Kalisport Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 V 7. 1. 2023 v 13:32, LadaF napsal: které z nich jsou vhodnější pro tenké zápěstí. Rozšířit Kamasu jsem neměl, ale ny0040 jsou pocitově i vzhledově malé hodinky nebo aspoň působí menším dojmem. Na tenké zápěstí ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 ako pise kolega, hodinky som mal na ruke a klamu telom, velmi prijemne sa nosia a vobec necitis, ze by mali mat 42mm v priemere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Musím říct, že ani verze NY01xx se 44 mm mi nepřijde nikterak velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 V 7. 1. 2023 v 18:40, (Miloš) napsal: Kamasu naživo vypadají jak z tržnice, na fotkách jsou fakt pěkný, ale jsem rád, že jsem je neobjednal přes net a jel si pro ně do krámu, ani jsem je nenechal vyndat z vitríny, fakt zklamání. Citizen mě většinou překvapil naopak, na živo lepší než obrázky. Rozšířit Zajimavy nazor Za mne jsou Kamasu paradni super enter level potapky a jeste se safirem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Nevím čím to je, vím že jsou oblíbený, ale u mě fakt ne. Kolega v práci si teď koupil ty s tím věčným kalendářem a je to stejný. Prostě na fotkách moc pěkný, naživo trága. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Kamasu jsem mel zelene na tahu. Oproti 0040 pusobi opravdu vetsim dojmem a na prvni pohled pusobily opravdu lacine (hlavne diky korunce, plechovym chrasticim koncovkam tahu a fontu na day venci). Pak jsem je dal ale na ruku a zjistil ze jsou fakt super. Do dnes me stve ze jsem je prodal. Za tyhle penize tezko sezenes potapky se safirem a strojkem co (alespon me) delal ~5sec/day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak to jde poměrně lacino vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) NY0040 působí menší, ale jsou vlastně stejně velký jako Kamasu. Kamasu jsou super, mají akorát dvě vady, malou korunku a široký náramek 22 mm. Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Mám oboje a s názorem že kamasu (a obecně Orientky) jsou pouťovky rozhodně nesouhlasím, výhody kamasu jsou safír, absence armováku který u Citizenu podobně jako u Seika ne vždy lícuje, krásně dlouhé ručky až k okraji cifru, velikostně jsou na tom podobně ale NY0040 působí menším dojmem, nicméně kamasu nosí i má nejdražší se zápěstím 15,5cm a úplně v pohodě, na druhou stranu NY jsou jedny z nejpřesnějších automatů které vlastním s odchylkou +3s/týden v natahovači, u kamasu je horší manipulace z korunkou a chce to trochu fištróna, lumi taky nastejno, na závěr bych řekl že oboje nutně potřebuju a oboje doporučuju jsou totiž super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaF Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V 14. 1. 2023 v 11:46, Lacifer napsal: Mám oboje a s názorem že kamasu (a obecně Orientky) jsou pouťovky rozhodně nesouhlasím, výhody kamasu jsou safír, absence armováku který u Citizenu podobně jako u Seika ne vždy lícuje, krásně dlouhé ručky až k okraji cifru, velikostně jsou na tom podobně ale NY0040 působí menším dojmem, nicméně kamasu nosí i má nejdražší se zápěstím 15,5cm a úplně v pohodě, na druhou stranu NY jsou jedny z nejpřesnějších automatů které vlastním s odchylkou +3s/týden v natahovači, u kamasu je horší manipulace z korunkou a chce to trochu fištróna, lumi taky nastejno, na závěr bych řekl že oboje nutně potřebuju a oboje doporučuju jsou totiž super Rozšířit ty Citizeny na tahu super.Dá se někde v ČR objednat? Nikde jsem ho nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V 14. 1. 2023 v 13:13, nicmoc napsal: ty Citizeny na tahu super.Dá se někde v ČR objednat? Nikde jsem ho nenašel. Rozšířit Tak to nevím, koupil jsem ho s hodinkama ale bude to nějaký aftermarket z alíku, kvalita nic moc, koncovky plechové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V 14. 1. 2023 v 13:51, Lacifer napsal: Tak to nevím, koupil jsem ho s hodinkama ale bude to nějaký aftermarket z alíku, kvalita nic moc, koncovky plechové... Rozšířit OK.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak za mě je asi fér říct, že nemám přímý srovnání s NY0040, když si to člověk porovná s hodinkama ve stejný cenový hladině, tak z toho můžou vyjít jako fajn alternativa. Na mě prostě dojem neudělaly, respektive udělaly, ale fakt ne pozitivní. Ale tohle je tak individuální, jako ženský nebo motorky. Jediný, za čím si stojím, že fotky jim neskutečně lichotí a proto doporučuju si je osahat naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 @nicmoc napiš do goldtime (tah). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 7:29, sodekcz napsal: @nicmoc napiš do goldtime (tah). Rozšířit JJ.Tam jsem taky už psal.Bohužel bez odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Kup si na ne shark medh a bude to perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Origo tah seženeš na objednávku u Helveti, 2800 v českých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 V 16. 1. 2023 v 11:39, Arkham napsal: Origo tah seženeš na objednávku u Helveti, 2800 v českých. Rozšířit Jj.Díky za info.Na Goldtime cena taky 2800kč.Mají skladem.Zdá se mě to strašně moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se