pauliej Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Trosku na porovnanie ... nedalo mi to a pridal som ku nim seiko turtle (vlavo), ktore su teda ovela lepsie. Z citizenov najlepsie svietili 0040(vpravo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Máš tých hodiniek moc, potom vymýšľaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Mám to moc světlý ale budiž (třeba to časem zlomím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 4 Kalisport: kde jsi koupil model s hackingovým strojkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster/Citizen-Promaster-Marine-27898 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Dík, mám dojem že většina jich má ten jednodušší kalibr a na dálku není možnost to zjistit. I na fotkách Timestore je na dýnku 8203,vypadá to že jsi měl z pekla štěstí. Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem Arkham edit: doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Timestore jsem se v tomhle naučil brát s rezervou. Kolikrát mají uvedené špatně původní ceny nebo u automatických hodinek mají uveden quartz atd. Mají v tom holt trošku bordel. A ano asi jsem měl štěstí a nebo už mají jenom modely s 8204 bůh ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 před 3 hodinami, Arkham napsal: Dík, mám dojem že většina jich má ten jednodušší kalibr a na dálku není možnost to zjistit. I na fotkách Timestore je na dýnku 8203,vypadá to že jsi měl z pekla štěstí. Tak to je. Navíc prodejci (všeobecně) zpravidla po dotazu nedokážou říct předem, kterou variantu ti dodají, pokud je nemají na vlastním skladu. Je lepší to neřešit a nechat se překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Nebo napsat do Helveti, těm bych jako jediným věřil že by je sehnali. Nejlíp variantu EEM v pouzdru s tahem, gumou a vystěžejkovačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Asi jim koupím nějakou barevnou gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 To byla rychlost Příprava na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 uplně super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Porad jsou na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Tak jsem taky neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 1 hodinou, KOCKOPEES napsal: Tak jsem taky neodolal Gratulujem, určite nebudeš lutovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Za ty peníze to snad ani nejde. Uvidíme. Zatím mi připadají strašně malé. Želvy a samuraje jsou proti tomu o dost větší. Je to o zvyku asi. Koupil jsem je na léto na lítačku. Svítí ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jo a ještě nezvyklé je oproti seiku všechno sedí jak má armovak, luneta. Čekal jsem, že budou vypadat lacině ale nekonalo se. Moje první citizeny a asi ne poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se