AndyAaron Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Safir mi az tak zasadne nechybi, ale byl by fajn. Ad ten lepsi strojek, to jsem si taky rikal. U starych NY0040 to chapu, ale u Fugu a novejsich mohli dat uz lepsi strojek. Nu coz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 V 26. 5. 2020 v 8:18, AndyAaron napsal: Safir mi az tak zasadne nechybi, ale byl by fajn. Ad ten lepsi strojek, to jsem si taky rikal. U starych NY0040 to chapu, ale u Fugu a novejsich mohli dat uz lepsi strojek. Nu coz. Právě safír by tu byl žádoucí. Tak jedině aftermarket. No a o 9015 se shodneme. Bohužel do pouzdra NY0040 se nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) před 2 hodinami, kempo007 napsal: Právě safír by tu byl žádoucí. Tak jedině aftermarket. No a o 9015 se shodneme. Bohužel do pouzdra NY0040 se nevejde. Suhlasim s kempo007 - osuchane-oskrabane hodinky s krasne cistim zafirom su uplne perfektne! A na to by boli NY0040 so zafirom ako stvorene ... Upraveno 27. května 2020 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Hosi, muzete dat odkaz na nejakej asijskej obchod, kde ta cena zasadne odlisna? Nedari se mi uplne nic najit ...ja som kupoval tu, ale ako vravim bola to asijska limitka a zlava na nakup 25% a dohoda o cene preclili mi to v UK, a DPD UK si zapocitalo pekny poplatok za vybavenie deklaracie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 zelene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 V 21. 5. 2020 v 8:59, Bushman napsal: Jsou jak Jeden prsten. Vždycky, když si řeknu, že zase ponosím něco jiného, tak za chvíli jsou zase zpátky na ruce. Nejdou sundat.... myslím, že sem kandidát na to, si je pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Asi si je vezmu na dovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Krásný. Že já vůl jsem je prodával! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Na dovcu znacka ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Škoda, že se třeba Dagaz nebo Yobokies staví trochu macešsky k úpravám NY0040. Pokud by byly stejné možnosti jako jsou u SKX, daly by se udělat zajímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Tak tie v strede su velmi v poriadku Chcel by som sa opytat, ci nahodou neviete, kde by sa dala kupit original vlozka lunety do NY0040 a kolko by cca stala? Najlepsie niekde v EU. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 5 hodinami, pauliej napsal: Tak tie v strede su velmi v poriadku Chcel by som sa opytat, ci nahodou neviete, kde by sa dala kupit original vlozka lunety do NY0040 a kolko by cca stala? Najlepsie niekde v EU. Dakujem Zkusil bych Goldtime - autorizovaný servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave_S Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 (upraveno) Vypadá to, že Citizen udělal další asijskou limitku "ala FUGU" - NY0011. Zvětšili tělo z 42mm na 44mm a upgradovali sklo na safír. Strojek je pořád Miyota 8203. Z tiskové zprávy je pro mne zajímavé, že NY0040 začali vyrábět v roce 1989 (myslel jsem si, že to bylo až 1996/97) a oficiálně potvrdili "historku" s italským námořnictvem (Marina Militare). Tisková zpráva Citizen Upraveno 2. července 2020 uživatelem Dave_S překlepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 V 2. 7. 2020 v 11:07, pauliej napsal: Tak tie v strede su velmi v poriadku Chcel by som sa opytat, ci nahodou neviete, kde by sa dala kupit original vlozka lunety do NY0040 a kolko by cca stala? Najlepsie niekde v EU. Dakujem No, napadlo mne změřit vnitřní a vnější průměr a juknout se jestli by nepasovala z aftermarket SKX. U BN0150 to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 V 2. 7. 2020 v 22:05, Dave_S napsal: Vypadá to, že Citizen udělal další asijskou limitku "ala FUGU" - NY0011. Zvětšili tělo z 42mm na 44mm a upgradovali sklo na safír. Strojek je pořád Miyota 8203. Z tiskové zprávy je pro mne zajímavé, že NY0040 začali vyrábět v roce 1989 (myslel jsem si, že to bylo až 1996/97) a oficiálně potvrdili "historku" s italským námořnictvem (Marina Militare). Tisková zpráva Citizen Jj, paráda, je to posun vpřed. Teď už jen keramickou lunetu + 9015 a máme tu variaci na Prospex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Tak přesně po dvou měsících udržování v chodu převážně teda ve vrtiči (na ruce asi 6krát) jsem zjistil že moje NY0040 jsou nejpřesnější hodinky ze všech automatů který vlastním +2s/2 měsíce, to teda čumim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ahojte, tak sa aj ku mne dostali Ny0040 - ta cierna na ciferniku robi perfektny kontrast ku indexom, proste parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Tedy, četl jsem, že jsou menší, než vypadají, ale překvapilo mě, že až TAK ... pocitově ještě menší než bambina. Moc se mi líbí, skvěle sedí na ruce, kontrast indexy/ciferník perfektní, stejně jako luneta, za světla čitelnost bez problémů, ale v šeru a hlavně v noci už ciferník mému oku skoro splývá, hlavně při pohledu uprostřed spánku. Aspoň vím, že se blíží optik. Mám je od včera, tak uvažuju, co s nimi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Hacking se precenuje. Pri serizovani nesmi byt moc natazene a pak to funguje v pohode. Jak jsou hodinky natazene do plna, tak pak uz to vetsinou nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 já to bral spíš jako úlevu, že jsou bez hackingu, když to nejde, kašlu na to ... vlastně to byl jeden z důvodů koupě, jen jsem na ně bohužel pořádně neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se