!!!! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2024 Pánové dovolím si jen upravit seznam. Senior 1949 mi přenechal Sniperky (dzerik1). Jistě potvrdí. Děkuji. Prim Sport 2 Daydate Sniper 1) Straspol (12) strojek zaplacen 2) Corwin (7) strojek zaplacen 3) Gunman (9) strojek zaplacen 4) Libor_OV (18) strojek zaplacen 5) dzerik1 (10) strojek zaplacen 6) kerob (8) strojek zaplacen 7) zbuddy (27, kdyby počet klesl, tak 4) strojek zaplacen tkol (13) strojek zaplacen 9) Dzos (16) strojek zaplacen 10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen 11) Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen 12) Lukasmoc (1) strojek zaplacen 13) tomesh (14) strojek zaplacen 14) Biges (2) strojek zaplacen 15) Funthom 95 (17) strojek zaplacen 16) dadasmid (3) strojek zaplacen 17) Zibesoni (5) strojek zaplacen 18) 01standa (6) strojek zaplacen 19) youstoryup strojek zaplacen 20) pevo (15) strojek zaplacen 21) dzerik1 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 22) Kadakii (21) strojek zaplacen 23) Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 24) Suprzajíc strojek zaplacen 25) Hrozna (22) strojek zaplacen 26) luky.sk (27) strojek zaplacen 27) jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen 28) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 A nebudou už strojky vintage? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Je to taková klobása co svět neviděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 S tím novým logem mě to zas tak nebere, tak ani nejsem netrpělivej. Ale kolikrát jsem budget určenej na tuhle limitku prošustroval snad ani nebudu publikovat. Nemělo by na dýnku stát "10th anniversary"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 (upraveno) Ahoj, chtěl bych se jen zeptat jak to vypadá. Nějaká doba opět uběhla a moc informací není. Klidně rád nabídnu své služby k tomu, aby se tato limitka alespoň přiblížila ke zdárnému konci. Chápu, že času je málo. Nejvíc mě zajímá limitka sniper. Proto prosím straspola o info jak je to s touto limitkou. Chápu to tak, že na sniper jsou zatím pouze strojky? Nechci aby to vyznělo jako kritika, ale naopak jako nabídka pomocné ruky, aby se to začlo hýbat. Děkuji za informace David. Upraveno 6. března 2024 uživatelem dzerik1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2024 Tak opět uplynulo půl roku, tak mám dotaz jestli se ledy pohnuly. Dzerik1 nabídnul pomocnou ruku, tak možná nějaké informace od straspola obdržel…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se