redd Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 (upraveno) Tak padá to pěkně... ... proto ukládejte volné prostředky do hodinek Upraveno 23. ledna 2008 uživatelem redd
rur Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 redd napsal: Tak padá to pěkně... ... proto ukládejte volné prostředky do hodinek Mě s investicí do tohoto neustále otravují nějací nevím jak je správně nazvat (já jim říkám nutiči) po telefonu. Ani nevím jak sehnali číslo telefonu do kanceláře (asi z vizitky na emailu). Tzn. celkem se mě ježí kdejaký chlup z takového otravování. No prostě ruka tržního hospodářství je taková. Jinak mě akciové trhy neleží ani v patě
Jakubisko Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 rur napsal: Mě s investicí do tohoto neustále otravují nějací nevím jak je správně nazvat (já jim říkám nutiči) po telefonu. Ani nevím jak sehnali číslo telefonu do kanceláře (asi z vizitky na emailu). Tzn. celkem se mě ježí kdejaký chlup z takového otravování. No prostě ruka tržního hospodářství je taková. Jinak mě akciové trhy neleží ani v patě Na me se pred casem napojili hazlove z EMWAY (nebo jak se tomu nadava), pomohlo az natvrdo poslani do pr***e. Akciim se venuje muj otec. Ma to vicemene jako konicka a zpestreni, ale taky ho soucasny stav pekne stve. Kdo se ale pohybuje v akciich, tak vi, ze vzdycky je neco. Nejaka korekce, spatny vyvoj na burze v zahranici bo zrovna padla domaci vlada. Takze si clovek nemuze moc vybirat.
maxs Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Ja som stihol vybrať zisk ešte pred pádom. Teraz uvažujem kam vložiť volnú hotovosť. Vidím to na Áziu a Pacifik. Niekto odporúča zdravotníctvo.
pan socka Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Jsem drobásek, jedu od roku 05 americké trhy přes Fio. Zásadně nejedu na margin, ale dycinky za své, shortu se bojím jako čert kříže. Tedy střídavé úspěchy a neúspěchy, nemám to pro prachy, ale pro zábavu. Padá ja co, že? AMD +7% v 17:00
zungar Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Obchoduješ akcie nebo komodity? Já uvažoval o komoditách, ale jaksi se mi do toho nechce, kdybych to viděl na živo u někoho jak to dělá, a jak mu to jde, možná bych to vyzkoušel. Obchoduje tu někdo komodity??
utrejch Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 zungar napsal: Obchoduješ akcie nebo komodity? Já uvažoval o komoditách, ale jaksi se mi do toho nechce, kdybych to viděl na živo u někoho jak to dělá, a jak mu to jde, možná bych to vyzkoušel. Obchoduje tu někdo komodity?? Ja se zucastnil souteze o porsche na http://www.xtb.cz/. Prvni ctyri dny jsem mel zhodnoceni 200%, pak me to prestalo bavit a behem tejdne sem byl na nule Na tej strance si muzes potrenovat bez penez. Dale si muzes prostudovat do zacatku http://www.financnik.cz/
pan socka Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 zungar: Pouze akcie. utrejch: Na simulátoru to umí každý, vyjma úplných kopyt, ale vzít dvěstě tisíc, koupit nějaký titul zapomenout nastavit stopku a koukat jak ti během 5 minut zmizí 30% pozice tak to chce pořádný charakter a pevné nervy. Tohle na simulátoru nikdy nezažiješ. Prý adrenalinové sporty, to je pro buzíky, akcie jsou správný adrenalinový masakr
utrejch Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 pan socka napsal: zungar: Pouze akcie. utrejch: Na simulátoru to umí každý, vyjma úplných kopyt, ale vzít dvěstě tisíc, koupit nějaký titul zapomenout nastavit stopku a koukat jak ti během 5 minut zmizí 30% pozice tak to chce pořádný charakter a pevné nervy. Tohle na simulátoru nikdy nezažiješ. Prý adrenalinové sporty, to je pro buzíky, akcie jsou správný adrenalinový masakr JOJO
Foundryman Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Jo, já nechtě hraju s burzou odjakživa, neb 90% výroby exportujeme a ty kurzy, to je čirá hrůza
pan socka Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Jinak kdo v půlce prosince naskočil do shortu na AAPL, tak se dnes chechtá. Shortovat se musí umět, ale já to neumím
rorda Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 No, něco málo sem k tomu napíšu, protože bych o tom něco z titulu svý práce mohl vědět ... Jestli někdo zvažuje, do čeho jít, tak určitě např. do společností ze sektoru alternativních energií (solární energie, voda, dřevo) a hlavně, obnovitelný zdroje ... Neni to investice na tejden, ale za chvíli to půjde pěkně nahoru ... Každopádně ten poslední stav světový ekonomiky neni moc příznivej pro ty, který v minulosti investovali předevšim do akcií, naopak je ale příznivej pro ty, kteří by přece jen investovat chtěli, rozhodnou se i přes současnej vývoj, vyberou něco rozumnýho a za chvíli z toho bude celkem zajímavej výnos ... Přesně tohle nahrává těm krátkodobejm hráčum, o čemž tu byla řeč ... Tož tak ...
