Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Safir mi az tak zasadne nechybi, ale byl by fajn. Ad ten lepsi strojek, to jsem si taky rikal. U starych NY0040 to chapu, ale u Fugu a novejsich mohli dat uz lepsi strojek. Nu coz.

• Odpovědi 516
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 26. 5. 2020 v 6:18, AndyAaron napsal:

Safir mi az tak zasadne nechybi, ale byl by fajn. Ad ten lepsi strojek, to jsem si taky rikal. U starych NY0040 to chapu, ale u Fugu a novejsich mohli dat uz lepsi strojek. Nu coz.

Rozšířit  

Právě safír by tu byl žádoucí. Tak jedině aftermarket. No a o 9015 se shodneme. Bohužel do pouzdra NY0040 se nevejde. 

Odesláno (upraveno)
  V 27. 5. 2020 v 17:39, kempo007 napsal:

Právě safír by tu byl žádoucí. Tak jedině aftermarket. No a o 9015 se shodneme. Bohužel do pouzdra NY0040 se nevejde. 

Rozšířit  

Suhlasim s kempo007 - osuchane-oskrabane hodinky s krasne cistim zafirom su uplne perfektne! A na to by boli NY0040 so zafirom ako stvorene ...

Upraveno uživatelem pauliej
Odesláno
  V 25. 5. 2020 v 21:02, AndyAaron napsal:
Hosi, muzete dat odkaz na nejakej asijskej obchod, kde ta cena zasadne odlisna? Nedari se mi uplne nic najit ...

ja som kupoval tu, ale ako vravim bola to asijska limitka a zlava na nakup 25% a dohoda o cene :)
preclili mi to v UK, a DPD UK si zapocitalo pekny poplatok za vybavenie deklaracie ...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Škoda, že se třeba Dagaz nebo Yobokies staví trochu macešsky k úpravám NY0040. Pokud by byly stejné možnosti jako jsou u SKX, daly by se udělat zajímavé hodinky.

images-1.jpeg

techne_012.jpg

chA3GJa.jpg

Odesláno

Tak tie v strede su velmi v poriadku 🙂 👍 Chcel by som sa opytat, ci nahodou neviete, kde by sa dala kupit original vlozka lunety do NY0040 a kolko by cca stala? Najlepsie niekde v EU. Dakujem

Odesláno
  V 2. 7. 2020 v 9:07, pauliej napsal:

Tak tie v strede su velmi v poriadku 🙂 👍 Chcel by som sa opytat, ci nahodou neviete, kde by sa dala kupit original vlozka lunety do NY0040 a kolko by cca stala? Najlepsie niekde v EU. Dakujem

Rozšířit  

Zkusil bych Goldtime - autorizovaný servis 😉

Odesláno (upraveno)

Vypadá to, že Citizen udělal další asijskou limitku "ala FUGU" - NY0011. Zvětšili tělo z 42mm na 44mm a upgradovali sklo na safír. Strojek je pořád Miyota 8203. Z tiskové zprávy je pro mne zajímavé, že NY0040 začali vyrábět v roce 1989 (myslel jsem si, že to bylo až 1996/97) a oficiálně potvrdili "historku" s italským námořnictvem (Marina Militare).

Tisková zpráva Citizen

NY011_series_02.jpg

Upraveno uživatelem Dave_S
překlepy
Odesláno
  V 2. 7. 2020 v 9:07, pauliej napsal:

Rozšířit  

No, napadlo mne změřit vnitřní a vnější průměr a juknout se jestli by nepasovala z aftermarket SKX. U BN0150 to jde

Odesláno
  V 2. 7. 2020 v 20:05, Dave_S napsal:

Vypadá to, že Citizen udělal další asijskou limitku "ala FUGU" - NY0011. Zvětšili tělo z 42mm na 44mm a upgradovali sklo na safír. Strojek je pořád Miyota 8203. Z tiskové zprávy je pro mne zajímavé, že NY0040 začali vyrábět v roce 1989 (myslel jsem si, že to bylo až 1996/97) a oficiálně potvrdili "historku" s italským námořnictvem (Marina Militare).

Tisková zpráva Citizen

NY011_series_02.jpg

Rozšířit  

Jj, paráda, je to posun vpřed. Teď už jen keramickou lunetu + 9015 a máme tu variaci na Prospex?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak přesně po dvou měsících udržování v chodu převážně teda ve vrtiči (na ruce asi 6krát) jsem zjistil že moje NY0040 jsou nejpřesnější hodinky ze všech automatů který vlastním +2s/2 měsíce, to teda čumim.... 🧐

_20200714_204228.JPG

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahojte, tak sa aj ku mne dostali Ny0040 - ta cierna na ciferniku robi perfektny kontrast ku indexom, proste parada 🙂

20200731_190850.jpg

Odesláno

Tedy, četl jsem, že jsou menší, než vypadají, ale překvapilo mě, že až TAK ... pocitově ještě menší než bambina. Moc se mi líbí, skvěle sedí na ruce, kontrast indexy/ciferník perfektní, stejně jako luneta, za světla čitelnost bez problémů, ale v šeru a hlavně v noci už ciferník mému oku skoro splývá, hlavně při pohledu uprostřed spánku. Aspoň vím, že se blíží optik. Mám je od včera, tak uvažuju, co s nimi ... :)

P1.JPG

P2.JPG

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hacking se precenuje. Pri serizovani nesmi byt moc natazene a pak to funguje v pohode. Jak jsou hodinky natazene do plna, tak pak uz to vetsinou nejde.

Odesláno

já to bral spíš jako úlevu, že jsou bez hackingu, když to nejde, kašlu na to :D ...  vlastně to byl jeden z důvodů koupě, jen jsem na ně bohužel pořádně neviděl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...