Přejít na obsah

Citizen Promaster NY0040

Opiss

Doporučené příspěvky

V 7. 1. 2023 v 13:32, LadaF napsal:

které z nich jsou vhodnější pro tenké zápěstí.

Rozšířit  

Kamasu jsem neměl, ale ny0040 jsou pocitově i vzhledově malé hodinky nebo aspoň působí menším dojmem. Na tenké zápěstí ideál ✌️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 506
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 7. 1. 2023 v 18:40, (Miloš) napsal:

Kamasu naživo vypadají jak z tržnice, na fotkách jsou fakt pěkný, ale jsem rád, že jsem je neobjednal přes net a jel si pro ně do krámu, ani jsem je nenechal vyndat z vitríny, fakt zklamání. Citizen mě většinou překvapil naopak,  na živo lepší než obrázky. 

Rozšířit  

Zajimavy nazor 😀

Za mne jsou Kamasu paradni super enter level potapky a jeste se safirem.

Odkaz ke komentáři

Kamasu jsem mel zelene na tahu. Oproti 0040 pusobi opravdu vetsim dojmem a na prvni pohled pusobily opravdu lacine (hlavne diky korunce, plechovym chrasticim koncovkam tahu a fontu na day venci). Pak jsem je dal ale na ruku a zjistil ze jsou fakt super. Do dnes me stve ze jsem je prodal. Za tyhle penize tezko sezenes potapky se safirem a strojkem co (alespon me) delal ~5sec/day

Odkaz ke komentáři

Mám oboje a s názorem že kamasu (a obecně Orientky) jsou pouťovky rozhodně nesouhlasím, výhody kamasu jsou safír, absence armováku který u Citizenu podobně jako u Seika ne vždy lícuje, krásně dlouhé ručky až k okraji cifru, velikostně jsou na tom podobně ale NY0040 působí menším dojmem, nicméně kamasu nosí i má nejdražší se zápěstím 15,5cm a úplně v pohodě, na druhou stranu NY jsou jedny z nejpřesnějších automatů které vlastním s odchylkou +3s/týden v natahovači, u kamasu je horší manipulace z korunkou a chce to trochu fištróna, lumi taky nastejno, na závěr bych řekl že oboje nutně potřebuju a oboje doporučuju jsou totiž super😎

_20230114_110957.JPG

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2023 v 11:46, Lacifer napsal:

Mám oboje a s názorem že kamasu (a obecně Orientky) jsou pouťovky rozhodně nesouhlasím, výhody kamasu jsou safír, absence armováku který u Citizenu podobně jako u Seika ne vždy lícuje, krásně dlouhé ručky až k okraji cifru, velikostně jsou na tom podobně ale NY0040 působí menším dojmem, nicméně kamasu nosí i má nejdražší se zápěstím 15,5cm a úplně v pohodě, na druhou stranu NY jsou jedny z nejpřesnějších automatů které vlastním s odchylkou +3s/týden v natahovači, u kamasu je horší manipulace z korunkou a chce to trochu fištróna, lumi taky nastejno, na závěr bych řekl že oboje nutně potřebuju a oboje doporučuju jsou totiž super😎

_20230114_110957.JPG

Rozšířit  

ty Citizeny na tahu super.Dá se někde v ČR objednat?

Nikde jsem ho nenašel.

Odkaz ke komentáři

Tak za mě je asi fér říct, že nemám přímý srovnání s NY0040, když si to člověk porovná s hodinkama ve stejný cenový hladině, tak z toho můžou vyjít jako fajn alternativa. Na mě prostě dojem neudělaly, respektive udělaly, ale fakt ne pozitivní. Ale tohle je tak individuální, jako ženský nebo motorky. Jediný, za čím si stojím, že fotky jim neskutečně lichotí a proto doporučuju si je osahat naživo. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...