5etter Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Arigató, Allo-san :-) Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem 5etter 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Vcera jsem oslavil patnactiny a vyzvedl si novou obcanku. Su strasne zachtivavej a vzdycky desne chcu co ma 5etter, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Já se zase vždycky inspiruju, no spíš opičím po travexovi. Gratuluji k modrým travexovkám. Přímé srovnání zatím neproběhlo, tak nemůžu říct, který jsou lepší. Asi ty moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Cerna je cerna, ale modra je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Jsou nový, nebo vypraný v perwollu? A co dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Vyprany v perwollu. Dynko, to jo, musim to poradne checknout. Ted je nemam u sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 A taak jako joo - toto ??? by se mne libilo... -pri brouzdani jsem na to nahodou narazil ... a blizsi info. zde (na obr. zadne povoleni nemam tak sorry jako) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejv Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Připojuji také. Jsem z nich docela paf. V neděli 3 červené body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Nejsou bez chyb, ale jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Tomu i věřím, pokud podložku tvoří magnetické kuličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 (upraveno) Tomu i věřím, pokud podložku tvoří magnetické kuličky.:-) Upraveno 8. září 2018 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Chlapi, jak se zachází s tou korunkou na levé straně? Mě to připadá docela nešikovný, když si otočím svoje hodinky a zkouším manipulovat s korunkou levou rukou, tak přece jenom nemám ten cit třeba při nastavení minutovky přesně na index. Ne, že by to nešlo, ale není to ono. Nebo se na to dá v pohodě zvyknout? Mně se totiž jinak dost líbí, ale tohle mi přijde nešikovný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Tak s ní zkus točit pravou rukou, mně to docela pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 S korunkou netřeba manipulovat. Před měsícem jsem nastavil čas a od té doby jsou každý den na ruce a jdou přesně, takže korunka není vůbec potřeba. Navíc netlačí do hřbetu ruky. Za mě ideální řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Je to tak, hele popravde kolikrat potrebujes upravovat cas a nebo datum? Je fakt, ze nastavovani je mene komfortni, ale zadna hruza to neni. Navic si ty hodinky muzes otocit a vetsi stelovani provadet pravou. Vyhodou je, ze te korunka nemuze tlacit do ruky a zaroven je i vice chranena. Problem v tom nevidim, naopak se mi to libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Jsou strašně fotogenický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Je docela fuška sehnat na Miyota ručičky jak jsou na BN0150. Ani Dagaz nebo Harold je nenabízí. Možná kluk co má web Seikoparts, jednou jsem je tam viděl za 29$ (i s poštovným) a sehnat ručky z Ecotilla nebo Autozilla je nebojím se říct nemožné. Přitom těm hodinkám tak sluší. Ono vůbec sehnat jakýkoliv aftermarket na tyhle hodinky je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Hlavně je to zbytečný, protože ty hodinky jsou super tak, jak jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 To určitě, ale vždy tu bude skupina lidí, kteří chtějí své hodinky trochu vylepšit nebo individualizovat. Proč by tu pak byli Dagaz, MMW, Yobokies, Seikoparts etc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se