Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Tak jsem se stal také majitelem těchto už skoro legend. Konečně, cítím za dosti učinění 😀. První dojem, prostě pecka 👌. Hodinky jsem prozkoumal a zjistil že ač je to verze černá tak mám strojek 8204 tedy s hekingem a na gumě nemám nápisy ponoru 😢😀 ono je to obojí trochu škoda ale vem to čert. Hodinky jsou teda boží a přidám jednu fotku na blbým světle 😁

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 13 minutami, Kalisport napsal:

Tak jsem se stal také majitelem těchto už skoro legend. Konečně, cítím za dosti učinění 😀. První dojem, prostě pecka 👌. Hodinky jsem prozkoumal a zjistil že ač je to verze černá tak mám strojek 8204 tedy s hekingem a na gumě nemám nápisy ponoru 😢😀 ono je to obojí trochu škoda ale vem to čert. Hodinky jsou teda boží a přidám jednu fotku na blbým světle 😁

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Gratuluji, dobrá volba👍, a souhlas jsou boží👌, navíc bejvaj super přesný

Posted
před 2 minutami, Lacifer napsal:

Gratuluji, dobrá volba👍

Dík 😊. Po vybalení mě úplně překvapili, na živo jsou vážně famózní. Na tu přesnost jsem zvědavý. No těším se z nich 🥰

Posted

Tak žádné jsem ještě neměl a kde jinde to prubnout než na Ny0040 😀… Ne vážně jsou skvělé až jsem stoho fakt překvapenej. Čas ukáže jestli přibudou další, třeba fugu 🧐

Posted

Ja mam viacero modelov (aj fugu) a niesu take dobre ako klasicke cierne ny0040. Ta leskla cierna robi perfektnu citatelnost a lumi je tiez lepsia ako na fugu. Fugu su zase take ine, hranate indexy a tak ... No uzivaj a nesetri ich, ked boli dobre pre talianskych potapacov, tak budu dobre aj pre nas 🙂

Posted

Ta černá je na nich luxusní 👌. Přesně proto jsem do nich šel. Viděl jsem v nich parádní tooly no pak jsem je vybalil s krabičky a bojím se prvního šrámu 😀 

Posted

já loni na podzim pořídil 0086 a jsem z nich pořád nadšenej. náramek sice z plechu, ale robustního a hlavně mikroregulace ve sponě - to se v této kategorii nevidí. hacking, modrá lumi, přesnost ukázková. z těch všech loni nakoupených hodinek mi dělají největší radost, přestože byly asi nejlevnější.