Návštěvník Snow Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Jaký očekáváte vývoj u zlata ?
redd Odesláno 24. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Snow napsal: Jaký očekáváte vývoj u zlata ? Můj laický názor je, že je stabilní, neztrácí hodnotu, ale není určeno pro spekulativní nákup/prodej s vidinou velkých a rychlých zisků. Teď šlo nahoru, protože se investoři zbavovali akcií a šli po něm... Ono se to uklidní
cigi Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 rorda napsal: No, něco málo sem k tomu napíšu, protože bych o tom něco z titulu svý práce mohl vědět ... Jestli někdo zvažuje, do čeho jít, tak určitě např. do společností ze sektoru alternativních energií (solární energie, voda, dřevo) a hlavně, obnovitelný zdroje ... Neni to investice na tejden, ale za chvíli to půjde pěkně nahoru ... Každopádně ten poslední stav světový ekonomiky neni moc příznivej pro ty, který v minulosti investovali předevšim do akcií, naopak je ale příznivej pro ty, kteří by přece jen investovat chtěli, rozhodnou se i přes současnej vývoj, vyberou něco rozumnýho a za chvíli z toho bude celkem zajímavej výnos ... Přesně tohle nahrává těm krátkodobejm hráčum, o čemž tu byla řeč ... Tož tak ... Do alternativních zdrojů energie bych šel hned - až nějaký budou!
JJ Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 cigi napsal: Do alternativních zdrojů energie bych šel hned - až nějaký budou! Ale cigi, to je přece jednoduché: Polovinu prostředků investuj do libovolných zdrojů energie a druhou pak do podplacení politiků aby zrovna ty Tvoje zdroje prohlásili za ty správné :-D Návratnost zaručena. Jediný problém je to, že se takhle nedají investovat menší sumy... Jinak levnou neekologickou elekřinou poháněný ventilátor, funící na větrnou elektrárnu, to je lepší, než kopírka na peníze ;-)
rorda Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 cigi napsal: Do alternativních zdrojů energie bych šel hned - až nějaký budou!ERIX, WAEX, SOLEX index ...
cigi Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 (upraveno) JJ - no vida, pak, že to nejde! Dokonce máš garantovaný odběr - to je jak LTO !!! Čert vem mrtvý ptáky a odpávající led! Rorda už taky ví, jak na to - je třeba založit spoustu firem se slibnými názvy! Co ještě třeba WINDEX, GASFROMSHIT, PERPETUM ENERGY, BIOX, ENERGOBIO..... Stejně nadějný mi ovšem přijdou biopotraviny - sice je pruda s nálepkama, ale není divu, že to láká i babiše a pravděpodobně ještě lepší bude ten fértreid - od mala miluju férovky a lepit nálepky za miliony, to bych bral! Kde se to dá koupit? Upraveno 24. ledna 2008 uživatelem cigi
maxs Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 (upraveno) GASFROMSHIT? Dík .Nemusím ďalej hľadať, znie to ako píšeš naozaj sľubne Upraveno 24. ledna 2008 uživatelem maxs
zungar Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Vidím,že nějaké zkušenosti máte, ale nic konkrétního jsem se nedozvěděl, zkusím ten tréning s fiktivním vkladem a uvidím, ale jak tu bylo řečeno, když nejde člověkovi o jeho vlastní peníze, tak to není ono!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se